Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4461 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 11 January 2008 - 07:31 PM

Разбира се, че може.
Освен това й покажи ясно, че паницата стои 10 мин и после се маха, чак до следващото хранене. И после ядене - на следващия й час за ядене. Иначе ще се разглези и може да се цупи на гранулите по много причини.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4462 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 January 2008 - 10:46 PM

Ами тя попринцип си яде опрделено количество от гранулите и после не ги поглежда,дори паничката да си стои на мястото.А най-често сутрин след разходка и даваме купичката с храната и излизаме и на обед като се прибера,има останала храна.А аз ако ям нещо веднага идва и започва да проси :- .
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4463 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 January 2008 - 01:12 AM

Цитат

А аз ако ям нещо веднага идва и започва да проси :- .

Проси, защото знае, че ще получи  :blink:
Аз на злоядците смесвам с пастет - съвсем малко, за "разядка" и миризма. Повечето лапат здраво.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4464 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2008 - 02:33 PM

Утре,... 13 Януари 08 (неделя),... ще ходи ли някой в Морската на Варна около 15:00? Ако е така слънчево като днес, смятам да се пуснем за една разходка  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4465 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2008 - 04:07 PM

Ще ми се да съм във Варна сега :'( Тук в Русе е страшен студ...сняг до коленете,поледици и КИША :-
Клипчето още не е одобрено,но когато стане ще ви пратя линкчееее :wub: :yahoo:
Моята Беба току що заспа и да ви се похвалим ВЧЕРА СЛОЖИХМЕ ПЪРВАТА ВАКСИНКАААА :yahoo: :yahoo:
Втората ни ще е на 01.02.2008г. а третата на 22.02.2008г. а да попитам колко дена след 3тата ваксина мога да я изведа...защото като гледам по календарчето остава месец и нещо(някъде там)...та,затова питам ;)
Чувала съм,че 2 седмици след 2рата,ма то тва излиза,че мога да я изведа на 14ти февруари :- незнам,плийз някой да ми каже :rolleyes:

tigyrcho ще стискам палци да е топличко и утре,че да си изкарате хубавичко!!Приятно прекарванеееее :yahoo:

#4466 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2008 - 05:44 PM

Ние сега се върнахме от вилата и Томи добре се налудува, :yahoo:ама стана мръсен, то вече и снега почти се разтопи.В момента е изкъпан и спи непробудно :blink: :wub:на всички кокерчета :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4467 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 January 2008 - 10:26 PM

Ех, блаженен сън. Сара сега ми беснее нещо... мотае одеалата...

Абе то уж може след втората ваксина, ама понеже ти е рано отделено бебето, навън е много студено, а и като цяло вирусите хич не се страхуват от студ, даже повече им харесва, моят личен съвет е да започнеш да я извеждаш чак след третата ваксина. Така, за всеки случай, за да си си спокойна.
User's Signature

#4468 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2008 - 11:08 PM

Цитат

Ех, блаженен сън. Сара сега ми беснее нещо... мотае одеалата...

Абе то уж може след втората ваксина, ама понеже ти е рано отделено бебето, навън е много студено, а и като цяло вирусите хич не се страхуват от студ, даже повече им харесва, моят личен съвет е да започнеш да я извеждаш чак след третата ваксина. Така, за всеки случай, за да си си спокойна.

По моите спомени ми препоръчаха след 3-тата ваксина да я извеждам. Броях дните ... даже я извеждах но си я носех на ръка и в якето ми, за да не и е студено ... Хората много ме спираха да и се радват  ;D

#4469 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2008 - 02:27 PM

Аз Рея започнах да я извеждам малко след втората ваксина,по малко разбира се,но пък да стане на 3 месеца и да не е излизала...много ще я стресира това.а и когато ходихме да ни удаят 3та ваксина доктора каза да няма никакви промени около нея поне 2 семици за да не се стресира-да си спи на същото място,да се храни със същото каквото до сега-с две думи нищо различно.Ами то точно тогава започнаха да гърмят пиратките-и сега се страхуваме от тях.joleto,попитай твоя вет и той ще ти каже.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4470 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 January 2008 - 02:32 PM

Ъ, не разбирам. Каква е разликата дали на 2 месеца и половина ще започне за пръв път да излиза или на 3 месеца и една седмица? Каква е разликата в стреса, все едно и също се случва. Все ще е излизане за първи път. Няма логика в казаното.
Иначе се счита, че след втората ваксина кучето има достатъчно имунитет, че ако се срещне с вирус да се пребори с него. Но като отчитаме факта, че сега е средата на януари, най-студените дни са сега, че еббето е взето много малко и още и още факти пак казвам съвета ми е да се изведе 10-тина дни след третата ваксина. Така или иначе за една две седмици на никой нищо няма да му стане.
User's Signature

#4471 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2008 - 03:23 PM

Ами ние когато взехме Рея тя беше на 2 месеца и половина,беше се показвала навън,само я бяха носили на ръце естествено и ние запчнахме тогава да я извеждаме за по 5-10 мин.Искам да кажа,че тя  не се притесняваше много от външния свят-всичко и бше интересно.А когато взехме овчарката за село беше на 3 месеца и половина и никога не беше излизала навън.Беше я страх от хората(освен от нас),а ние го носехме навън за да се изпишка.Горкото кученце толкова беше страхливо,че не смееше да стъпва,беше доста несигурно.А за каишка няма да говоря,че като му сложихме,той лягаше и не искаше да помръдне,за разлика от Рея,която свикна от самото начало.А вета ни казата след ваксината-никакви промени 2 седмици.А за кученце на 3 месеца да излезе за първи път навън-при шума на колите и изобщо шума на града-това е много стресиращо за едно кученце.Помня,когато Рея беше на  месеца и нещо,тогава я заведох на една голяма разходка в един парк-и тя понеже беше излизала само пред входа всичко и беше интересно-всики хора,циганите,които бъркат по контейнерите,жените,които метат улиците,строителите,които работят с машини-Рея гледаше всички  с такъв интерес и любопитство :samodovolen: ...Никога няма да забравя реакциите и тогава.Аз от личен опит съм установила,че е хубаво кученцето от малко да излиза навън,може и съвсем за кратко,например до магазина,но пък да не си е покавало носа навън...не че е лошо,но просто по трудно ще свикне с новостите покрай него.
User's Signature

#4472 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 January 2008 - 03:34 PM

Виж, тези неща зависят от самото кученце и нямат нищо общо с това дали кученцето е излязло за пръв път на 2 месеца и половина или на 3. Трябва да се свиква вкъщи с каишката, след втората ваксина може и през вратата на етажа да се води, за да не го е страх от прага, но да се извежда е по-добре след третата ваксина. И няма значение на колко точно дни е. Нали все е излизане за първи път. Реакцията на кученцето вероятно ще е една и съща. АКо то е страхливо - със страх ще подходи. Ако е любопитно - с интерес ще излиза. Всичко се преодолява с търпение и постоянство, не с извеждане на кученцето по-рано.
User's Signature

#4473 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2008 - 04:22 PM

Nameren koker.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#4474 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 January 2008 - 05:39 PM

Свива ми се сърцето. Взимах го ако не ме чакаха 4 седмици по 12 часа лекции..... очевидно никак не е добре милото...
User's Signature

#4475 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2008 - 07:12 PM

Милият,дано да си намери стопаните,но само да не е изоставен :'(Май с очите не е добре или  :'( поне така ми се струва от снимката
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4476 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2008 - 07:21 PM

Много зле изглежда горкотооо :'(
Кой би оставил толкова красиво куче...може да са им дошли в повечко проблемите около него и да са го зарязали :angry::angry: такива хора не заслужават да гледат хлебарки в къщата си,пък камо ли КУЧЕ!!!

Ще стискам палци и на ръцете и на краката да му намерят добри стопани!!Ако неговите "грижовни" не си го потърсят :-

#4477 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2008 - 07:53 PM

Сигурна съм,че горкото кученце ще си намери прекрасни стопаниАз за съжаление не мога да го взема,защото не мога да се грижа за 2.Стискам му палци.
User's Signature

#4478 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2008 - 08:44 AM

Мн мъ4но ми стана!Аз имам идея кака може да се популязира това с изгъбените животинки но не сам от София и това е голям проблем!Ако някои се интересва как мойе да стане да пи6е!

#4479 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2008 - 03:31 PM

Цитат

Мн мъ4но ми стана!Аз имам идея кака може да се популязира това с изгъбените животинки но не сам от София и това е голям проблем!Ако някои се интересва как мойе да стане да пи6е!

Няма да е зле да си пооправиш малко правописа, никой не те гони предполагам докато пишеш :huh:

П.П. Колкото до идеята, какво пречи да е публично, всички да разберат?!

#4480 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2008 - 03:33 PM

Цитат

Свива ми се сърцето. Взимах го ако не ме чакаха 4 седмици по 12 часа лекции..... очевидно никак не е добре милото...

Ако те възпират тези 4 седмици, мисля, че можеш да говориш с намерилите го. Тъкмо да изчакат да видят, дали няма да го потърся някой и като ти свършат лекциите да го вземеш.
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема