Кокер спаньол
Публикувано: 27 October 2007 - 08:23 AM
Тая сутрин с триста зора му наврях на Хардунци таблетка и половина Дронтал + за черволяци, та да видим после на разходката какво ще излезе. Дано нищо. От както сме в София с Харди се страхувам от повече болести, отколкото преди като си живееше в Луковит. Тук пред блока има плъхове, но не като нашите там - чисти и хранени само с житце, а направо мръсни мутанти. Освен Лепто кой знае какво още разнасят. Тук е мръсно навскякъде и има твърде много улични кучета, които макар досега да не забелязвах чак толкова имам чувството че са различни всеки ден тук около блока. КОй знае и те милите какви болести имат и няма кой да им помогне. Има адски много стъкла - счупени навсякъде и разходката е доста ограничена за някои места от съображения за сигурност. София е едно мръсно петно. Досега не се бях замисляла изобщо за това. В Луковит може да е малко, но е чисто, тревата се коси в градинките и хората не си хвърлят стъклата през прозореца и боклука също. УЖАСНО Е ТУК. :angry:
Тук всяка (почти) градинка пустее пълна с боклуци, неокосена трева и плъхове, кърлежи и кой знае какво още. Уж чистим около блока 2 пъти годишно, но пак е пълнбо с боклуци. Ейййй и фасове навсякъде, аз съм пушач, ама си хвърлям фаса там, където ще го изметат, а не в тревата да гние цифра време. Много неприятно. Адски.
Да не говоря какво има около кофите за боклук - стъкля и боклуци всякакви. Не трябваше да слагат кофи за разделно събиране като няма завод, а и тези кофи за стъкла, които са са много опасни и около тях винаги има купчини стъклени остриета. Освен кучета има и деца :drugarche:

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 27 October 2007 - 01:27 PM
Сега му наготвих малко патешко с моркови + черно хлебче и се облизва доволно. Чистих косми цял предиобед и пусках прахосмукачка и така всяка седмица. У нас е с килими навсякъде и пълзя с едни мокри парцали да събирам косморляците му. Не се оплаквам. Искахме да ходим на Витоша, ама в това "прекрасно" време се задоволихме с 25 мин. разходка с дъждобранището. Очаквам включване за следобяда и Северния парк. Ако има някой от моя район да се обажда да се водим по разходки в почивните дни.

Публикувано: 27 October 2007 - 02:02 PM
А снимките са страшни!

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 October 2007 - 08:07 PM
Публикувано: 27 October 2007 - 09:09 PM
Публикувано: 28 October 2007 - 06:32 AM
Прикачени файлове
-
IMG104.jpg (61.53K)
Брой сваляния: 22 -
IMG104.jpg_thumb (56.18K)
Брой сваляния: 20
Публикувано: 28 October 2007 - 09:53 AM
@GlupavoMoeMeche Ние сме в Надежда 1, ще се радвам да се запознаем и да станем приятелчета :drugarche:

Публикувано: 28 October 2007 - 12:04 PM
Публикувано: 28 October 2007 - 02:12 PM
Прикачени файлове
-
18.09.2007.jpg (74.82K)
Брой сваляния: 43 -
18.09.2007.jpg_thumb (72.1K)
Брой сваляния: 26

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 28 October 2007 - 06:35 PM
Иначе в Плевен е мъгливо и много неприятно за разходка, но гледам по 1/2 час сутринта и поне час вечерта да го разхождам. Теди вече почна да показва някакви хигиенни навици, поне като за начало... И днес ни е толкова трудно с промяната на времето, от 1 час си чака яденето, но гледам да го забавя, защото за съжаление утре ще съм на работа по новото време и няма как :wub:
Публикувано: 28 October 2007 - 10:29 PM
Ах, тази смяна на часовника! Как мина първата ви сутрин? На Памела, никой не и обясни за връщането на часовника, и... в 6:35 трябваше да надигна крак за първата разходка ;D
Публикувано: 28 October 2007 - 11:00 PM
Цитат
Иначе в Плевен е мъгливо и много неприятно за разходка, но гледам по 1/2 час сутринта и поне час вечерта да го разхождам. Теди вече почна да показва някакви хигиенни навици, поне като за начало... И днес ни е толкова трудно с промяната на времето, от 1 час си чака яденето, но гледам да го забавя, защото за съжаление утре ще съм на работа по новото време и няма как :wub:
Рони точно на 6 месеца почна изведнъж да си вдига крака(сега сме на 7).Така че предполагам че скоро и Теди ще започне.
Публикувано: 29 October 2007 - 06:33 AM
Добре дошли на новите приятелчета!
Харди, много хубаво легълце! От къде го взе?

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +