Кокер спаньол
Публикувано: 23 October 2007 - 10:14 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 23 October 2007 - 11:11 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 23 October 2007 - 11:24 PM
Дрешките не са никак против природата им, даже е добре на студовете да се обличат, заради големите разлики в температурите вътре у дома и навън. Даже сега й преплитам единия пуловер на Сара, че за 2 зими го е разтегнала.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 October 2007 - 07:21 AM
Пожелавам успех и на двете ви! :wub:
П.П.: Амбасадор и Рафи са невероятни! :yahoo:
Публикувано: 24 October 2007 - 08:31 AM
Прикачени файлове
-
IMG_2658.JPG (1.3MB)
Брой сваляния: 31 -
IMG_2658.JPG_thumb (54.82K)
Брой сваляния: 16
Публикувано: 24 October 2007 - 08:38 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 24 October 2007 - 09:09 AM
Четири пъти на ден, след хранене задължително излизате , сутрин рано веднага като се събуди мигновенно навън, защото е спинкала цяла нощ и веднага ще се изпишка.
Хубаво е вечер преди да легнете, пак една бърза разходка за последно преди сън (направо 5 излизания станаха вече)
Знам ,трудно е с малко дете и куче, но трябва да бъдеш по настоятелна, особено за хигиенните навици, нещата зависят напълно от теб, Рафаела е много умна и ще се отучи бързо, сигурна съм.
Ето Амбасадор отскоро е при Gesi и се справя много добре, Мираж отдавна е научен , Адик също , та каква мома ще става тя , бързо вземайте мерки!
Публикувано: 24 October 2007 - 10:09 AM
Ще свикне, просто трябва да я наблюдаваш повече. Успех! :wub:
Meridit, сега наистина е много хубаво на морето. Пролетта и есента са прекрасни сезони за местните хора, сещаш се защо. Тичането по плажа е любимо на Нара, само малко се плаши от сърфове и рибари с дълги пръти. Лае ги до прегракване. ;D
Публикувано: 24 October 2007 - 10:21 AM
Доста се посмях, като видях космонавтчето Hardy, много яко костюмче си имате!
liubka, по повод облекло за кокери, аз ги обличам не за студено, а за мокро и мръсно. Имаме два вида гащеризони, едните са шушкави за дъжд, другите са от хастар за сухо време, за листа, осили и т.н. За ам. кокер с дълга козина това е практика, доста е удобно. Иначе от дългата козина познай колко часа трябва да вадя треви, листа, боклуци... Добре, че вече имам човек, който се нави да шие тези дрехи, че в началото го шиех аз, кройката предназначена само за ам. кокер с козина, но шивачката вече я пригоди и за други породи.
Е, разбира се, ако кокера подстриган нула номер, топла дрешка му необходима. Всяко куче което се движи няма начин да се разболее, много е опасно, ако седи вързано на студа, пневмония е гарантирана.
Вече съм показвала нашите дрешки, повтарям за всички новодошли. Това са хастарени за сухо време, за разходка в гора в този случай ;)

Инспектор Дюдю, мерси за поздравления! И моите кучета гледат и компютъра, и телевизия, особено реагират много на кучета и птици. Айк вече знае, че да скачаш по екрана е безполезно занятие, обаче Зорро все още го прави! ;D
Публикувано: 24 October 2007 - 10:49 AM
Публикувано: 24 October 2007 - 12:26 PM
Публикувано: 24 October 2007 - 12:34 PM
Пожелавам ти успех :wub:
Публикувано: 24 October 2007 - 12:38 PM

Публикувано: 24 October 2007 - 01:05 PM
И на Дюдя ще й трябва някаква дрешка, бебешкото й пуловерче е малко естествено, ще трябва ново. През зимата тук винаги духа студен вятър, а диването все гледа да ходи във водата. :huh:
jujolinka, може да показва характер твоята хубавица. Ти упорствай! Максимално често я извеждай, разходки е силно казано, просто я изнеси за малко и после пак вътре. На ръце е по-бързо и лесно, а и няма да миеш лапи по сто пъти. ;)
Публикувано: 24 October 2007 - 01:12 PM
Публикувано: 24 October 2007 - 02:34 PM
http://dog.bg/forum/...pic,7007.0.html
По надолу има и за по възрастни кучета, само търпение да има човек. ;)
Публикувано: 24 October 2007 - 02:50 PM

Публикувано: 24 October 2007 - 02:54 PM