Кокер спаньол
Публикувано: 23 February 2008 - 11:33 AM
ето една наша снимка от вчерашната разходка - тук сме с приятелчето Лъки, на 2 месеца!!
Публикувано: 23 February 2008 - 11:35 AM
Та...бихме и ваксинката и доктора каза че още една седмица да мине и може да я изкарваме :yahoo: :yahoo:
Рали...моята Бебка е същата...малка злобарка...едва ходеше,а вече ръмжеше!
Сладуранката ти е невероятна,да е жива и здрава и само да те радва :wub: :yahoo:
:wub: на всички :wub:
Публикувано: 23 February 2008 - 01:19 PM
Сега се излежаваме на дивана и чакаме да дойде следващата разходка :kuchence: .а и сега времето е хубаво,така,че няма скука при нас.А вие как сте,ходите ли на разходки.Хайде пращайте още снимки на бебовците :wub: :wub: :wub:.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 23 February 2008 - 04:32 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 06:09 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 06:26 PM
а иначе това време е благодат направо. днес и ние бяхме 4 часа навънка, Макси направо едвам се прибра. запозна се с овчарката Сара и срещна едно съседче Анджело и такава игра падна :) жал ни беше да си ходим даже. и за капак на всичко Макс като реши,че трябва да поведе зялата глутница на баня в реката....сещате се. ние тичаме след тях с викове "не!", а те най-невъзмутимо - скок вътре! излиза първи Макс и Сара като скочи върху него, оваля го в пясъка и Макси стана, чудно черен от кал!! сега лежи не мърда даже! :))
ние сме предприели направа на легло, видях го в направи си сам на форума! да видим какво ще стане!
ето снимки и от нас!!!
а къде са снимките на бебетата??
Публикувано: 23 February 2008 - 07:29 PM
ralica_v, разбрах, че ветеринара ви даде тази храна, не ви ли каза по колко на ядене трябва да се дава? Виж на самата консерва има ли упътване? Твоето куче трябва сега да яде на едно ядене, поне от 30-50 грама суха храна, ако е консерва, тогава малко повече дори. А чаена лъжица съдържа, колкото знам аз, от 5-10 грама! Много е мъничка твоята малка, защо побърза да я вземеш? Има ли първа ваксина? Иначе е страшно сладка, да ти е жива и здрава! ;)
[/quo
Ами не няма първа ваксина ще й я сложим след около седмица,Иначе да мъничка е но като я взимахме ни казаха че вече е отбита и няма проблем да я вземим.Иначе като бяхме при ветеринаря ни каза да й даваме по една лъжица консерва примесена с малко вода и максимум на ден да й се дава по 50 грама.от утре ще почна да слагам в кашичката от консерва и гранулките за да свиква с тях че от тях явно е получула разтройство,от внезапната смяна.Иначе упътването на кутията почва от 2 килограмово куче ама Кара май още няма толкова.
Публикувано: 23 February 2008 - 07:45 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 08:01 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 12:18 PM
Извинявам се затова че снимката НЕ СЪМ Я НАМИРАЛА АЗ!Тя е от друг постер,просто в този момент мисля че е подходяща да се види пак ;)
цъкнете в/у изображението,за да го видите :blink:
И ДНЕС БЕБКА НАПРАВИ 80 ДЕНАААА :yahoo: :yahoo: :yahoo:
М/у другото незнам...65-90г. на ден или дневна дажба :rolleyes:
Публикувано: 24 February 2008 - 01:45 PM
Публикувано: 24 February 2008 - 02:32 PM
А вие как сте,как са каките и батковците на Кара.То сега времето е хубаво и сигурно сте вънка,ама ние сме още малки и само на терасата да се радваме на слънчице. :blink: .
ние пък дивеем в къщи
Публикувано: 24 February 2008 - 04:40 PM
Много е красива малката Каричка :wub: :wub:
Ах да я нацелуваш от нас двете с Бебка,по-скоро само от Бебка,че съм малко хремава ;D
Много ми се иска да я нацелувам...никога не съм виждам американски кокер наживо :'( а как искам да си купя...
Обмислям лятото да е,но ще видим,ако събера достатъчно парички,може и да си купя :-
Ех,мннооооооооого целувки от вече порасналата Бебааааааааааааааааааааааааааааааааа :wub: :wub:
Публикувано: 24 February 2008 - 05:08 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 24 February 2008 - 06:21 PM
P.S.: Добре дошли на малките бебоци :wub: Качвайте снимки, че да ги гледаме как порастват с всеки изминал ден!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +