Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2821 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 08 July 2007 - 12:46 PM

Така си .Ние не сме във София.Вчера като заминахме решихме да останем и двата дни -някой да си починем ,други да се налудеят b) Пък и освен аз Билянка никой не прояви интерес към срещата s) Ще трябва да си дърпаме ушите май wink

#2822 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2007 - 02:56 PM

Привет на всички.
Ние с Рончо идната седмица заминаваме за Бургас(там имам баба) и ще прекараме там доста време,дори аз самата незнам колко...Сигурно няма да мога да пиша често защото нямам комп и нет там,но ще ме извините.
Все още незнам кой ден заминаваме искам от сега да пожелая на всички кокери и техните стопани едно весело и незабравимо лято,изпълнено с много приятни емоции d) .
Днес си поиграх малко и качих повечето снимки на Рончо от смаото начало,до най-новите в интернет и понеже не ми се иска да досаждам с качването на много нови снимки давам линк,който има желание и свободно време да си разглежда.....
http://www.bgalbum.c...php?album=10316
Поздрави!

#2823 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 July 2007 - 09:38 PM

Да бе, много сме несериозни! Ама какво да се прави, лято е, всеки тръгна на някъде. Споко, ще се договорим, и ще се видим някой ден де, да се запознаем и ние и кучещата. Ние планираме да отидем малко на палатки в планина, после ще разказвам и ще показвам снимки. Да потичат на свобода, да се къпят, да лудуват... И ние покрай тях !
d) l)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2824 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2007 - 05:00 PM

Цитат

Привет на всички.
Ние с Рончо идната седмица заминаваме за Бургас(там имам баба) и ще прекараме там доста време,дори аз самата незнам колко...Сигурно няма да мога да пиша често защото нямам комп и нет там,но ще ме извините.
Все още незнам кой ден заминаваме искам от сега да пожелая на всички кокери и техните стопани едно весело и незабравимо лято,изпълнено с много приятни емоции d) .
Днес си поиграх малко и качих повечето снимки на Рончо от смаото начало,до най-новите в интернет и понеже не ми се иска да досаждам с качването на много нови снимки давам линк,който има желание и свободно време да си разглежда.....
http://www.bgalbum.c...php?album=10316
Поздрави!

w) Малиииииии, сладък, мамин бебузончо-шушончо super best Писукала съм и съм скрибуцала на всяка снимка w)

#2825 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2007 - 06:14 PM

Колко е сладък малчо!!!, Чак сега разгледах снимките, страхотни са, като плюшена играчка е! w) 1super
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2826 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 08:54 AM

Привет,

И на мен много ми хареса Рончо, толкова миловиден изглежда на снимките!
Това е вълшебното излъчване на кокера, да е здравичък и много да те радва.

#2827 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 11:32 AM

Мерси за хубавите думи! 1super

#2828 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 09:45 PM

това кученце познато ли ви е w)

Прикачени файлове

#2829 Потребителят е офлайн   veni Икона

Публикувано: 10 July 2007 - 09:47 PM

iskam da popitam ot kade moga da kupq 4erno ili 4erno bql koker za podarak na edna priqtelka za6toto neiniq po4ina predi 2 dni,a skoro ima rojden den i mi se 6te da q zaradvam pak.kolko struva sega edno koker4e molq da mi pomognete za6toto znam ot opit 4e edinstveno taka moje6 da zabravi za makata po staroto ku4e

Моля, пишете на кирилица!

Мод

#2830 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2007 - 10:56 PM

s) Може пък да има нужда от малко време? Знам ли - много е скоро. Но наистина само ное другар спасява от мъката. Никога няма да забрави предишното другарче, но грижите и емоциите около новото ще я разсейват и с времето по-лесно ще се успокои.

#2831 Потребителят е офлайн   hadrielle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 09:41 PM

Здравейте,искам да попитам откъде мога да си купя Американски кокер спаньол?Много харесвам породата и ми се иска да направя подарък на сина си.Отговори може и на лични.

#2832 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 10:01 PM

Здравейте, Хадриеле, на писмото което сте изпратили до мен не мога да отговоря, защото ми дава че имейл адреса Ви е блокиран.
Дайте ми други кординати или се свържете с мен на мобилен.

#2833 Потребителят е офлайн   hadrielle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2007 - 10:13 PM

dim_mitev@abv.bg-това е на мъжа ми.Не зная защо дава такава грешка,ще се опитам да оправя мейла си.Ще съм Ви много благодарна,ако ми отговорите.

#2834 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 09:27 AM

здравейте..аз все още не съм успял да си намеря кученце и вече се отчайвам все ми искат по 200 лева ): за това ще помоля ако някой тук има кокерка която към края на лятото ще има малки да ми пише ЛС да се разберем дали ще мога да купя едно бебенце...вече просто нз къде да търся ):

#2835 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 09:36 AM

един приятел също търси кокер обаче без успех, даже във вестник Позвънете няма... странна работа, кокерите рязко намаляха... bl)

#2836 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 09:38 AM

не са намалели....даже странно по-често забелязвам по улиците малки кокерчета..и като видя и направо w) w) w) мн искам такова кученце страшни сладури са пък и мисля, че ще ми дойде добре ):

#2837 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 09:57 AM

Цитат

здравейте..аз все още не съм успял да си намеря кученце и вече се отчайвам все ми искат по 200 лева ): за това ще помоля ако някой тук има кокерка която към края на лятото ще има малки да ми пише ЛС да се разберем дали ще мога да купя едно бебенце...вече просто нз къде да търся ):

200 лева е твърде ниска цена за каквото и да е породисто кученце. ЗА всичко друго, което няма документи за порода си е нормална.

#2838 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 10:34 AM

200 лева са твърде много за мен...и честно казано ме е яд, че има хора които използват кучетата си повече за бизнес от колкото за приятел.......пф това е жалко направо...вместо да се интересуват къде отива и какво ще стане с кученцето....пфффф бахти бизнеса.....

#2839 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 13 July 2007 - 09:29 PM

Пари правят точно тези, които искат малкото пари. Точно те - зооборси, магазини и стопани на женски, които са решили да си купят по някой телевизор за сметка на някое от бебенцата на тяхната кокерка. Онези, които искат мноого пари за кучетата си го правят защото толкова /или даже повече/ им струва отглеждането на женската, заплождането, раждането и отглеждането на малките. Те даже са почти на 0 или загуба когато продадат малките, защото са вложили ужасно много за появата на няколко кученца, като изобщо не им е все едно къде отиват. Те работят за развиването на породата. А тези, които ще ви поискат по-малко от 200 или 200 лева просто търсят печалбата за сметка на някое женско кокерче, имало нещастието да попадне в техните ръце. А и никой няма да ви гарантира, че това кученце, което ще купите за толкова пари ще е кокер, ще е здраво, няма да умре след 1 седмица или няма да стане 2 пъти по-голямо на ръст от кокера. Ама вие си мислете, че тези, които искат повече пари го правят заради биснеса.....явно нищо не разбирате от кинология и породи.
И ако нямате 200 лева за куче как ще му осигурите всичко необходимо на това кученце /то излиза много повече от 200 лева/ или ще го гледате едвам едвам, ама като приятел?
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2840 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 09:41 PM

нямах това впредвид......просто не мога да си позволя да дам 200 лева на куп..ясно ми е, че отглеждането ще ми струва доста и не само пари...наясно съм...не знам всичко но имам някаква представа....но се съмнявам, че всеки ден ще ми се налага да давам по 200 лева, че и повече..както и да е...аз продължавам да търся...и дано успея ..вече s) s)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни