Кокер спаньол
Публикувано: 11 January 2008 - 07:31 PM
Освен това й покажи ясно, че паницата стои 10 мин и после се маха, чак до следващото хранене. И после ядене - на следващия й час за ядене. Иначе ще се разглези и може да се цупи на гранулите по много причини.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 11 January 2008 - 10:46 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 12 January 2008 - 01:12 AM
Цитат
Проси, защото знае, че ще получи :blink:
Аз на злоядците смесвам с пастет - съвсем малко, за "разядка" и миризма. Повечето лапат здраво.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 January 2008 - 04:07 PM
Клипчето още не е одобрено,но когато стане ще ви пратя линкчееее :wub: :yahoo:
Моята Беба току що заспа и да ви се похвалим ВЧЕРА СЛОЖИХМЕ ПЪРВАТА ВАКСИНКАААА :yahoo: :yahoo:
Втората ни ще е на 01.02.2008г. а третата на 22.02.2008г. а да попитам колко дена след 3тата ваксина мога да я изведа...защото като гледам по календарчето остава месец и нещо(някъде там)...та,затова питам ;)
Чувала съм,че 2 седмици след 2рата,ма то тва излиза,че мога да я изведа на 14ти февруари :- незнам,плийз някой да ми каже :rolleyes:
tigyrcho ще стискам палци да е топличко и утре,че да си изкарате хубавичко!!Приятно прекарванеееее :yahoo:
Публикувано: 12 January 2008 - 10:26 PM
Абе то уж може след втората ваксина, ама понеже ти е рано отделено бебето, навън е много студено, а и като цяло вирусите хич не се страхуват от студ, даже повече им харесва, моят личен съвет е да започнеш да я извеждаш чак след третата ваксина. Така, за всеки случай, за да си си спокойна.

Публикувано: 12 January 2008 - 11:08 PM
Цитат
Абе то уж може след втората ваксина, ама понеже ти е рано отделено бебето, навън е много студено, а и като цяло вирусите хич не се страхуват от студ, даже повече им харесва, моят личен съвет е да започнеш да я извеждаш чак след третата ваксина. Така, за всеки случай, за да си си спокойна.
По моите спомени ми препоръчаха след 3-тата ваксина да я извеждам. Броях дните ... даже я извеждах но си я носех на ръка и в якето ми, за да не и е студено ... Хората много ме спираха да и се радват ;D
Публикувано: 13 January 2008 - 02:27 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 13 January 2008 - 02:32 PM
Иначе се счита, че след втората ваксина кучето има достатъчно имунитет, че ако се срещне с вирус да се пребори с него. Но като отчитаме факта, че сега е средата на януари, най-студените дни са сега, че еббето е взето много малко и още и още факти пак казвам съвета ми е да се изведе 10-тина дни след третата ваксина. Така или иначе за една две седмици на никой нищо няма да му стане.

Публикувано: 13 January 2008 - 03:23 PM

Публикувано: 13 January 2008 - 03:34 PM

Публикувано: 13 January 2008 - 04:22 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 January 2008 - 07:21 PM
Кой би оставил толкова красиво куче...може да са им дошли в повечко проблемите около него и да са го зарязали :angry::angry: такива хора не заслужават да гледат хлебарки в къщата си,пък камо ли КУЧЕ!!!
Ще стискам палци и на ръцете и на краката да му намерят добри стопани!!Ако неговите "грижовни" не си го потърсят :-
Публикувано: 13 January 2008 - 07:53 PM

Публикувано: 14 January 2008 - 03:31 PM
Цитат
Няма да е зле да си пооправиш малко правописа, никой не те гони предполагам докато пишеш :huh:
П.П. Колкото до идеята, какво пречи да е публично, всички да разберат?!
Публикувано: 14 January 2008 - 03:33 PM
Цитат
Ако те възпират тези 4 седмици, мисля, че можеш да говориш с намерилите го. Тъкмо да изчакат да видят, дали няма да го потърся някой и като ти свършат лекциите да го вземеш.