Кокер спаньол
Публикувано: 09 October 2007 - 08:33 PM
Ето малко нови снимки на братчето на Рафи.
Днес беше на подстригване при мен, много е пораснал, а и козинката му порасна дооооста! ;)
Ето вижте муцунката на малкия Мираж или както сега му викат Рекс, преди и след подстригване. :blink:
http://www.dcforum.i...p?p=35254#35254
Публикувано: 09 October 2007 - 09:08 PM
Рекс е разкошен и много хубав. Бих казала, че прилича на моя кокер, разбира се, изглежда по-мъжествен. :P
Всички тук са големи красавци. :wub:, успях да разгледам малко снимки.
Инспектор Дюдю е госпожица, вчера навърши една година. Истинското й име всъщност е Нара. ;D
Публикувано: 09 October 2007 - 10:31 PM
Публикувано: 09 October 2007 - 10:39 PM
Публикувано: 10 October 2007 - 11:43 AM
за Харди незнам, но Сара е добре. То тя и преди това си беше добре. СМисъл тя видими поражения от микроспорията още няма. Хванах я рано защото исках да проверя дали не се е заразила от свинчетата. Мажем се, пръскаме се, но видимо няма как да разбера дали се оправя. СЛед курса лечение ще направя пак проби и ако няма нищо в тях значи, че сме я излекували. Благодаря за загрижеността. А Харди наистина да казва как се чувстват.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 October 2007 - 07:32 PM
Цитат
Благодаря, idol ike! Твоят Айк е прекрасен, надникнах в страничката му, ще разгледам по-подробно при първа възможност. :blink:
jujolinka, позна - sorry, tigyrcho. Нара е от Бургас. /Не беше трудно, де :P/
Радвам се, че ви харесва Дюдя, наистина е невероятна претърсвачка.
Пожелавам бързо и успешно излекуване на Харди и Сара. :wub:
Публикувано: 10 October 2007 - 08:02 PM
Публикувано: 10 October 2007 - 09:48 PM
Дюдю,дай да ги разходим двечките красоти бе.....я пиши на лични телефонче :sos:
Публикувано: 10 October 2007 - 10:16 PM
violeta.di, това за Харди е доста стара информация, и аз следя какво става с него, дано в скоро време се появи и да разказва.
Инспектор Дюдю, мерси, страничката обаче отдавна не обновявана, надявам се в скоро време да я пооправим.
Пиши за малката Нара, дай повече инфо за нея.
jujolinka, много се радвам, че дъщеричката ни ще има компания за разходки, мога да си представям, как ще се обръщат хората при вида на две ам. кокерки-блондинки! ;D ;)
Публикувано: 11 October 2007 - 11:47 AM
Цитат
;D Ти пък, tigyrcho, чак толкова! ;D Но наистина биха били весела гледка. ;D
Не знам как е Рафи, тя още е малка, но Нара си е блондинка отвсякъде погледнато. :P
Ами, idol ike, Нара е родена в Унгария, взехме я по Коледа, беше на два месеца и половина. Не съм я поръчвала специално, стана случайно. Просто не устоях, още повече че преди години имахме един руски кокер, Макс, двуцветен, но си замина в съвсем младежка възраст. Сигурна съм, че първата кокерска любов те държи цял живот. ;)
И така, изкарахме трудния начален период с приучването към хигиенни навици, връщането по 2-3 пъти през деня в къщи заради нея, но пък имахме късмет с топлата зима и правехме много разходки по плажа по всяко време.
Имам унгарския й паспорт, естествено не разбирам нищо от надписите, така и не мога да ви кажа точно от къде е .
Имам един много сериозен проблем с нея - не мога да я спра да не се хвърля да прегръща всички наред, макар че определено има напредък в сравнение с бебешката възраст.
Друго интересно - преди две седмици й сложихме Virbac.
Публикувано: 11 October 2007 - 12:16 PM
Ако всичко върви добре... утре и аз ще съм част от голямото кокерско семейство сега обаче имам един въпрос.. момиче или момче? Баща ми настоява, че женските се гледат по-трудно... кажете има ли някаква разлика в отглеждането им като изключим това, че красавиците цапат като са разгонени. Аз искам да си имаме момиченце, но как мога да го убедя, че няма да ни е по-трудно отколкото с момче?
До скоро и стискайте палци :)
Публикувано: 11 October 2007 - 12:41 PM

Nothing but the best is good enough!