Кокер спаньол
Публикувано: 24 June 2007 - 05:58 PM
Misheto7, Ч.Р.Д cheers ! Много любов и всичката красота и радост на света - за теб!
Бъди здрава.
Публикувано: 26 June 2007 - 09:32 AM
Честитя на Рудо, да ти жив и здрав Рудолф!
ЧРД misheto7, много здраве, късмет , любов w) !!!
Публикувано: 26 June 2007 - 11:34 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 June 2007 - 12:43 PM
И ние така с мокрене и лежане по хладните плочки се опитваме да превъзмогнем жегата,направо ужас,то аз самата едвам издържам и по цял ден ми е криво и едно такова гадно,непонозимо,пък си представям на горките животинки какво им е....
Честито и от мен на всички празнуващи макар и със закъснение!
П.П.Ще понахалствам за още бебешки снимки ако може,че много ми се гледат:)
Публикувано: 26 June 2007 - 01:41 PM
Meridit, Idol ike, как са бебешоците, как издържат на жегите или са на климатик l) ? Сигурно осезателно са пораснали. Хайде да ги видим!!!
Публикувано: 26 June 2007 - 02:38 PM
И ние обичаме да играем с бучки лед, щом отида да сложа в мойта чаша, те вече са до хладилника, проверяват да не изпадне някое ледче и за тях.
В неделя не сме ги взимали за изложба, понеже бяхме организатори, няма как, имаше много работа за вършене.
На Мариана съм казала да снима бебешори, и аз искам да ги видя. Иначе са обезпаразитени вече за втори път, сега чакат първата си ваксина, а тя е на 40 ден. Все още няма кандидати за тях, но се надяваме да случим на добри и грижовни стопани.
Публикувано: 26 June 2007 - 03:33 PM
Бебоците са добре, имат си режим, спинкат , след това се хранят или сучат от мама, и играят , има си помещение за тях, където могат да се боричкат на воля. Като се уморят, ги прибирам обратно в бокса. Горе долу така засега минава тяхното ежедневие. Снимки ще направим тази събота и неделя, тъкмо ще може да се отбележи разликата. Иначе и при нас в Търново жегата е голяма, но какво да се прави, трябва да оцеляваме oo
Публикувано: 27 June 2007 - 02:32 PM
ВОда му е майката, вода навсякъдеее 1super

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 June 2007 - 04:25 PM
Ние сме на вентилатор в къщи, нямаме климатик, но пък имаме в колата и много добре знам каква беля може да стане. Водица му е майката на разхлаждане! 1super
Публикувано: 27 June 2007 - 04:28 PM
Публикувано: 27 June 2007 - 04:47 PM
Няма живот в тия жеги!!! Ние проблема го решихме с командировка на Робърт "на село" :)) Сега в къщи е удивиелно, дори непривично тихо и спокойно и много ни липсва, но пък няма по-щастливо кучо от него. Вече 5-ти ден е при майката на приятелката ми и разполага с пълната власт над почти 1 декар двор...и да ви казвам ли какво се случва?!? След 2-рия ден градината с цветя просто бе опасана w) , на път е да преполови половината лехи с картофи и единственото нещо по-интересно от гонене на картов е преследване на бутилка от мин. вода b) Няма да споменавам тоталния контрол над чехлите и други подобни вещи, за чиято "кражба и укриване" са му необходими не повече от 20-40 сек r)
Робърт е с стройна програма за деня включваща мин 3 пъти преследване и лов на струя вода, храна, сън и мноооооогооо игра.
Доста ни липсва, но пък не е редно да го затворим в бетона на града само за да ни е под ръка за игри / естествено грубо казано/ , но така и той се чуства по-добре...Алтернативата е сянката в бокса и игра в легена с вода, но и аз да можех да избирам на негово място мисля, че щях да се спра на варианта с двора и маркуча :D
Публикувано: 27 June 2007 - 09:04 PM
А ето го и изгубеното днес в Южния парк кученце:

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 27 June 2007 - 09:21 PM
А кучо е страхотен все едно е брат-близнак на моя,същата муцка има само дето е по-смешно подстриган от нас l)
Дано се намерят по-скоро със стопанката си worthy

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +