Кокер спаньол
Публикувано: 22 February 2008 - 10:32 AM
Хайде кажете нещо интересно за вашите кученца-има ли разходки сега след като се пави времето?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 February 2008 - 11:13 AM
Публикувано: 22 February 2008 - 11:29 AM
Искрено съжалявам за Айра, знам какво е да загубиш най-добрия си приятел, дори когато е много болен пак боли, много боли! Времето не лекува, просто човек се примирява, че е обречен на по-дълъг живот от кучето, може би за да обича повече от едно куче!!! Някога, някъде ще се срещнат - човек и кучетата, които е обичал и за които се е грижил :blink: Може би там под дъгата - много хубаво ми звучи :blink:И аз имам Теди сега, радва ме, но никога няма да забравя Топси, винаги е в сърцето ми. Съгласна съм, че всеки сам решава, и аз бях казала, че не искам куче повече, но след 7 месеца - не издържах да се радвам само на чуждите кученца и да се самосъжалявам... Така беше при мен, дори имах проблеми с взимането, защото родителите ми не искаха повече куче, и те тежко го преживяха, но сега Теди е отново любимеца на къщата :blink:
Хайде и нещо хубаво - Теди вече вдига крак, когато пишка - на 8,5 месеца!
Ето и една негова снимка:
Как е бебето, Ралица? Плаче ли още?
Публикувано: 22 February 2008 - 11:48 AM
Съжалявам,че написах толкова тъжни неща, но мисля, че са много важни в този момент за Blinki и семейството й! нека знаят, че не винаги ще боли така и че един ден ще помнят само веселите мигове с малкото сладурче. Вие сте били страхотно стопани и другите са прави като казват,че можете да направите щастливо още едно кученце!! ние сме тук с вас, пишете ни и споделяйте, не се бойте!!
Публикувано: 22 February 2008 - 12:20 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 12:37 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 01:34 PM
Прегръщам те, Вени!
Публикувано: 22 February 2008 - 04:10 PM
Айра е куче щастливо
и танцува така красиво...
С купа и медал е наградена
и не е от никой победена.
Повече от седмица се опитвам да кача клипче на танца ни, Vbox-ът още се бави. Исках да ви го покажа, докато беше жива...
Сигурно ще си вземем друго куче, но наистина имаме нужда от време, да потъгуваме, да поутихне малко тази огромна болка. Сега няма да е честно към малкото животинче - да ни гледа плачещи и ридаещи над него. Знаем, че няма да е предателство към Айра, тя беше толкова дружелюбно настроена към всички свои събратя... По-късно...

Публикувано: 22 February 2008 - 05:24 PM
А някой ден... кой знае... дано е по-скоро, да имате смелост за нова любов в семейството си. Някой ден. Сега се отдайте на чувствата си и се оставете на времето да ви помогне.
Прегръщам ви.
ПП: Дори аз си спомням, че след като видях снимката й във форума, същата вечер я сънувах с тези къдрави копринени ушета и обяснявах на мъжа си, кое кученце е това. Оставила е спомен у вас, у малкото другарче, което й е посветило стихче, у една съфорумка, която я е видяла само по снимка... Оставила е своя лапа до всичко, до което се е докоснала. А сега е навсякъде около вас постоянно. Обича ви - за нея нищо не се е променило, само сега нищо не я боли и се чувства още по-прекрасно.
Публикувано: 22 February 2008 - 08:57 PM
Преди много години и аз загубих ценен приятел,с който прекарах цялото си детство...бях на 7 годинки когато ирландския ми сетер почина...беше много болезнено!
Но не се предавай!!Ти и твоето семейство сте силни и един ден пак ще имаш кученце,на което му пожелавам никога да не се разболява и никога да не те разтройва!
И това го пожелавам на всеки!
Немога да си представя света по-добър,но нека поне НИЕ го направим :'(
Публикувано: 22 February 2008 - 10:12 PM
Много бързо расте и утре ни е последната ваксинкаааааааааааааааааа :yahoo:
Много палава е станала и все още си стои НЕкосмата :-
Иначе става все по-послушна и с нетърпение чакам 7-8ми март :yahoo:
Публикувано: 22 February 2008 - 11:44 PM
Цитат
Много бързо расте и утре ни е последната ваксинкаааааааааааааааааа :yahoo:
Много палава е станала и все още си стои НЕкосмата :-
Иначе става все по-послушна и с нетърпение чакам 7-8ми март :yahoo:
че теб какво те притеснява, че е НЕкосмата!? нещо не схващам, че то е нормално да не е пухкава !? то Макс стана пухкав, чак след 7-8 месец, има още надежда, освен ако има друга причина да не е космата, която не ми е известна!
Публикувано: 23 February 2008 - 07:30 AM
Голяма хитруша обаче,направила съм й кошарка да я ограждам когато ни няма.кошарката представлява няколко кашона събрани един с друг по дължина и обвити в една калавка от цветен чаршав.И когато ни няма обграшам легълцето й и място кадето да си варши работата /още е малка да я карам да се стиска/.Ама вече е намерила начини да си излиза от еднана страна и си се разхооооожда,ака си и си пишка кадето й хареса,вчера като се прибрах направо :o чак до смях ме докара,а минали ден неможах да я намеря търсих я навсякаде,виках я ама не а тя се покатерила/и идея си нямам как/на леглото и в/у пижамата на приятеля ми ;D .Това се случва последните няколко дни с нас,всеки ден с нещо ме изненадва.Днес ще видим-ще ходим в Бургас и съм си наела бавачка ама ще видим.
Аз бая се поразписах,но иска още веднаж да изкажа искренните си съболезнования за Айричка и дано с разказа си да не съм я натъжила още повече.Ако е така съжелявам.
Публикувано: 23 February 2008 - 11:26 AM
А твоята беба има ли си име?И доста рошавка ми се вижда, което е супер, та чак си мисля да не е Американче? :yahoo:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +