Кокер спаньол
Публикувано: 04 October 2007 - 12:47 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 01:00 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 October 2007 - 02:29 PM

Публикувано: 04 October 2007 - 02:34 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 02:49 PM

Публикувано: 04 October 2007 - 07:15 PM
Публикувано: 04 October 2007 - 08:12 PM
Само да попитам: Колко време се сресва с него, докато спре да събира козинка или докато ние преценим, че косъмът е легнал добре?
Прикачени файлове
-
trixieTrimm.jpg (5.65K)
Брой сваляния: 165
Публикувано: 04 October 2007 - 08:24 PM
Публикувано: 05 October 2007 - 11:56 AM
Вчера трябваше да махаме конците, но неееее. Както седя до университета и чакам да наближи 1 часа на обяд, за да дойде док. да свали конците и се зазяпвам нещо в лаптопа, а после като поглеждам под пейката до мен една локва кръв. Пак беше подуто под шевовете, но този път без пункция се отвори само лекичко под първия шев и изтече един куп нещооо. Лигаво и слузесто, кръв, ама от тази лошата, която не трябва да задържаме. Всичко изтече, а аз цяла се разтреперах какво става. Събрах кръвта и МАРШ на Доктор по-рано. Него го нямаше де, но го дочакахме в кабинета. Пак туширане с йод и нещо май му боцнаха отново и ни предписаха Антифлегмин (за мазане) и антибиотици (за пиене). Сутринта днес правих масажче с крема, но не беше подуто този път. Надявам се като се прибера от работа да не се е подуло и напълнило пак с кръв. Старая се много. Вече док ме гледа със съжаление като се има предвид, че сме на лекар по 2-3 пъти седмично. Вижда, че ми е много мъчно, но не може нищо да ми помогне на мен. Май много ми личи, че го харесвам ужассссс. Дано всичко това да свърши по-бързо, че вече ме е срам. Другата седмица махаме конците - не бързам, а просто искам вече всичко да е наред. Видях в БЕЗ ДОМ, че има и много по-тежки случаи от нашия (кученцето премазано от кола с имплантите), но вече мина цял месец от както сме по клиники и доктори, а аз се притеснявам. Едничкото, което ме крепи, а и е много важно е, че кучето е станало толкова жизнено, колкото преди. Радва се здраво, вече пак ми скача по панталоните, дърпа се, вдига си крака като пишка, качва се по леглата :) Само абажурчето му пречи малко и не си съобразява габаритите, но и това ще свърши един ден.
От време на време си мисля, че всичко това се случва, защото аз нещо съм съгрешила и то се връща чрез кучето на мен. Склонна съм да вярвам и в кармата, въпреки че Харди за нищо не е виновен.
Саричка да слуша много и да дава да се маже, че да й мине бързооо. Стискаме лапки и веем уши за нея.

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 05 October 2007 - 07:16 PM
А така, видя ли как става по лъскава , като се е махнал покосъм!
Е, ще почакам за снимки де. ;) Наистина става бавно, ама славно!!! ;D