Кокер спаньол
Публикувано: 12 December 2007 - 11:04 PM
Публикувано: 13 December 2007 - 08:09 AM
Публикувано: 13 December 2007 - 09:20 AM
Рудо и на нас ние познато разнасянето на легло, ама не това в което спи, говоря за Зорро де, малкото магаре влачи едно дунапренено легло, което седи в хола и го качва по дивани и фотьойли. ;D Първо слага някаква играчка вътре в леглото, закопава я и после за да я изкара от леглото, обръща самото легло и се почва една луда игра безкрай. ;D Веднъж и аз го претапицирах, ама беше отдавна, когато сме били с бебешките зъбки, тогава го бе раздрал якооо :yahoo:
Нека си играйкат, милите душички, купон да има, е в рамките на допустимо де! ;) ;D
Публикувано: 14 December 2007 - 02:11 PM

Публикувано: 14 December 2007 - 04:13 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 December 2007 - 08:33 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 14 December 2007 - 09:36 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 11:17 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 14 December 2007 - 11:24 PM
Успех ;)
Публикувано: 15 December 2007 - 10:11 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 11:04 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 12:12 PM

Публикувано: 15 December 2007 - 12:54 PM
При нас нещата със снега стоят така: Има ли сняг,... край стоим си вкъщи. Тръгваме на разходка и тя трае точно 3 минутки,... свършваме си работата и газзззз колко ни лапи държат към входната врата. Не ни харесва (явно) да вървим по сняг,... само подскача наляво на дясно уж да го заобикаля,... ама той "гада" навсякъде :D
А относно латексовите играчки, вече спрях да взимам, защото ги яде. Трябват и от по-твърдите. Много се кефи на писукащите, ама все още не мога да открия тази на която няма да и изяде нос, ухо или нещо друго,... че да продължи да си писука.
Весели кокерски игри в снега! :yahoo:
При нас във Варна няма да има дълго сняг,... но затова ще ходим на почивка в Юндола,... Миналата година там в хотела имаше една булонка която по цял ден я държаха в стаята, а стопаните пият чайове на пистата. И милото същество по цял ден джафкаше. Нямаха никакви проблеми, че е лаяло, защото то през деня няма никой в хотела. Предполагам, че няма да има проблеми и с Памела,... е все пак когато правим резервацията ще попитаме,...
Публикувано: 15 December 2007 - 01:33 PM
А Джеси, не си самичка! И аз на няколко пъти съм се джиросвала яко, като тръгна да го гоня за да го прибера. Вече не гоня! Да видиш като ме загуби от поглед как за нула време се ориентира къде съм - без да го викам и започва да ми прави "мили очички" :angry:!
Публикувано: 15 December 2007 - 02:18 PM

Публикувано: 15 December 2007 - 05:36 PM

Публикувано: 15 December 2007 - 06:41 PM
Понеже днес (по изключение) аз бях отговорник "разходки" на Айричка, да ви разкажа за нейните изпълнения... Излизаме, навън един хубав пръхкав сняг, прелест просто, от най-любимия й! Обаче - неутъпкан никъде. Никакъв проблем за нея по принцип, стига да не се налагаше да свърши някои неотложни нужди ;). И така - обикаля, обикаля, от време на време приклекне - стане й студено на дупето, стане, продължи да си търси място. Сама съм се смяла с глас, добре че нямаше никакви хора наблизо :huh:! Накрая усети, че и аз минавам през снега все пак, избра си една моя стъпка и там спокойно си свърши важната работа ;D. Иначе може да гази до ушите и не й пречи, но за някои неща - принципна госпожица! :yahoo: Радвам се, че и при вас вече има сняг, да се налудуват душиците на воля!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!