Кокер спаньол
Публикувано: 21 June 2007 - 01:57 PM
с желанието си да виждаме по-често малките рошльовци и да ни разказваш как минават дните ти с тях. Те растат като тревата - с часове. Променят се и в поведението си. Ще ни е интересно всичко свързано с тях. Много ги обичаме, макар и отдалеч! Целувки!
Публикувано: 21 June 2007 - 09:52 PM
Вече малките започнаха да си хапват млечна храна, наи-много харесват обезсолено меко сиренце, но познайте какво става, когато се хранят, целите се омазват и влизат в паничките си, после пада яко почистване, но и те ми помагат, като си облизват едно друго муцунките. След хранене си поиграват и заспиват, който където заспи, после ги събирам като сарделки.Нека още малко да порастнат и пак ще се покажем.
Публикувано: 22 June 2007 - 06:11 AM
Публикувано: 24 June 2007 - 05:58 PM
Misheto7, Ч.Р.Д cheers ! Много любов и всичката красота и радост на света - за теб!
Бъди здрава.
Публикувано: 26 June 2007 - 09:32 AM
Честитя на Рудо, да ти жив и здрав Рудолф!
ЧРД misheto7, много здраве, късмет , любов w) !!!
Публикувано: 26 June 2007 - 11:34 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 June 2007 - 12:43 PM
И ние така с мокрене и лежане по хладните плочки се опитваме да превъзмогнем жегата,направо ужас,то аз самата едвам издържам и по цял ден ми е криво и едно такова гадно,непонозимо,пък си представям на горките животинки какво им е....
Честито и от мен на всички празнуващи макар и със закъснение!
П.П.Ще понахалствам за още бебешки снимки ако може,че много ми се гледат:)
Публикувано: 26 June 2007 - 01:41 PM
Meridit, Idol ike, как са бебешоците, как издържат на жегите или са на климатик l) ? Сигурно осезателно са пораснали. Хайде да ги видим!!!
Публикувано: 26 June 2007 - 02:38 PM
И ние обичаме да играем с бучки лед, щом отида да сложа в мойта чаша, те вече са до хладилника, проверяват да не изпадне някое ледче и за тях.
В неделя не сме ги взимали за изложба, понеже бяхме организатори, няма как, имаше много работа за вършене.
На Мариана съм казала да снима бебешори, и аз искам да ги видя. Иначе са обезпаразитени вече за втори път, сега чакат първата си ваксина, а тя е на 40 ден. Все още няма кандидати за тях, но се надяваме да случим на добри и грижовни стопани.
Публикувано: 26 June 2007 - 03:33 PM
Бебоците са добре, имат си режим, спинкат , след това се хранят или сучат от мама, и играят , има си помещение за тях, където могат да се боричкат на воля. Като се уморят, ги прибирам обратно в бокса. Горе долу така засега минава тяхното ежедневие. Снимки ще направим тази събота и неделя, тъкмо ще може да се отбележи разликата. Иначе и при нас в Търново жегата е голяма, но какво да се прави, трябва да оцеляваме oo