Кокер спаньол
Публикувано: 30 June 2007 - 11:28 AM
Публикувано: 30 June 2007 - 11:51 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 June 2007 - 03:30 PM
А на вас ще дам един съвет за среща, това е нашата поляна, където сега се проведе изложба( ритуална зала "Красно село"), има много кучета и всички са добрички, няма агресивни. Тази поляна вече се стопанисва от две години, тревата окосена, храсталака окастрен. super best
Ако решите тук да се видите някой уикенд, може и да се засечем, всяка вечер сме там голяма компания кучкари, седим на центъра на поляна с BEER разбира се, а кучовци щуреят наоколо, кефффф. d)
Публикувано: 30 June 2007 - 08:40 PM
Цитат
Само да кажете, че идвате, и щв ви дам координати!!! l) Това е най-малкият промбем!
Сега съм си тук, само от 8 до 15 юни няма да съм у нас... За мен ще е просто... СУПЕР!!!
И да ви изкуша с още нещо: тези поляни са на 15 мин. с кола от нас (до с. Говедарци). Не мога да ви опиша Айричка как щуря там днес!!! d) d) d) w) Не спря въобще, за това я няма на снимката... bl)
Прикачени файлове
-
S5002280m.jpg (52.86K)
Брой сваляния: 29

Публикувано: 30 June 2007 - 09:41 PM

Публикувано: 30 June 2007 - 11:37 PM
http://dcforum.info/...p?p=32520#32520
Публикувано: 01 July 2007 - 01:02 AM
АУУУУ, просто плачат за груминг, чак ме засърбяха ръцете.
l) Страхотни са! Искам да ги видя! victoryVVV
Публикувано: 01 July 2007 - 07:45 AM
А Айра вчера плува в реката... Ходихме в гората, беше топло и тя само се чудеше как да влезе във водата. Ние малко й помогнахме- хвърлихме я в реката и тя си доплува до брега. Ооо, колко беше сладка, и колко беше мокра! l) w)
Поздрави и целувки на всички кучовци!

Публикувано: 01 July 2007 - 09:28 AM
Снощи пак бяхме на игрището. Пуснах го и гледам, че се вдига нещо като прахоляк. Оказа се, че е вода (поливат тревата ). Предполагам можете да си представите как изглеждаше Рудо, особено като беснееше по пътеката за бягане. Мокър и кален, но много доволен. По едно време с периферното си зрение виждам, че се задава кучкар с едно голямо нещо, което дърпа повода си като влекач. Докато се осъзная нашият летеше към него с развяти уши! "Не", "Ела тук" - дрън-дрън. Човекът ми вика "Спокойно! Няма страшно! Само да се подушат!" Ми като ми се вижда страшно това куче! Закопчах повода и ги оставих да се душат. Другото се оказа ротвайлер на 8 месеца. Въздухът излиза със свистене от гърлото му, защото шефът му го дърпа и го души каишката. Наият души, души и по едно време взе да ръмжи и да го лае! Спокойно, викам аз, той е добричък, не го лай да не те схруска! Човекът ми казва, че бил много кротък и голям глезльо. Обичал да си играе с другите кучета. Ама като го гледах, само да скочи върху Рудо и ще го изкорми. Тръгнаха си преди нас, а ние като се прибрахме се къпахме основно и се чистихме от бодилчета, та и тази сутрин също. Отивайте в Самоков при първа възможност! Ще бъде вълшебно и за вас и за кучовците! Завиждам ви! Чао!
Публикувано: 01 July 2007 - 09:51 AM
Публикувано: 02 July 2007 - 12:22 PM
Мише, айде отложи пътуването /разбира се ако можеш и не е проблем/. Че и аз после може да замина на някъде и не се знае кога ще се съберем отново така. А вече започнах да сънувам 3 кафяви кокера в реката w) Представи си Мики колко ще е горд с две дами до себе си l)

Публикувано: 05 July 2007 - 03:43 PM
Искам да ви покажа една прясна смешна снимчица. Дано ви хареса! r)
Айра-бавачката на бебе папагалче! l) bl) w) Тя по принцип не обича много хвъркати, нали сме птичари( l) ) и затова се учудих...
Прикачени файлове
-
S5002701m.jpg (32.69K)
Брой сваляния: 23