Кокер спаньол
Публикувано: 16 December 2007 - 08:08 PM
Четох историите ви със снега и се смях. Ние не можем да се похвалим със сняг, но снощи имаше няколко сантиметра мокър и госпожица Нара беше така захласната да го души, изучава и изследва, че забрави за какво е тръгнала.
Последната ни случка,/от многото/, беше на плажа. Открадна ръкавицата на един човек, тя е луда за ръкавици и чорапи.
Човекът си дишаше по някакъв медитиращ начин и беше си пуснал ръкавиците на пясъка зад себе си. Нарка докопа едната и заедно с неин приятел, един английски хулиган, бягаха като пощурели, а ние със собственичката на англичанина изплезихме езици да ги гоним и примамваме по целия плаж. Накрая лакомията победи и тихичко оставихме ръкавицата зъд гърба на човека. Бяхме цирк за всички наоколо. ;D Ето така ни правят на диви петли нашите любимци. :P
Хайде по една муцунка на всички! :wub:
Публикувано: 17 December 2007 - 11:11 AM
Публикувано: 17 December 2007 - 03:13 PM
Вчера нямаше снях (заваля чак вечерта),... заобикаляхме локвите, но що калище имаше,... беше наше. Пък после, мама да му мисли :rolleyes:
П.П.: :wub: :wub: :wub: на всички!
Публикувано: 17 December 2007 - 08:01 PM
Радвам се, че сте си направили хубави разходки и кокерчетата са се налудували! :P
Ние също вчера бяхме на разходка. Онзи ден мама ви е разказала как Айра миналата година теглеше брат ми и решихме да проверим дали още е във форма. :blink: Определено беше! Пускам ви две снимки. Кажете сега, не е ли това истонско впрегатно куче? ;) (Спокойно, тегли го 10 метра, наистина само за снимката и беше по изключение с нагръдника. Но пък празната шейна си я дърпаше с удоволствие нагоре по пързалката. Е, аз малко я примамвах с лакомство, но при всички случаи беше голяма атракция! :P)

Публикувано: 17 December 2007 - 09:18 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 10:09 AM
http://a190614.obiav...N_Na_Cviat.html
Публикувано: 18 December 2007 - 11:50 AM
mari_mvj, страхотна е красавицата, но може ли и една снимка в муцунка, че да я видим все пак и отпред как изглежда? Как сте вие, ходихте ли на лекар, растете ли?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 December 2007 - 01:20 PM
mari_mvj, каква е тази хубава шоколадка на снимка? :blink:
samotnata, браво, се4га видях поста ти, много добре си ги каза!
За Айра думи нямам, страхотна игра падна! :wub:
Публикувано: 18 December 2007 - 01:26 PM

Публикувано: 18 December 2007 - 01:49 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 01:57 PM

Публикувано: 18 December 2007 - 04:02 PM
А кое е това сладко бебенце, на което само пупата му се вижда? :kuchence:
Публикувано: 18 December 2007 - 04:22 PM
Ние трудно стигаме до извън София, ама като стигнем няма прибиране.

Публикувано: 19 December 2007 - 09:48 AM
Във Варна ,вече е киша,кал и лед и си е гадничко.Затова и вчера ходихме до вилата,където все още е снежна приказка.Голямо бягане и лудеене падна в пухкавия сняг.Иначе в това мокро и студено време на Голди й е голям проблем ходенето по хужда - снове наляво надясно и кляка и става по двайсетина пъти преди да си прежали дупето и да го опре в студеното.А някога направо се отказва и ако не съм аз да настоявам имам чувството,че ще се стиска докато се запролети . :huh: ;D Ето малко снимки и от нас.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +