Кокер спаньол
Публикувано: 06 October 2007 - 12:28 PM
На флайерите пише:
Заповядайте да открием заедно
За първи път в България
Кучешки Атракционен Парк
DOGGY LAND
Откриването на кучешкия "Дисниленд" ще бъде на 7 октомври 2007г. /неделя/ от 10.30 часа в парка до читалище "Христо Ботев"
За всички домашни любимци ще има истинска КУЧЕШКА ТОРТА
Очакват ви много изненади:
"Най-атрактивен и красив DOG-и", модно дефиле на кучешки костюми, демонстрация на специални съоръжения- аджилити за тренировка на четириноги.
Вход свободен
Заповядайте да открием заедно
За първи път в България
Кучешки Атракционен Парк
DOGGY LAND
Откриването на кучешкия "Дисниленд" ще бъде на 7 октомври 2007г. /неделя/ от 10.30 часа в парка до читалище "Христо Ботев"
За всички домашни любимци ще има истинска КУЧЕШКА ТОРТА
Очакват ви много изненади:
"Най-атрактивен и красив DOG-и", модно дефиле на кучешки костюми, демонстрация на специални съоръжения- аджилити за тренировка на четириноги.
Вход свободен
Публикувано: 06 October 2007 - 02:42 PM
А това американче дето видях беше грумирано много добре беше с постригани и оформени ушички поне така изглеждаха главичката му беше избръсната а гръбчето или беше минато с триминг нож или беше обръснато ако го бя погалил щях да съм сигорен кое от двете е и козинката на крачетата беше оставена спорет мен това е изложбено куче ако има някой дани затова куче ще се радвам много
Публикувано: 06 October 2007 - 06:56 PM

Здравейте на всички след дълго отсъстване, имаше ред причини, студентството, липсата на нет в нас, и компютъра се повреди и гледам с изненада новия интерфейс на форума, и на всичкото отгоре има и чат. Супер готино. Как сте, гледам има доста нови членове, Рафи - не бях виждала такова кокерче, Теди - бебешок, Харди - вече трябва да е оздравял - амаха! Саричка и на нея пожелава напълно оздравяване. Ние сме уж добре, като изключим че Чара много се радва на моите разходки/ единствената съм аз, която я разхожда по 2 часа на разходка/ Това важи само, когато имам време и времето да е хубаво. Хайде на всички пожелавам кокерски усмивки.
П.П. Може да ви се стори тъп въпрос, ама се чудех дали вашите кокери имат пети пръстчета на задните лапички? Хайде сега ви моля всички да ми отговорите. Чара няма.
Публикувано: 07 October 2007 - 05:47 PM
Привет на всички. Днес нашата разходка беше близо 6 часа!
Отидохме да видим кучешката полянка, но не на откриването, а към 1 часа. Имаше 30 хлапета и 3 кучета ;D Луда работа! Не стояхме дълго - може би 15-на минути и се запътихме в морската - е там падна диво бягане - първо с пинчерче, после лабрадорче, после пак лабрадорче, бигълченца, кокерчета доста и след час почивка за мен на едно кафе, вече сме в къщи и някои даже спят :)
Ние доста отдавна не сме писали във форума, Харди, Саричка - дано бързо се възстановите.
А Памела такава хубавица - в целия си блясък :-*
Как изкарахте вие почивните дни? :P
Отидохме да видим кучешката полянка, но не на откриването, а към 1 часа. Имаше 30 хлапета и 3 кучета ;D Луда работа! Не стояхме дълго - може би 15-на минути и се запътихме в морската - е там падна диво бягане - първо с пинчерче, после лабрадорче, после пак лабрадорче, бигълченца, кокерчета доста и след час почивка за мен на едно кафе, вече сме в къщи и някои даже спят :)
Ние доста отдавна не сме писали във форума, Харди, Саричка - дано бързо се възстановите.
А Памела такава хубавица - в целия си блясък :-*
Как изкарахте вие почивните дни? :P
Публикувано: 07 October 2007 - 09:14 PM
Здравейте дългоушковци :-*
Иска ми се да ви питам какви са цените на кокерчетата в момента от развъдници или от друго място примерно ... изключвам зоомагазините де.. Ако на някой са му се родили скоро и е от София и продава ще се радвам да сподели :)
Иска ми се да ви питам какви са цените на кокерчетата в момента от развъдници или от друго място примерно ... изключвам зоомагазините де.. Ако на някой са му се родили скоро и е от София и продава ще се радвам да сподели :)
Публикувано: 07 October 2007 - 10:31 PM
Ами всичко е много относително. Зависи за какъв кокер става въпрос, до колко е с родословие, какви са качествата му (изложбени, тук вече има различни групи), и т.н. Иначе на пазара се намират кокери от 120лв. до 1200лв. (примерно), а ако е и внос...
Публикувано: 08 October 2007 - 08:07 PM
Ехо-о-о къде сте дългоушковци?Порадата ни не е била толкова надолу.Харди и Сара оправяте ли се? :kuchence: Кучешката полянка във Варна е станала супер!Както виждам от снимките и хубав купон е станал,само жалко че ни нямаше във Варна. :chaika:Пожелавам ви скоро да има и във вашите градове такива развлечения! :sedni!: