Кокер спаньол
Публикувано: 19 June 2007 - 06:37 PM
С тия жеги като я гледам тая река какви мисли ми минават,пък и тоя дългоухия как ще се радва.Той като види вода и локва да е ще е пръв в нея l) Blinki искрено ви завиждам.Вие поне нямате нашите проблеми с разходките в между блоковите пространства и скандалите с разни полу-идиоти.
Ние току ще се прибрахме от доктора ,че се оказа че сме с възпалено ухо.Не знам при вас как е ,но ние вече само като видим вратата на клиниката и d) Милия за един преглед на ухото щеше да обърне всичко в кабинета ,за малко не ухапа доктора bl) и като излезнахме трепереше като лист.Май ще се налага вече да викаме докторите вкъщи.Явно спомените от последното посещение са доста ярки s)
Някой от вас ще ходи ли в събота на Зоо експото?
Ние току ще се прибрахме от доктора ,че се оказа че сме с възпалено ухо.Не знам при вас как е ,но ние вече само като видим вратата на клиниката и d) Милия за един преглед на ухото щеше да обърне всичко в кабинета ,за малко не ухапа доктора bl) и като излезнахме трепереше като лист.Май ще се налага вече да викаме докторите вкъщи.Явно спомените от последното посещение са доста ярки s)
Някой от вас ще ходи ли в събота на Зоо експото?
Публикувано: 19 June 2007 - 07:56 PM
Мише, искаш ли да ходим заедно? Мога даже Сара да взема, защото тя е представител на вече осиновените кучета /нали е намерена на улицата/. На миналото експо имаше такива, които представяха колко щастливи са след като се осиновят. Можем този път да сме ние със Сара и да даваме интервюта. Но и да е без нея много ми се искаше да мина и този път да помагам като миналия /от 7 сутринта до 6 вечерта/ Изжиовяването е страхотно.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 June 2007 - 08:22 PM
Чакам само Буши да намери малко време да ми отговори да взимам ли Сара, иначе с едно момичед ще сме от 7 там със сигурност. На миналото зооекспо бях от 7 сутринта, цял ден на крак и вечерта бях супер щастлива и изпълнена с енергия, изобщо не бях изморена..... страхотно се чувствах.... Това е... нямам думи, трябва да се изпита.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 June 2007 - 11:02 PM
Мариана така и не успя да се регистрира тук, по неизвестни за мен причини, постоянно и дава грешка на страница.
Но тя ми прати нови снимки на малките:
http://www.dcforum.i...p?p=32220#32220
Публикувано: 20 June 2007 - 01:32 PM
Цитат
Мариана така и не успя да се регистрира тук, по неизвестни за мен причини, постоянно и дава грешка на страница.
Много съжалявам, че не може да пише тук! Ще получаваме редовно инфо за дребосъците. И снимки! Дано да успее да се включи. Благодаря Idol ike за това, че не ни забравяш.
А пък и аз като Hardi ще кажа, че е добре за малките, че са далеч от мен! То бива хубост, то бива сладост... (love) ! Да бъдат мнооого здрави и палави! Пу, пу, пу!!!
Публикувано: 20 June 2007 - 03:57 PM
Привет на всички влюбени в спаниела.
Хубаво е че има такъв форум в които може всички да контактуваме и да обменяме информация за нашите любими животни.Като начало ще ви запозная с моята Iosha, американски кокер спаниел, импорт от Four Seasons, Унгария .Много ми се иска да сложа линк със забавни снимки, да я видите каква е красавица и същевременно чудесен гард и компаньон на моя син. Виждам че стопанката на Ike вече ви е представила нашите бебета и се радвам много, като чета какви хубави отзиви сте написали за тях.
http://www.snimka.bg...album_id=145574
Хубаво е че има такъв форум в които може всички да контактуваме и да обменяме информация за нашите любими животни.Като начало ще ви запозная с моята Iosha, американски кокер спаниел, импорт от Four Seasons, Унгария .Много ми се иска да сложа линк със забавни снимки, да я видите каква е красавица и същевременно чудесен гард и компаньон на моя син. Виждам че стопанката на Ike вече ви е представила нашите бебета и се радвам много, като чета какви хубави отзиви сте написали за тях.
http://www.snimka.bg...album_id=145574
Публикувано: 21 June 2007 - 01:57 PM
Добре дошла при нас! Чудесно е, че успя да се свържеш. Тук ще те "тормозим"
с желанието си да виждаме по-често малките рошльовци и да ни разказваш как минават дните ти с тях. Те растат като тревата - с часове. Променят се и в поведението си. Ще ни е интересно всичко свързано с тях. Много ги обичаме, макар и отдалеч! Целувки!
с желанието си да виждаме по-често малките рошльовци и да ни разказваш как минават дните ти с тях. Те растат като тревата - с часове. Променят се и в поведението си. Ще ни е интересно всичко свързано с тях. Много ги обичаме, макар и отдалеч! Целувки!
Публикувано: 21 June 2007 - 09:52 PM
Здравейте,
Вече малките започнаха да си хапват млечна храна, наи-много харесват обезсолено меко сиренце, но познайте какво става, когато се хранят, целите се омазват и влизат в паничките си, после пада яко почистване, но и те ми помагат, като си облизват едно друго муцунките. След хранене си поиграват и заспиват, който където заспи, после ги събирам като сарделки.Нека още малко да порастнат и пак ще се покажем.
Вече малките започнаха да си хапват млечна храна, наи-много харесват обезсолено меко сиренце, но познайте какво става, когато се хранят, целите се омазват и влизат в паничките си, после пада яко почистване, но и те ми помагат, като си облизват едно друго муцунките. След хранене си поиграват и заспиват, който където заспи, после ги събирам като сарделки.Нека още малко да порастнат и пак ще се покажем.
Публикувано: 22 June 2007 - 06:11 AM
Основната "задача" на бебешорите е да цапат и да се цапат b) ! Колко дълги са, че искам да си ги представя? А с пишкането и акането как се справяш? Незнам как е докато са при майката. Интересно ми е тя ли ги приучава или си ходят където се случи. Целувки по сладките муцунки w) !

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +