Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2891 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 August 2007 - 04:12 PM

това е ужасно :/. Но се лекува май.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#2892 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 August 2007 - 04:27 PM

Светле, много добре разбирам какво ти е и как преживяваш всичко, защото и на мен, когато бях в пубертета, ми откриха алергия към дом. жвотни и след време всичко отмина. В момента гледам куче и нямам никакви проблеми.
Стискам ти палци всичко да се оправи, а кученцето ти да отиде при много добри и грижовни хора.
Успех!!!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2893 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2007 - 05:23 PM

Имах приятел с много тежка алергия към зеленотии лятото. Кихане, водещо до задушаване и заплаха от астма. В медицинска академия приготвят алергени за всякакви алергии. Бият се инжекции всяка година като имунизация. Лечението трае от три до пет години. Много хора си нямат и понятие, а това лекува и направо ражда човек.

#2894 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2007 - 08:21 AM

Да знам, че доста от алергиите се лекуват, но знам и че изискват време, разбира се, че ще се лекувам, но ...гадното е че Роки не трбява да е в къщи, сега съм го дала на една приятелка поне за малко... и физически се чувствам по-добре, но не може да остане много време там и трябва да му намерия стопани, които да го обичат...чувстваме се ужасно в къщи - всички... Отдавна ходих при алерголог, правиха ми изследвания и заключението беше това, но не искахме да го махаме и си беше в къщи, но с всеки изминал ден се чувствах по-зле и просто нямам избор. s) s)

#2895 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2007 - 02:43 PM

Какво да го правя тоя Рокчо...обади ми се приятелката ми при която е Щурчото и каза че трябва ди ми го връща вече, защото ще ходи на почивка... какво да правя незнам..., а тук няма нито хотел нито нищо та да го оставя временно там ........ s)

#2896 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2007 - 06:03 PM

За какви пари става въпрос ???? Колко струва едно такова куче? Незнам, но за 200 лв много хора си купуват кученце и за България това е положението в момента, за огромно съжаление. Иначе малките са много мили, но не бива с това отношение . При положение, че родителите са с големи успехи можете да ги предложете в чужбина, иначе в България все още е доста трудно, да не говорим как ще се гледа кученцето - при незнаето на хората.
Така че - успех на бебчетата 1super
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2897 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2007 - 09:04 PM

sanita, да права сте, това е цената в момента за много породи кучета без документи във България, дори има и по евтино. Не искам да коментирам в форума цената на кучило, защото това е форум, не пазар , не магазин. Тук става въпрос за едно породисто, качествено КЛУБНО кучило. Ние не се притесняваме за купувачи, винаги ще има хора, които уважават и желаят да притежават качество, а качество не се купува за стотинки. За желаещи да купят куче от 50 до 200 лева, препоръчвам да се обърнат към зооборси, а по добро и по хуманно решение е да осиновят едно куче от приют, срещу 10 лева, те също заслужават обич.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2898 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2007 - 12:15 AM

Цената,която аз знам е 800лв.
Със сиурност ще се намерят ценители на породата,които ще са щастливи да притежават едно такова съкровище.
Ще има и други,които ще предпочетат другите варианти!
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#2899 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 03 August 2007 - 12:28 AM

Подарява се много красива черна женска кокер шпаниолка . Категорично не се дава на такива дето ще я ползват само да ражда. Мила , нежна и черна сладурана , ще ви гледа винаги в очите ...а може ли да се устои на такъв поглед?
Снимки като ида да я сниам :-[ 0889909786 -обадете се , за да ви я хваля още
Варна

#2900 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2007 - 10:12 AM

PAtanasova, за всеки влак има пътник, нали така? 1super
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2901 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2007 - 10:41 AM

Цитат

Цената,която аз знам е 800лв.
Със сиурност ще се намерят ценители на породата,които ще са щастливи да притежават едно такова съкровище.
Ще има и други,които ще предпочетат другите варианти!

Аз лично не знам каква е цената, но плахо смеех да подозирам, че е горе-долу такава. Кученце като тези лично аз бих отказала само защото приемам подобно кученце за страшно висок жест, и огромна отговорност, който поемам с осиновяването (купуването му). Разбира се, че не е проблем да се продадат кученцата. Но аз мисля че това кучило е безценно богатство за България, тъй като не само е качествено и родословно, а родителилте, само единият от които познавам, са префектни представители за породата си. Таткото е дългогодишен шампион на няколко страни. Под шампион се има предвид не хубаво куче, а куче най-силно доближаващо се до съвършенството и идеалът за породата във всеки един аспект - визия, поведение, характер, осанка, телосложение, мускулатура, кости, ъгли, пропорции, нрав, козина, зъби, очи, уши, опашка, лапи, нокти и мигли ако щете... Това кучило е богатство. Аз лично бях страшно трогната и развълнувана, когато разбрах за тях, но пред отговорността, която смятам, че взимането на такова кученце трябва да поема, не посмях.
Изобщо не може да се коментира цената, когато говорим за родословно животно. Дори и такава ми се струва прекрасна. Вариантите при взимане на куче са само и единствено два:
- Искам, търся и желая дадена порода - съобразявам се с цената и при огромно желание правя и невъзможното за да се сдобия с такова куче.
- Харесвам дадена порода, нямам пари, купувам си пумиярче или осиновявам такова, което поне малко да ми напомня за породата, кастрирам го веднага и му давам безграничната си любов за цял живот без да се интересувам повече от породата му, защото то такава няма. Дай боже само да е здраво.

#2902 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2007 - 01:06 PM

Diyana Char, видях в профила ти, че скоро имаш рожден ден, не искаш ли един рошав подарък? Бъди сигурна, че ако поемеш такава отговорност, винаги ще имаш нашата подкрепа. Ще имаш помощ във всичко, няма да се отървеш от съветите ни при отглеждане на тази прекрасна порода, а ако имаш и желание ти да се научиш на груминг, винаги съм на среща!!! 1super
User's Signature

Качена снимка

#2903 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2007 - 02:25 PM

Привет на всички от нашето голямо любвеобилно семейство!
Много се радваме че имаме токова много искрени почитатели сред вас.
Очаквайте нови снимчици на пакостниците, в събота ги очаква една хубава баня със слънчева вода, дано да е хубаво времето само, особено за едното светло момче това ще е голям празник, той толкова обича водата и само да има по-голямо количество се шмугва без да му мисли. Така сме планирали почивните дни засега, има вероятност да доведат и един бебешор нюфаундленд, да играят всички, само не знам как ще им стига водата в басейнчето при това положение? r)
Ето една хубава и полезна статия от дог.бг, особено за онези които да се спряли вече на порода и им предстои да си купят първо кученце.
http://dog.bg/f/inde...f=31&t=9122&hl=

#2904 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2007 - 05:21 PM

Здравейте!Не съм писала от много време, но вече съм на линия.Кокера ми (Пърси) направи една годинка даже му правихме Рожден ден и ще ви пратя линк с клипчето от vbox7, но има СРТАШЕН за мама проблем.Пърси се скубе толкова много, че чак по стената обира косми реша го и пак да не би да му трябват витамини или някакви хапчета?

#2905 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2007 - 06:49 PM

ivana, има няколко причини за падането на косъм, но първо трябва да изключим кожен проблем, ако няма проблеми по кожа, косъма ще е здрав, лъскав. Как то казваш, че кучето ти е младо, възможно да пада все още бебешката козина( зависи с каква четка и гребен го решеш). Също така може да пада от жегата, все пак беше доста горещо този месец. Иначе може да му вземеш Петнил или Мегадерм, има ги по магазини или при ветеринари. Те подпомагат растежа на нов косъм, укрепват корена на косъма, спират косопада. Обаче продължавай да го решеш сега всеки ден. Съветвам ти преди това да минеш при вашия вет, нека все пак погледне да няма друг проблем. Успех! 1super
User's Signature

Качена снимка

#2906 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 10:13 AM

Здравейте!Много благодаря за съвета непременно ще купя тези препарати.Няма кожен проблем, защото не се виждат екземи, но въпреки това ще го заведа на ветеринарен.

#2907 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 10:14 AM

Здравейте!Много благодаря за съвета непременно ще купя тези препарати.Няма кожен проблем, защото не се виждат екземи, но въпреки това ще го заведа на ветеринарен.

#2908 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 10:17 AM

Извинете за двете поредни съобщения.А за четката от едната страна е телена, а от другата е четка незнам точно как да я определя,но е нещо подобно.Ще я доразгледам и ще пиша пак.Чао!

#2909 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2007 - 12:07 PM

ivana, питам за четка, защото има такива, които само решат горния слой на козина, не отстраняват подкосъм и мъртвия косъм. Освен четка вземи и гребен, обаче с въртящите зъбци, така ще избегнеш неприятното скубане на твоето куче. Опитай.
User's Signature

Качена снимка

#2910 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 August 2007 - 02:59 PM

най-сетне и аз си намерих кученце...от днеска е с мен ама е мн забавна хаха w) w) цял ден се забавлявам с нея ама ще ви помоля за малко съвети..като например кога да я изкъпя и кога ще мога да я разхождам....каква храна да използвам и най-важното трябва ли да й режа опашката или не ...тя е още на месец и половина и... (:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни