Кокер спаньол
Публикувано: 01 November 2007 - 09:30 AM
Вени, а пък ние си нямаме никого :'(! Самотни разходки си правим, а ако се засечем с друго куче, стопаните му все бързат и само се одушваме и облизваме ;D. Целувки на Айричка :wub: :wub: :wub:!
Публикувано: 01 November 2007 - 10:19 AM
Айричка е вече много по-добре. Живна, като й кажех "Хайде навънка!" преди, тя само ме поглеждаше с половин око: "Трябва ли наистина да излизам?" Хич не й се мърдаше, а на разходките се влачеше на 50м след мен... :( Апетитът й се връща с пълна сила, яде за 3-4 кучета на ден! Не можем да й смогнем! ;D Тя опустошава пълна купа с ядене за отрицателно време! Вече не изглежда толкова слаба, то с толкова ядене... ^_^ Обадихме се на лекарките да ги питаме кога ше трябва пак да я оставяме, за да сменят лекарството. Те като чуха как се възстановява и казаха да я заведем пак, само да й вземат кръв и ако резултатите са добри, може и да не се налага пак да я оставяме. :) Даже започваме по малко с тренировките, тя докато беше болна нямаше сила да се завърти... :( Ще се оправим, де! ;)
Целувки на всички и още веднъж честит рожден ден на Памела!

Публикувано: 01 November 2007 - 10:21 AM
Да е много здрава, игрива и щастлива!
Ето ни и нас с новия ни гащеризон, с нетърпение го чакахме, защото стария се беше протрил от носене, сега се разхождаме без проблем, като се приберем само измивам лапките и за ушите има отделна част с ластик, която ги прибира към вратлето, за да не се цапат и те.
http://images20.snim...4396226-big.jpg
Публикувано: 01 November 2007 - 11:20 AM
http://www.dcforum.i...6...sc&start=15
Публикувано: 01 November 2007 - 03:12 PM
Да прави мнооогоо щуротии, защото кокерите са си щурористи :sviruka:

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 01 November 2007 - 11:02 PM
Искам да ви попитам нещо. :'(Моят кокер Рики ми прави малко бели,но това неми пречи обаче една от тях немога да го науча да неправи и тя еда пишка на моето легло и то най-вече от страната на приятеля ми даже веднъш се изпишка върху него докато спеше, :huh: незнам защо прави така.Моля помогнете ми.Предварително благодаря. :'( :izcherven: :kuchence:
Публикувано: 02 November 2007 - 12:38 AM
Публикувано: 02 November 2007 - 03:33 PM
Муцунски целувки специално за Памела! :wub:
Разгледах ви снимките, всички сте много хубави. Истински англичанин е Рудо с карето, прилича му като на Шерлок :P, черното Бижу е сладур, малката Киара настига големите. :blink:
Meridit, Iosha е много забавна в този гащеризон, наистина практично. Идеята ме накара да се замисля. B)
Blinki, вие с Айричка сте герои! :wub:
Всички, които сме пропуснали имат по една муцуна от Нарка.
Сега да ви задам един въпрос - срещате ли се с коне и какво е поведението ви в тези случаи? Много ми е любопитно. ;)
Публикувано: 02 November 2007 - 04:03 PM
Иначе имахме малко подобие на торта с бенгалски огън вместо свещичка.
Купонът беше голям :yahoo: (за мен). Памела нищо не разбра, разбира се. Малко беше шашната, че и разрешавах да ходи и да си проси от гостите, ама бързо се ориентира че ще падне голямо ядене :yahoo:
Публикувано: 02 November 2007 - 04:07 PM
А на единия кон даже :wub: му даде, по муцината!
Публикувано: 02 November 2007 - 09:56 PM
Следващият път бяхме на плажа, беше съвсем пусто и изведнъж пак кон! Профуча в галоп, тя хукна като стрела след него лаейки, всичко това с голяма скорост. За малко да я изгубя, отдалечи се на голямо разстояние. Но сякаш искаше да бяга до него, или с него, знам ли. Имах чувството, че нещо ловджийско започва да ври в нея. Та вече много внимаваме с конете.
Затова питам как се държат вашите кучета. :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:12 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:40 PM
Аз Сара покрай празниците я водя задължително на каишка. Просто не мога да си представя какво ще правя ако вземе че хукне след някоя пиратка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 November 2007 - 11:53 PM
liubka, можеш да прочетеш тази тема http://dog.bg/forum/...pic,1728.0.html. Интересна е и полезна.
Пиратките наистина са лоша работа. Предполагам, че samotnata има опит и мнението й ще е от полза за всички, които имат нужда от съвет.
Имам приятели с бретон шпаньол, от време на време ходи на лов. Обучавали са от от малък с резки гърмящи и постепенно усилващи се звуци докато свикне. От начало с нещо невинно, после пиратка и накрая гърмеж на пушка. Така стъпка по стъпка напред. :sedni!:
Публикувано: 02 November 2007 - 11:58 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 November 2007 - 06:59 AM
Това ще е най-добре да го правите в гората и ли полето,където няма да има странични дразнители ,но трябва да сте двама .Един да гърми и друг да успокоява.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +