Кокер спаньол
Публикувано: 11 October 2007 - 10:29 PM
GlupavoMoeMeche ,честита ти нова любов!!Малко ти завиждам,защото си спомням еуфорията от първите дни с моята кокерка.Такова щастие.. и не можеш да повярваш,че е в ръцете ти!Чакаме снимки! :kuchence:
Публикувано: 11 October 2007 - 11:16 PM
Не мога да спя от вълнение ама май ще е по-добре да си легна, че по-бързо да идва утре и да отивам за бебо :) Знам, че и липсвам както тя на мен ;)
:wub:
Публикувано: 12 October 2007 - 06:27 AM
Браво на Харди! Дано всичко да остане в миналото.GlupavoMoeMeche, завиждам ти за предстоящите моменти! Трябва да помислиш и за възможността да си в къщи първата седмица поне, за да си с нея и да й покажеш какво може и какво - не. Като начало, разбира се. Ще бъде трудно първите 5-6 месеца. Зареди се с търпение, обич както усещам имаш достатъчно. Животът ти ще се промени и голяма част от него ще е подчинена на НЕЯ! Поне при мен е така. Вече ме вземат "за мезе" и в работата и в къщи :P! Здраве и късмет ви желая и на двечките! Как ще се казва куклата? Радвам се, че предпочете кокер пред далматин :wub:!
Публикувано: 12 October 2007 - 07:17 AM
Добре дошли на GlupavoMoeMeche! Много се разваме за теб и с нетърпение чакаме снимките на малката принцеска!
Публикувано: 12 October 2007 - 09:20 AM
Добре дошли на Нара! :wub: Надявам се да ви хареса нашата компания!
GlupavoMoeMeche, ще чакаме да се похвалиш, че кокерчето е вече у вас! И задължително да пуснеш снимки!!! ;)
Много се радвам за Харди! Браво, браво, браво на вас! :wub:
Ние с Айрчика обаче на можем да се похвалим със същото... В началото на септември лимфните й възли под ушите се бяха възпалили страхотно- все едно беше глътнала две цели яйца! :o Заведохме я в София на лекар, там й наравиха кръвни изследвания, ня бяха добри. Казаха, че прави лека анемия. Дадоха й антибиотик, пихме го две седмици и се пооправи. Обаче преди около две седмици изгуби апетит, не искаше да яде дори кашкавал- а тя го обожава! :'( Миналата неделя бяхме на контролен преглед. Пак й направиха изследвания на кръвта и казаха, че е по-зле отпреди и анемията се засилва. В понеделник се обадихме и ни предложиха да я заведем пак и да я оставим за няколко дни, за да й прелеят кръв и да е все пак под лекарско наблюдение. Във вторник я оставихме, прелели са й кръв и са й направили по-пълни изследвания. Оказало се, че има някакво заболяване на кръвта - не са ни обяснявали, а и да ни кажат, аз нищо не разбирам. :rolleyes: :( Ще ни кажат как да я лекуваме, но ще бъде продължително - може би около 3 месеца, не знам със сигурност.
Много ми е мъчно! :'( Никой не знае защо се е получило това, тя двете години, през които е при нас не е имала никакви проблеми. Надявам се да се оправи без повече усложнения... :'(
Никога не съм се отделяла от нея толкова дълго време! Всъщност, били сме разделени за 5 дни, но тогава просто аз не си бях вкъщи. Сега ТЯ не си е у дома, знам, че сме я оставили в най-добрите ръце, но ми е много мъчно за нея! :'( У нас е толкова празно и тихо... Чак сега усещам колко много съм свикнала с нея! Сутрин се събуждам и първото нещо, което правя е да погледна в къщичката й! Но там няма никой... Тръвам да излизам от нас и казвам :"Айра, хайде, отивай си на мястото!" :'( И не го правя нарочно! Правя го просто по навик...
Обаждаме се всеки ден поне по веднъж, за да знаем как е... Днес пак ще звъним... Ако кажат да си я вземем утре- страхотно. Ако не- все пак ще я видим, защото ние така или иначе ще ходим в София и дори да не трябва да си я вземем, поне ще минем да я видим! :blink: Толкова много ми липсва... :'(
Поздрави на всички кокита и техните прекрасни собственици!
ПП. Много се извинявам за ОГРОМНИЯ пост, но имах нужда да споделя с вас... Извинявам се, че ви развалям настроението, просто ми е ужасно самотно без нея... :'(
:'( :'(

Публикувано: 12 October 2007 - 10:17 AM
Стискам палци и за Харди, щом тича момчето, значи си е добре вече!
Hardy, за съжаление няма регистрирани англ. кокери в клуба, да се надявам, че в близко бъдеще да се появят такива, то и ние издирваме родословни кокери, ама няма...
GlupavoMoeMeche, качвай снимки да се порадваме заедно с теб на малката сладурана! Имаше тема в форума как да се качват снимки, провери!
Инспектор Дюдю, разбира се, как няма да я обичате, то какво значение има дали има родословие или не, това само документ за произход! :blink:
Публикувано: 12 October 2007 - 10:33 AM
Цитат
Благодаря за стискането на палци! В клиника "Ита вет" сме при д-р Чернева. Преди малко се обадихме и каза, че утре можем да си я вземем! Урааааа! Нямам търпение да стане утре и да си я нагушкам, че вече откачам без нея! :blink:

Публикувано: 12 October 2007 - 11:43 AM
Публикувано: 12 October 2007 - 11:47 AM
GlupavoMoeMeche , честито бебе! Страхотна е!!!! :wub: :wub: :wub: Малка, сладка, спяща бонбонка!!! :P Много, много е хубава!! Пожелавам ви много години само радости и непрекъснато размхваща се опашчица! Да ти е жива и здрава! А как се казва?
Давай снимките! ;) Много целувки от мен на малката сладурана!!! :wub:

Публикувано: 12 October 2007 - 01:29 PM
GlupavoMoeMeche, страхотен бонбон е Киара :wub: :wub: :wub:! Като се ориентира съвсем в обстановката, ще настъпи истинската веселба! Прибери всичко, до което може да се докопа и което може да е опасно за нея, на високо. Ще има гризкане и пишкане и чистене, но пък си заслужава заради емоцията с която ще те зарежда бебока! Гушкане, целувки, скимтене...а кокерите го могат перфектно! С памук ти вадят душата ;)!
Днес се прибирам и на пода в кухнята нещо като "аки"! Викам си - не може да бъде, той вече отдавна не прави това вкъщи! Отблизо се оказа стегнат пашкул от косми, които е повърнал :'(! Случва се за втори път! Преди беше малка топчица, бях го подстригвала и той ближеше опадалите косми, докато го усетя незнам колко е нагълтал. Но скоро не съм го подстригвала. Може би е от преди. Притеснена съм, защото ако не може да повърне всичко и поглъщането на косми продължи може да се наложи операция на стомаха някой ден! Незнам какво да правя. Прахосмукирам всеки ден и почиствам с мокра подочистачка...
Публикувано: 12 October 2007 - 01:47 PM
GlupavoMoeMeche, много хубаво име КИАРА, много и отива на малката принцеса, да ти е жива и здрава, много игри и само най хубави моменти заедно! :wub:
Рудо, а така, това съм чувала, че го има само при котките, дори продават специална паста, за премахване та такива топки козина от стомаха, но пък при куче за първи път чувам, питай доктора какво ще каже и какво ще посъветва.
Публикувано: 12 October 2007 - 02:45 PM
Харди се справя добре доколкото успях да разбера. Браво на вас! :wub:
GlupavoMoeMeche, вече мога да кажа честито и да ти пожелая щастливите ти мигове с Киара да не свършват. Прекрасна е малката, прави много снимки, защото тя ще се променя всеки ден и вече никога няма да изглежда така. Много красиво име сте избрали. :wub:
Публикувано: 12 October 2007 - 02:48 PM
Ние с Киара вече за трети път играем, ядем, спинкаме :) Като по часовник е ;D
А да ви питам, още от днес ли да започвам с вестниците и носенето в банята при нужда, че идея си нямам? Трябва ли да я оставя да свикне с обстановката или да започвам от сега?
:wub:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +