Кокер спаньол
Публикувано: 15 December 2007 - 10:11 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 11:04 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 12:12 PM

Публикувано: 15 December 2007 - 12:54 PM
При нас нещата със снега стоят така: Има ли сняг,... край стоим си вкъщи. Тръгваме на разходка и тя трае точно 3 минутки,... свършваме си работата и газзззз колко ни лапи държат към входната врата. Не ни харесва (явно) да вървим по сняг,... само подскача наляво на дясно уж да го заобикаля,... ама той "гада" навсякъде :D
А относно латексовите играчки, вече спрях да взимам, защото ги яде. Трябват и от по-твърдите. Много се кефи на писукащите, ама все още не мога да открия тази на която няма да и изяде нос, ухо или нещо друго,... че да продължи да си писука.
Весели кокерски игри в снега! :yahoo:
При нас във Варна няма да има дълго сняг,... но затова ще ходим на почивка в Юндола,... Миналата година там в хотела имаше една булонка която по цял ден я държаха в стаята, а стопаните пият чайове на пистата. И милото същество по цял ден джафкаше. Нямаха никакви проблеми, че е лаяло, защото то през деня няма никой в хотела. Предполагам, че няма да има проблеми и с Памела,... е все пак когато правим резервацията ще попитаме,...
Публикувано: 15 December 2007 - 01:33 PM
А Джеси, не си самичка! И аз на няколко пъти съм се джиросвала яко, като тръгна да го гоня за да го прибера. Вече не гоня! Да видиш като ме загуби от поглед как за нула време се ориентира къде съм - без да го викам и започва да ми прави "мили очички" :angry:!
Публикувано: 15 December 2007 - 02:18 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 December 2007 - 05:36 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 15 December 2007 - 06:41 PM
Понеже днес (по изключение) аз бях отговорник "разходки" на Айричка, да ви разкажа за нейните изпълнения... Излизаме, навън един хубав пръхкав сняг, прелест просто, от най-любимия й! Обаче - неутъпкан никъде. Никакъв проблем за нея по принцип, стига да не се налагаше да свърши някои неотложни нужди ;). И така - обикаля, обикаля, от време на време приклекне - стане й студено на дупето, стане, продължи да си търси място. Сама съм се смяла с глас, добре че нямаше никакви хора наблизо :huh:! Накрая усети, че и аз минавам през снега все пак, избра си една моя стъпка и там спокойно си свърши важната работа ;D. Иначе може да гази до ушите и не й пречи, но за някои неща - принципна госпожица! :yahoo: Радвам се, че и при вас вече има сняг, да се налудуват душиците на воля!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 15 December 2007 - 06:57 PM
Добре дошли на Маргаритка и Лили :wub:! Пусни снимчици и разкажи повече! На колко месеца е, какъв цвят е, с какво я храниш сега...а ние ще ти дадем съвети до колкото можем. И моля те, пиши на кирилица, че тук правилата са такива. Все пак сме българи.
Публикувано: 15 December 2007 - 07:06 PM

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 15 December 2007 - 07:22 PM
Публикувано: 15 December 2007 - 07:58 PM
Сара спря да расте малко след годинката. Но килограмите честичко варират. А па за козината да не говорим, тя се сменя всеки сезон. Никога не знам следващия сезон с каква козина ще сме.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 December 2007 - 08:41 PM
А за озадачените ни мъже (когато се хилим с глас на щуротиите кокерски), нека все да е така! Само весели случки на които да се радваме :yahoo: :Танц: :palec: през идващите години!
Публикувано: 15 December 2007 - 08:42 PM
Публикувано: 16 December 2007 - 10:31 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 16 December 2007 - 11:36 AM
Ние бяхме на разходка от 9 до10.30 и паркът беше само наш :yahoo:! Не мога да опиша каква вакханалия беше! Но всички ще ме разберете и идеално можете да си представите за какво говоря :samoubiec:! Паркът е голям и много красив, с големи дървета и полянки между тях. Снегът беше девствен, никой не беше минавал преди нас. Оставихме го овършан като след торнадо! То бяха скокове, спринтове придружени с лудо ръмжене, въргаляне и минаване между заснежените храсти, играхме на криеница, но за мое разочарование не ме намираше, а драскаше в друга посока. Ей такива дивотии! Прибрахме се олепени с топки сняг и много доволни, но не и омаломощени :rolleyes:. Беше страхотно преживяване, особено за мен когато ме повличаше на връщане, като му сложих каишката и беше оглушал тотално за заканите ми да му отрежа ушите като се приберем! Измит с хладка водичка, подсушен и почерпен с морков, сега се е разплул в краката на мъжа ми и дреме, сладък мамин!
Публикувано: 16 December 2007 - 12:03 PM
Да се похваля и аз с нещо - Теди спря да върши нуждите се в къщи - поне от 3 седмици не го е правил!!! Явно пораства :blink: Иначе и при нас ги има същите щуротии - махна свирката на новата си писукаща топка, след което и откъсна парче от нея. Сега си играе с парцали, които ме кара да му ги дърпам от устата, това му е любимата игра. Най-накрая и в Плевен има сняг - харесва му, и на мен също, особено сега, когато е най-чист. Даже след 1 час ще ходим на голяма разходка в парка :wub: Сутрин, когато тръгвам за работа ми взима едната обувка и си я гушва в леглото, после ми прибира и ключовете - изобщо не иска да тръгвам. А като се прибера и отворя вратата на моята стая за една минута вътре се внасят всичките му играчки и леглото, даже. Тарикат е малкия, но това ми харесва и ме развеселява ;D Поздрави на всички щурковци и стопаните им :sedni!: :sedni!: :sedni!:
Публикувано: 16 December 2007 - 08:00 PM
Ние си нямаме още кученце,но се спряхме на тази порода,искаме да подарим на дъщеря ми която е на 7 години за коледа точно такава порода кученце,защото тя много ги харесва,като види в морската градина кокерче и не си отмества погледа от кученцето докато не се скрие.Но кажете ми дали е подходящо,защото имаме и син,който е на 1 година и половина.Доскоро имахме котка,но беше много възрастна и умря :'(. Ние сме от Варна и гледам обявите във вестник позвънете,но не намирам американски кокер шпаниол,ако някой знае от къде можем да си купим американче ще сме му много благодарни.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +