Кокер спаньол
Публикувано: 08 July 2007 - 02:56 PM
Привет на всички.
Ние с Рончо идната седмица заминаваме за Бургас(там имам баба) и ще прекараме там доста време,дори аз самата незнам колко...Сигурно няма да мога да пиша често защото нямам комп и нет там,но ще ме извините.
Все още незнам кой ден заминаваме искам от сега да пожелая на всички кокери и техните стопани едно весело и незабравимо лято,изпълнено с много приятни емоции d) .
Днес си поиграх малко и качих повечето снимки на Рончо от смаото начало,до най-новите в интернет и понеже не ми се иска да досаждам с качването на много нови снимки давам линк,който има желание и свободно време да си разглежда.....
http://www.bgalbum.c...php?album=10316
Поздрави!
Ние с Рончо идната седмица заминаваме за Бургас(там имам баба) и ще прекараме там доста време,дори аз самата незнам колко...Сигурно няма да мога да пиша често защото нямам комп и нет там,но ще ме извините.
Все още незнам кой ден заминаваме искам от сега да пожелая на всички кокери и техните стопани едно весело и незабравимо лято,изпълнено с много приятни емоции d) .
Днес си поиграх малко и качих повечето снимки на Рончо от смаото начало,до най-новите в интернет и понеже не ми се иска да досаждам с качването на много нови снимки давам линк,който има желание и свободно време да си разглежда.....
Поздрави!
Публикувано: 08 July 2007 - 09:38 PM
Да бе, много сме несериозни! Ама какво да се прави, лято е, всеки тръгна на някъде. Споко, ще се договорим, и ще се видим някой ден де, да се запознаем и ние и кучещата. Ние планираме да отидем малко на палатки в планина, после ще разказвам и ще показвам снимки. Да потичат на свобода, да се къпят, да лудуват... И ние покрай тях !
d) l)
d) l)
Публикувано: 09 July 2007 - 05:00 PM
Цитат
Привет на всички.
Поздрави!
Поздрави!
w) Малиииииии, сладък, мамин бебузончо-шушончо super best Писукала съм и съм скрибуцала на всяка снимка w)
Публикувано: 10 July 2007 - 09:45 PM
това кученце познато ли ви е w)
Прикачени файлове
-
post_29_1184096708.jpg (19.1K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 10 July 2007 - 09:47 PM
iskam da popitam ot kade moga da kupq 4erno ili 4erno bql koker za podarak na edna priqtelka za6toto neiniq po4ina predi 2 dni,a skoro ima rojden den i mi se 6te da q zaradvam pak.kolko struva sega edno koker4e molq da mi pomognete za6toto znam ot opit 4e edinstveno taka moje6 da zabravi za makata po staroto ku4e
Моля, пишете на кирилица!
Мод
Моля, пишете на кирилица!
Мод
Публикувано: 10 July 2007 - 10:56 PM
s) Може пък да има нужда от малко време? Знам ли - много е скоро. Но наистина само ное другар спасява от мъката. Никога няма да забрави предишното другарче, но грижите и емоциите около новото ще я разсейват и с времето по-лесно ще се успокои.
Публикувано: 13 July 2007 - 09:27 AM
здравейте..аз все още не съм успял да си намеря кученце и вече се отчайвам все ми искат по 200 лева ): за това ще помоля ако някой тук има кокерка която към края на лятото ще има малки да ми пише ЛС да се разберем дали ще мога да купя едно бебенце...вече просто нз къде да търся ):
Публикувано: 13 July 2007 - 09:57 AM
Цитат
здравейте..аз все още не съм успял да си намеря кученце и вече се отчайвам все ми искат по 200 лева ): за това ще помоля ако някой тук има кокерка която към края на лятото ще има малки да ми пише ЛС да се разберем дали ще мога да купя едно бебенце...вече просто нз къде да търся ):
200 лева е твърде ниска цена за каквото и да е породисто кученце. ЗА всичко друго, което няма документи за порода си е нормална.
Публикувано: 13 July 2007 - 10:34 AM
200 лева са твърде много за мен...и честно казано ме е яд, че има хора които използват кучетата си повече за бизнес от колкото за приятел.......пф това е жалко направо...вместо да се интересуват къде отива и какво ще стане с кученцето....пфффф бахти бизнеса.....