Кокер спаньол
Публикувано: 12 October 2007 - 10:34 PM
:yahoo: Задружна компания сме ние тук! :drugarche:
Привет на всички Нюбита!
Като чуя, че някой кокльо е болен и ми се къса сърцето. Като знам какви са добрички и безпомощни... душички мънички! Без препятствия няма как, трудно можеш и да контролираш положението, но важното е всичко да завърши благополучно.
Аз преди да разбера, че накуцукването може да е следствие от запушени анални жлези, бях се психясала от постове за дисплазии и какво ли не още предавано по наследство. И в крайна сметка се успокоих като отидохме на лекар. Но това беше момента, в който си спомних всичките постове, които са против заплодяването на кучета без родословие...
Но, така или иначе си ги имаме такива каквито са, и те имат нас такива каквито сме. Да са ни живи и здрави!
Помятане на опашчица от Биби :wub: на всички!
Публикувано: 13 October 2007 - 08:52 AM
Blinki Hardy предава оздравителна енергия на Айричка и дано да се оправят вече тези дългоушковци. Голяма болка е като се случи нещо такова с любимото ти същество. :( И на близки мои хора се е случвало, но да си призная честно най-притеснена бях за кучето. Може би защото са толкова беззащитни, невинни и добри душички, че няма наин да не ги обичаш безкрайно. Още повече - като не може да ти каже как се чувства и къде го боли е много мъчително. Хайде Айричка вече трябва да се прибереш у дома и там ще те чакат парченца кашкавал, защото ти така обичкаш и дано всичко да се е закрепило вече.
Добре дошли на GlupavoMoeMeche. Хихи хванали сте си миньор у дома. :yahoo: Завиждам ви, но не чак толкова много като другите, понеже имаме и един двумесечен миноносец само че в Луковит и е много смешен. Вече е решил, че тоалетната е на една изтривалка от изкуствено трева и не ми се обяснява това как се чисти ;D . Не съм му аз стопанка, но има достатъчно добри феи включаю и татко, които му пристават на акъла и му чистят миничките по цял ден - при това в офиса.
Ще пращам снимки по-нататък. Кучето е син на Харди и те са го кръстили Лаурел. Така вече имаме Лаурел и Харди. Хихихихихи :P

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 13 October 2007 - 10:37 AM
Много,много ми липсвахте мили дългоушковци,а ето-чета,че компанията нараства!
[glow=red,2,300][/glow]Добре дошли Нара и Киара-тук ще намерите искрени приятели,влюбени в кокерите
Първо да кажа,че стискам палци за Айричка-вярвам,че всичко ще мине успешно-много важно е,че имате добър д-р,а и красавицата е малка и силна,ще се справите...Пишете всичко,ние сме с вас на 100%,макар и дистанционно!
Радвам се че форумският ни ловджия вече укрепва-браво Харди,миличък- ;)Вече съм напълно убедена,че ако нашите дългоушковци имат по-близък на същността им живот-да тичат и веят уши на воля сред природата,да са на максимум сред природата,макар и мокрички,окаляни,но волни и диви,укрепват и стават силни!Понякога се чувствам виновна пред моите кучета,че живеят в апартамент,затворени с часове сред панелите,а колко са щастливи всеки уикенд,когато си правим екскурзия в планината или поне дълга почти цял предиобед разходка в гората край нас...Ех... :(
:wub:Целувки на всички кокери-обичаме ви
Скоро снимки от нас ще има-от Кокерчо и Мечка на новоизградената кучешката полянка в Стара Загора

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 13 October 2007 - 04:48 PM
Ние преживяхме първата си буря и не обърна никакви внимание на светкавиците.. ама нощта след това не мина никак добре.. Много плачкаше и ми беше много мъчно.. няколко пъти ставах, защото не знаех дали трябва да я оставя да поплаче или да ставам да я успокоявам... все ходеше до паничката с храната и аз накрая и сипах да хапне ама пак не се успокои.. Въобще не знам какво да я правя сложих и шише топла вода при възглавничката, където трябваше да спи ама тя въобще не обърна внимание.. Не знам да ставам ли да я гушкам или да й слагам да яде нощес.. :huh: :huh:
А да не казвам, че сутринта ме събуди като ми хапеше носа.. после видях, че се катери върху една плюшена играчка и после стига до леглото :rolleyes: Вече струва ми се се обръща като си чуе името.. то аз и не спирам да го повтарям :) Вместо "НЕ" винаги е "НЕ Киара" или "Браво Киара" ... може и да прекалявам малко ама да се учи пък все пак :) Само ме е страх какво ще правим нощес пак ли ще будуваме.. и колко време така идея си нямам.. сигурно я измъчва новото място, дано й мине скоро.. И да ви се похваля няколко пъти си "вършим работата" в банята вече :->) Дано скоро съвсем сама да се сеща да го прави там :)
За сега от нас :wub: и .. кажете, ако пропускам нещо.. посъветвайте ме да не я измъчвам, че :huh:
Публикувано: 13 October 2007 - 05:47 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 13 October 2007 - 06:34 PM
Публикувано: 14 October 2007 - 12:09 PM
Прикачени файлове
-
14102007(013).jpg (98.38K)
Брой сваляния: 19 -
14102007(013).jpg_thumb (70.94K)
Брой сваляния: 13
Публикувано: 14 October 2007 - 12:49 PM
Публикувано: 14 October 2007 - 06:38 PM
Публикувано: 14 October 2007 - 07:55 PM
:(Интернета не ме слуша днес. Не виждам снимките на Томи.