Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#2979 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 August 2007 - 10:20 PM

violeta.di, добре дошла сред нас!!! Много красиво момиче имаш, с толкова наситен червен цвят! w)
Чери и тя как заглади косъма, много е лъскава!
При нас едното от бебета потегли към новия си дом, много ни беше мъчно, обаче сме много щастливи, защото то ще живее с много обич, отиде при много точен и отговорен човек! Вижте снимки на малкия:
http://www.dcforum.i...p?p=33616#33616
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2980 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 11:08 PM

Представям си колко трудно сте се разделили с него ): Важното е, че едно кученце вече е попаднало при добри стопани. Пожелавам същото и на другите три.

Занимава се с фотография (много любителски :Р), това беше единственият път, когато успях да накрам Ава да седи мирно и да ми позира. Направих още няколко снимки, но като ги изкарах, се оказа, че са се размазали. Исках всъщност да ви покажа как газим в реката. Вече ходим всяка седмица. А когато трябва да ходя някъде другаде и се качвам на колата, Ава си мисли, че отивам на реката без нея и всеки път се чудя как да се измъкна, а тя плаче. Големи драми разиграваме (:

Ох, едвам се боря с желанието да осиновя едно от детенцата на Айк и Йоши, но сега определено не е моментът, като ще се местя и дори не знам кога ще мога да взема Ава при себе си ):
User's Signature

[img width=400 height=115]http://i71.photobuck...es/5d402d2c.jpg[/img]

#2981 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 11:23 PM

Цитат

Извинявам се за огромната снимка!!!Благодаря - много сте мили!За нас незная какво да ви пиша.Освен,че Голди беше мама през март т.г.Отгледа 5 сладки бебета и сега сме супер щасливи всеки път щом стопаните им ни изпратят снимки.Само много съжалявам,че Голди имаше проблемна бременост ,наложи се да роди секцио и да я кастрират.Щастлива съм,че въпреки всичко тя е добре и е същата душица-палава и много миличка.

Чудесно е, когато имате информация от новите родители и знаете, че сте поверили малките в любащи ръце. Да ви е жива и здрава Голди. И моето куче кастрирах, защото се наложи, но най-важното е, че това е много добре за здравето им 1super

#2982 Потребителят е офлайн   ace Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 02:21 AM

Здравейте всички..не мога да се сдържа и да не се похваля, че с Алис всичко върви идеално w) 1super даже се научи да ходи и в тоалетната...е не всеки път ама има време l) хехе искам да попитам долу-горе може ли да ми кажете колко ще ми струва втората ваксина, че ходихме на ветеринар ама забравих да питам колко пари ще ми струва и да не да отида с по-малко пари и... bl)

#2983 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 08:19 AM

idol ike-невероятно красив пухчо!Много е сладък!Да е жив и здрав ,щастлив и да дава много много обич и радост на новите си стопани!А колко мъничета бяха? асе-втората ваксина е 16-20 лв.
.
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#2984 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 09:35 AM

Цитат

Здравейте от нас с Чери ние доста отдавна не сме се явявали, но дълго нямахме интернет а и отдавна не сме си във Варна, тя порастна доста, минахме и през първото разгонване, така че вече сме в пубертета, тя стана доста послушна, и в разрез с породата си въобще не е лакома, напротив прекалено злояда стана, виждам че има много нови горди стопани на кученца от най-хубавата и мила порода, поздравления, пожелавам ви да ги възпитате лесно и да станат добри ваши приятели. Ето и една по-актуална снимка на Чери

Колко много е порастнала... нищо общо с преди... А как искам да я мачкам w)

#2985 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2007 - 10:14 AM

violeta.di, малките бяха четири, ето още малко снимки на бебоците:

http://www.dcforum.i...r=asc&start=120
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#2986 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:47 AM

[COLOR=green]Адски красиви ви са кокерчетата!!!Междудругото днес Голди става на 3 год.Смятам да и подаря една дълга разходка и луда игра с топка,а след това вкусна вечеря. Много съм щастлива ,че irina_dimitrowa също е във форума-нейния сладък Рони е син на Голди! 1super 1super
User's Signature

#2987 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 August 2007 - 10:55 AM

Страхотно! Толкова сте красиви всички... Толкова се радвам, че сте тук.
Пожелавам на малкия сладур най-голямото щастие на света и да е ужасно много обичан, както и успехи на подиума.
За кастрацията никой да не съжалява, тя носи само ползи за здравето на кучето. Сара все едно втори път се роди, откакто я кастрирахме.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2988 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:28 PM

Порастна доста Чери ама си остана нисичка, някак си само се издължи, даже се шегуваме, че може да е кръстоска с дакелче, инъче няма за мачкане, финна е пази си някакви нейни диети,ше щеда ми яде роял канина и вече не знам какво да я правя даваме консерви от време на време, макар и да знам че не е полезно, даваме и други гранули ама си иска месце детето и тва е, варим от време на време ама се боя че не си набавя всички витамини, макар, че като гледам козинкаа наистина е много лъскава и няма никак вид на болнава. Е ако някой може да помогне каква храна да давам, кажете моля.
Карли а как е Лейди сигурно е още по-пъстра и красива от преди, а все ли си е такава дивачка, ние скоро няма да севръщаме във Варна, тоест Чери ще се върне при баба и дядо ама ние с мъжа ми чак до година и тогава ще се мачкаме
Целувки

#2989 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 10:57 PM

Цитат

Карли а как е Лейди сигурно е още по-пъстра и красива от преди, а все ли си е такава дивачка, ние скоро няма да севръщаме във Варна, тоест Чери ще се върне при баба и дядо ама ние с мъжа ми чак до година и тогава ще се мачкаме
Целувки

Лейда не спирала с белите:) не знам дали знаеш ама вече не е при мен (love)
PS виж си личните

#2990 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2007 - 11:35 PM

Много се радвам за всички кокери-и бебоци и пораснали!Да са здрави и да радват собствениците си!
При мен и кокерчето,което лекувам,нещата са са много трудни.Има надежда,но подобрението става неимоверно бавно.До сега сме били на 4 прегледа.Утре сутрен отново.Взех си отпуска,то май това ще ми е лятната почивка,но все пак не съжелявам.Напротив-щастлива съм,защото до сега не смеех и да пиша-кучо само лежеше,няма силички,милия,да се повдигне,не яде,само много вода пие...Сега живна мъничко-и сега докато пиша се премести от леглото си и дойде в краката ми и ме гледа с тези прекрасни очи!Най ме е яд на тези хора,които са го изхвърлили,сигурно,защото е болен...Нямам думи да ви опиша колко добро същество е кокерчето.Обичо каишката си-първият път,когато му я слагах,сам протегна главичка.Спокоен е и когата пътува с кола,явно му се е случвало в миналото.Ще го снимам,само да се закрепи,ще видите какъв сладурко е w)Стискайте палци-борбата за кучо да има успешен край.Ще му измислим и име... r)
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#2991 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 12:07 AM

Току-що занесох кучо пред блока да се изпишка-нося го на ръце,защото няма сили,но се чудя как да го науча да пишка на терасата примерно,защото сега е по-добре и може да стои на краката си,даже повървя 20-ина крачки,но залита и аз много се страхувам,не искам да се преуморява.Дайте съвет-вестник примерно,или някакъв памперс...Иначе има постоянен запек-зехтина не помага.
User's Signature

#2992 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 08:09 AM

Много ми е жал за кокерчето- стискам яко палци да се оправи!А всъщност какви са му диагнозите? Аз се сещам ,че нещо с ухото и окото беше зле.
User's Signature

#2993 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 09:56 AM

PAtanasova, дали сте се допитали за мнение на други ветове? Каква диагноза е поставена? Пита ли доктора за този запек? Стискам палци да се оправи по бързо!
User's Signature

Качена снимка

#2994 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:29 AM

Мерси,мили хора,за съпричасността!Кокерчето има многа проблеми,за съжеление.Още миналата седмица сменихме д-ра и ходим в клиника в Ст.Загора,от която съм много доволна-специалисти с опит,хуманно онтошение към животните!Оказа се,че аз съм сгрешила малко в определянето на възрастта-кокерчо е по-млад,на не повече от 3год.Нямам думи за гадовете,които са го изхвърлили-младо,послушно,обичливо кокерче-това не са хора!Колкото до ушите-извадиха5 броя осилчета!!!-не съм виждала токова чудо в живота си-уши,препълнени с осили- s) кучо не беше упоен,изтърпя почти без протести процедурите...Как да ви го опиша-ангелче w) Беше на системи няколко поредни дни,както и отделно през абокатчето му вливаха антибиотик.След всяка процедура си го прибирах в къщи с такси.Проблем се оказаха таксиметровите шофьори,че ме запомниха и не искаха да ме качват,а аз нямам кола.Ох,голяма одисея...Но съм щастлива-ще оцелее b) След обед сме на инжекция и ще ми кажат резултати от изследвания на кръвта,дано тези са по-добри.Ще ви пиша повече подробности ,като се върнем от д-ра.Лошото е,че нямам повече средства,но се надявам да се съгласят на разсрочено плащане или нещо подобно.Да-проблеми много,но надеждата ме крепи!Не знам какво да правя,наистина в трудно положение сме с кучо, но съм сигурна,че не мога да се откажа от лекуването кучо-кокерчито заслужава малко щастие и здраве в безкрайно тежкия си живот досега...нали ние хората сме го докарали до това положение!
Ох,извинете ме,че съм така емоционална,и пак много ви благодаря на всички,че се интересувате от кокерчо!Хубаво е,когато имаш с кого да споделиш r)
Лек ден кокерски приятели!
User's Signature

#2995 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 13 August 2007 - 11:37 AM

Много благородно от твоя страна. Евала! Малко хора биха сторили подобно нещо. Стискам палци кучо да се оправи и да стане част от нашето кокерско семейство тук. Ти ще го задържиш ли за себе си? Аз от личен опит знам, че веднъж влязло у вас, погледнало мило и дало малко обич трудно ще излезе от там. Преди 2 години и аз спасих едно кученце, но от изолатор. Мислехме да го даваме после за осиновяване, но на третия ден решихме да го оставим у нас. За съжаление то нямаше нужния късмет и се наложи да го приспим. Дано кокерчо има повече късмет и се оправи и заживее един щастлив и спокоен живот. Сложи някоя снимка ако имаш, да го видим героя. И пак поздравления за куража за това, което правиш.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#2996 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:42 AM

Клета душичка. Мисля че е хубаво да излиза на вън. Нищо че го носиш - това ще го разведрява по мъничко. За кученцата психологически разходките са много важни. Може на едно място да стои на вън, но да е на вън. Ако някое такси те приеме без проблем с кученцето, помоли го за телефон, за да го викаш него. Ако някой те попита кажи е има травма или нещо подобно, за да не се плашат хората, че вкарваш в колата им болно животно, което ще зарази тях, децата им и цялото семейство до десето коляно. Успех, пиши подробно за всико.

#2997 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:58 AM

До сега се ужасявах,че кучо може да умре s) .Даже и име не смеех да му измисля!Сякаш като си няма име,уж по-малко ще се привържа към кокерчето-емоционално съм много обременена от смъртта на моята кокерка и ми беше направо болезнено да виждам как кучето се мъчи,все ги сравнявах...Винаги, като загубим куче,боли,но нека да продължим да даваме любовта си...
Мерси пак!Това с травмата е хитро- 1super -вярно че някои хора виждат в четириногите ходещи зарази a)
User's Signature

#2998 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2007 - 02:20 PM

Ами точно за това му измисли късметлийско име, толкова време е с теб, не може да е просто куче, той си е твой, и в момента се бори заради теб, той разбира, че все още някой го иска, някой се бори за него.
Стискам палци за изследвания , дано да се разбере точно какво му има на кучо.
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема