Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#3871 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2007 - 08:23 AM

Уххх, добро утро сладури. Навън е много гадно времето чудя се кога да извеждам моята чернилка. Май след 2 часа, че много вали навън. Е с дъждобрана ще е лесно.
Тая сутрин с триста зора му наврях на Хардунци таблетка и половина Дронтал + за черволяци, та да видим после на разходката какво ще излезе. Дано нищо. От както сме в София с Харди се страхувам от повече болести, отколкото преди като си живееше в Луковит. Тук пред блока има плъхове, но не като нашите там - чисти и хранени само с житце, а направо мръсни мутанти. Освен Лепто кой знае какво още разнасят. Тук е мръсно навскякъде и има твърде много улични кучета, които макар досега да не забелязвах чак толкова имам чувството че са различни всеки ден тук около блока. КОй знае и те милите какви болести имат и няма кой да им помогне. Има адски много стъкла - счупени навсякъде и разходката е доста ограничена за някои места от съображения за сигурност. София е едно мръсно петно. Досега не се бях замисляла изобщо за това. В Луковит може да е малко, но е чисто, тревата се коси в градинките и хората не си хвърлят стъклата през прозореца и боклука също. УЖАСНО Е ТУК.  :angry:
Тук всяка (почти) градинка пустее пълна с боклуци, неокосена трева и плъхове, кърлежи и кой знае какво още. Уж чистим около блока 2 пъти годишно, но пак е пълнбо с боклуци. Ейййй и фасове навсякъде, аз съм пушач, ама си хвърлям фаса там, където ще го изметат, а не в тревата да гние цифра време. Много неприятно. Адски.
Да не говоря какво има около кофите за боклук - стъкля и боклуци всякакви. Не трябваше да слагат кофи за разделно събиране като няма завод, а и тези кофи за стъкла, които са са много опасни и около тях винаги има купчини стъклени остриета. Освен кучета има и деца :drugarche:
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#3872 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 27 October 2007 - 12:48 PM

Не чакай на днешните разходки нещо да излезе, а на утрешните. Това, което ще изака днес ще е яденето от вчера, а след него ще е това, което ще изкара препарата. ;)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3873 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 01:27 PM

Ок, благодаря за съвета. А аз да си взема ли хапче и за мен за всеки случай? Веднъж съм взимала на две седмици по едно, когато си взехме Харди от борсата. Беше пълен с едни глисти бая големички бяха, но нищо ми нямаше. Аз все пак пих едни хапове за всеки случай.
Сега му наготвих малко патешко с моркови + черно хлебче и се облизва доволно. Чистих косми цял предиобед и пусках прахосмукачка и така всяка седмица. У нас е с килими навсякъде и пълзя с едни мокри парцали да събирам косморляците му. Не се оплаквам. Искахме да ходим на Витоша, ама в това "прекрасно" време се задоволихме с 25 мин. разходка с дъждобранището. Очаквам включване за следобяда и Северния парк. Ако има някой от моя район да се обажда да се водим по разходки в почивните дни.
User's Signature

#3874 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 01:36 PM

Ей така сме като е лошо времето:
Малиии, как ме мързи.

Качена снимка

Дали мога още малко да си изпружа врата?

Качена снимка

Кво става днес, скукаааа...

Качена снимка
User's Signature

#3875 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 27 October 2007 - 02:02 PM

Харди, шанса ти да се заразиш при всичката хигиена дето описваш е почти никакъв. Особено при положение, че незнаеш още дали кучо има изобщо глисти. Ние със Сара 4-та година сме в Софията, па тя даже и когато я намерихме на улицата нямаше глисти. Тъй че ен се паникьосвай толкова. СТрахувай се само ако той има глисти и ти си го целувала.... /отзад/.

А снимките са страшни!
User's Signature

#3876 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 08:07 PM

Hardy... Северния парк?! Ти нищо не каза :) Снощи си мислех да пиша с молбата, ако някой се разхожда в северния парк да знае, че след всичките ваксини като започнеме с разходките с Киара ще се радваме да сме заедно :) Да знаеш само колко ме зарадва.. ама ще си почакаме ние да излизаме с вас още известно време  :wub: :wub: :wub:

#3877 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 09:03 PM

Еййй, суперрррр. Обаждайте се като сте готови. Пуснете едно лично съобщение като започнете да ходите. С удоволствие Харди ще повъзпитава малката Киара - сладуранка.  :yahoo:
User's Signature

#3878 Потребителят е офлайн   katrinkata Икона

Публикувано: 27 October 2007 - 09:09 PM

Хей здравейте казвам се Катрин и от скоро съм във форума  ;) Имам женско кокерче на 3 месеца и 17 дена вного е игрива и много се глезка  :blink: но аз си я обичам безкрайно.Казва се Тамара и я имам от както беше на 45 дена!Тя обича най-много да ходи по разходки и да яде без да спира  ;D Като я изведа е като прохусмокачка всичко убира и на някоклко секунди се налага да и вадя най-различни неща от устата  :blink:

#3879 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 27 October 2007 - 09:35 PM

Добре дошла сред нас. Дано ти хареса тук. Малката е срахотна сладурка. Нищо ново не казваш за боклуците. Една година се учихме докато спре да лапа боклуци от земята. Да ти е жива и здрава.
User's Signature

#3880 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 09:51 PM

Добре дошли Катрин :)
Харди ще се радвам много да сме си заедно на разходки :) Задължително ще пиша и тогава, че и преди това тук по форума ще се виждаме :)  :wub: :wub: Ние сме в Свобода :)

#3881 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 27 October 2007 - 09:54 PM

Ауу, Киара ако седне да учи от Харди каква непослушница ще станеееее... аууууу... Харди само на номера ще я научи, разбойника  ^_^
User's Signature

#3882 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 10:36 PM

Оооо, ако на това ще я учи.. ще е мнооого доволен.. вече имаме начални познания ;) Ще се радвам да се познава с колкото може повече форумци :)

#3883 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 06:32 AM

Здравейте като чета форума установявам 4е малкия разбоиник по нищо не се отличапа от поведението на своите събратя.Ходи с наведена уста като прахосмукачка и по никъкъв начин не може да му убегне нукой боклук .А иначе все още се обучаваме ,защото ще го правя ловец и трябва да е възпитан.Вече е на 4 месеца.

Прикачени файлове

#3884 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 09:53 AM

Добре дошъл, Станиславе. Ти си вторият ловец тук с кокер след мен мисля. Може да се пообучаваме заедно, ако си наблизо.  :pionercheta: Само пиши. Моето куче е вече на две годинки и имам макар и скромен опит с кокери ловджии.
@GlupavoMoeMeche Ние сме в Надежда 1, ще се радвам да се запознаем и да станем приятелчета  :drugarche:
User's Signature

#3885 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 12:04 PM

От Варна съм за първа година съм ловец , но реших да си взема куче и поради ред причини си избрах кокера .Сега е на 4 мес. и преди седмица му сложих последната ваксина.Научил съм го на основни команди СЕДНИ, ЕЛА ТУК  НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ИСТРЕЛИ ПЪРВО МУ ГЪРМЯХ С ПИРАТКИ ,НО ВЧЕРА ИЗЛЯЗОХМЕ ИЗВЪН ВАРНА ДА МУ ГЪРМЯ С  пушката .Не обръща никакво внимание на изтрелите ,сега ще почвам да го уча с крило от гълъб да го гони.Как се справя Hardy с лова от къде си къде ловуваш.

#3886 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2007 - 02:12 PM

Eto q i Req.Amojete li da mi kajete kak obu4avate ku4etata si za lovci?

Прикачени файлове

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#3887 Потребителят е офлайн   vili_top Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 06:35 PM

Здравейте, радвам се, че кокерското семейство се увеличава ;D. Аз обаче имам един въпрос - Теди скоро ще стане на 5 месеца, а още не вдига крак. Имам спомен, че предишното ми куче (болонка) на 5 месеца вече го правеше. Теди дори не се опитва :blink: Как е било при вашите мъжки кучета - четох една тема и там пише, че може и чак след годината, особено за по-едрите породи, но може би за кокерите е различно :yahoo:
Иначе в Плевен е мъгливо и много неприятно за разходка, но гледам по 1/2 час сутринта и поне час вечерта да го разхождам. Теди вече почна да показва някакви хигиенни навици, поне като за начало... И днес ни е толкова трудно с промяната на времето, от 1 час си чака яденето, но гледам да го забавя, защото за съжаление утре ще съм на работа по новото време и няма как :wub:

#3888 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2007 - 10:29 PM

Здравейте, много сме щастливи, че така бързо се увеличава нашето кокерско семейство! Добре дошли на всички. Да намачкате малките бебоци от мен и кака им Памела  :wub: :wub: :wub:
Ах, тази смяна на часовника! Как мина първата ви сутрин? На Памела, никой не и обясни за връщането на часовника, и... в 6:35 трябваше да надигна крак за първата разходка  ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3889 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 11:00 PM

Цитат

Здравейте, радвам се, че кокерското семейство се увеличава ;D. Аз обаче имам един въпрос - Теди скоро ще стане на 5 месеца, а още не вдига крак. Имам спомен, че предишното ми куче (болонка) на 5 месеца вече го правеше. Теди дори не се опитва :blink: Как е било при вашите мъжки кучета - четох една тема и там пише, че може и чак след годината, особено за по-едрите породи, но може би за кокерите е различно :yahoo:
Иначе в Плевен е мъгливо и много неприятно за разходка, но гледам по 1/2 час сутринта и поне час вечерта да го разхождам. Теди вече почна да показва някакви хигиенни навици, поне като за начало... И днес ни е толкова трудно с промяната на времето, от 1 час си чака яденето, но гледам да го забавя, защото за съжаление утре ще съм на работа по новото време и няма как :wub:

Рони точно на 6 месеца почна изведнъж да си вдига крака(сега сме на 7).Така че предполагам че скоро и Теди ще започне.

#3890 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 29 October 2007 - 06:33 AM

vili_top, и аз се питах кога ще стане това и се случи...на 8 месеца. Явно при всички е различно. Няма как да не стане, защото ще трябва да си маркира пътя - всички да знаят, че е минал ТОЙ ;D!
Добре дошли на новите приятелчета!
Харди, много хубаво легълце! От къде го взе?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема