Кокер спаньол
Публикувано: 15 October 2007 - 07:57 PM
samotnata, глегам, че и Саричка е имала голямо приключение по центъра, браво на нея, благодарение на теб е толкова послушна, нали знаеш: " Каквото посееш, това ще и пожънеш", мисля че така беше на български, че не съм сигурна. ;)
ЕЕЕ, чак сега видях и отговора на моя пост, ами добре дошли другия път, наистина крайно време да се видим и ние тук "софиянци" ;D, и да се запознаем най сетне!!! ;)
Публикувано: 15 October 2007 - 09:03 PM

Честито, Зорро! Все така да се представяш и да ни доставяш удоволствие! :->)
Едва смогнах да изчета какво сте писали. Появили са се много нови сладури.
Цитат
Hardy, феята с малките бебета е страхотна! Ще пуснете ли още снимки? Любопитно е какъв е бащата?
Томи, красавец! Отлично изглежда, малко се позахласнахме! :P :wub:
GlupavoMoeMeche, ти пусна Киара вече на главата си? Или е майтап? Сега трябва да възпитаваш ;D
Подушванки на всички дълги уши тук от Нарка! :wub: Айра!!! :wub:
Публикувано: 15 October 2007 - 09:12 PM
Виолета, супер снимки :) Знам, че даде всичко от себе си, за да направиш сносна снимка на нашия шемет, но няма как - това ни е отличителна черта - не сме фотогенични. Разходката беше добра и я направихме напук на времето. След като вие заминахте, Вили, дойдоха още 4 юнака и бандата вече беше - 13 кучовци. Леле мале! Но голям студ и аз си тръгнах
Хайде София - да ви видим и вас в действие. Добре е виртуалността малко да се приземи и стане реалност. А и е интересно да се запознаеш със "сродни души" и да побъбрите за кокерски премеждия :))) Искаме снимкииии!
Айри как е милото? Пишете и наистина - ако можем да помогнем с намирането на лекарства сме насреща!
Аз може би е крайно време да поясня, че 99% от постовете са писани не от Gandev, а от Gandeva :blink: А ника мога да обясня на кратко е от Тимбър Гандев :))))
И така, драги кокита, мррр от Бибчо :wub: и лека нощ! :kuchence:
Публикувано: 15 October 2007 - 10:56 PM
Поздрави на всички дългоушковци, а бебетата да ги намачкате и от мен!!!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 16 October 2007 - 05:18 AM
Публикувано: 16 October 2007 - 11:33 AM
Публикувано: 16 October 2007 - 12:07 PM
Знаете ли аз какво забелязвам? Преди да я оставим в клиниката, Айра прекарваше повечето си време спейки в къщичката си. А сега ме следва като сянка навсякъде! Аз стана и тя стане, аз изляза от стаята, тя след мен, аз се върна обратно, тя след мен като опашка! Не знам защо го прави, може би се страхува да не я оставим пак и гледа да е все покрай нас! ;) Обаче ще й развалим плановете... Лакареките казаха в петък да я заведем и да я оставим пак за няколко дни, за да започнат с друго лекарство и да видят да не би да не го понесе. :( И сега и двете гледаме да сме колкото може повече заедно. ;)
idol ike, поздравления! Страхотни сте!!! :wub: Браво на Зорро!!! Вие сте нашата гордост! Зорро наистина заслужава победите си! Невероятен е!
Поздрави и целувки на всички кокери от мен и Айричка! :wub:

Публикувано: 16 October 2007 - 01:26 PM
Мерси на всички за поздравления , момчето се постара! :blink:
GlupavoMoeMeche, чак сега виждам колко е малка Киара, като мръвчица е! :wub:
Публикувано: 16 October 2007 - 02:10 PM
Публикувано: 16 October 2007 - 02:45 PM
Поздрави на всички :) Успех на Айричка, макар че и без него ще се справи сигурна съм :wub:
Публикувано: 16 October 2007 - 07:39 PM
Много са сладки новите бебета, малки и пухкави! Да са ви живи и здрави!
В Плевен беше много студено тези дни, но въпреки това правихме дълги следобедни разходки с Теди и той се поизморяваше. Проблемът е, че около нас няма игриви кучета и Теди само ги подканя, целува, но си остава без компания за игра. Той милият е още много добър, само се радва и не знае какво е да не се харесва :blink:
Публикувано: 16 October 2007 - 07:50 PM
Публикувано: 16 October 2007 - 08:27 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 06:36 PM
защо не пишете...
Пак сме на опашката на форума !
Публикувано: 17 October 2007 - 06:48 PM