Кокер спаньол
Публикувано: 22 February 2008 - 05:24 PM
А някой ден... кой знае... дано е по-скоро, да имате смелост за нова любов в семейството си. Някой ден. Сега се отдайте на чувствата си и се оставете на времето да ви помогне.
Прегръщам ви.
ПП: Дори аз си спомням, че след като видях снимката й във форума, същата вечер я сънувах с тези къдрави копринени ушета и обяснявах на мъжа си, кое кученце е това. Оставила е спомен у вас, у малкото другарче, което й е посветило стихче, у една съфорумка, която я е видяла само по снимка... Оставила е своя лапа до всичко, до което се е докоснала. А сега е навсякъде около вас постоянно. Обича ви - за нея нищо не се е променило, само сега нищо не я боли и се чувства още по-прекрасно.
Публикувано: 22 February 2008 - 08:57 PM
Преди много години и аз загубих ценен приятел,с който прекарах цялото си детство...бях на 7 годинки когато ирландския ми сетер почина...беше много болезнено!
Но не се предавай!!Ти и твоето семейство сте силни и един ден пак ще имаш кученце,на което му пожелавам никога да не се разболява и никога да не те разтройва!
И това го пожелавам на всеки!
Немога да си представя света по-добър,но нека поне НИЕ го направим :'(
Публикувано: 22 February 2008 - 10:12 PM
Много бързо расте и утре ни е последната ваксинкаааааааааааааааааа :yahoo:
Много палава е станала и все още си стои НЕкосмата :-
Иначе става все по-послушна и с нетърпение чакам 7-8ми март :yahoo:
Публикувано: 22 February 2008 - 11:44 PM
Цитат
Много бързо расте и утре ни е последната ваксинкаааааааааааааааааа :yahoo:
Много палава е станала и все още си стои НЕкосмата :-
Иначе става все по-послушна и с нетърпение чакам 7-8ми март :yahoo:
че теб какво те притеснява, че е НЕкосмата!? нещо не схващам, че то е нормално да не е пухкава !? то Макс стана пухкав, чак след 7-8 месец, има още надежда, освен ако има друга причина да не е космата, която не ми е известна!
Публикувано: 23 February 2008 - 07:30 AM
Голяма хитруша обаче,направила съм й кошарка да я ограждам когато ни няма.кошарката представлява няколко кашона събрани един с друг по дължина и обвити в една калавка от цветен чаршав.И когато ни няма обграшам легълцето й и място кадето да си варши работата /още е малка да я карам да се стиска/.Ама вече е намерила начини да си излиза от еднана страна и си се разхооооожда,ака си и си пишка кадето й хареса,вчера като се прибрах направо :o чак до смях ме докара,а минали ден неможах да я намеря търсих я навсякаде,виках я ама не а тя се покатерила/и идея си нямам как/на леглото и в/у пижамата на приятеля ми ;D .Това се случва последните няколко дни с нас,всеки ден с нещо ме изненадва.Днес ще видим-ще ходим в Бургас и съм си наела бавачка ама ще видим.
Аз бая се поразписах,но иска още веднаж да изкажа искренните си съболезнования за Айричка и дано с разказа си да не съм я натъжила още повече.Ако е така съжелявам.
Публикувано: 23 February 2008 - 11:26 AM
А твоята беба има ли си име?И доста рошавка ми се вижда, което е супер, та чак си мисля да не е Американче? :yahoo:
Публикувано: 23 February 2008 - 11:33 AM
ето една наша снимка от вчерашната разходка - тук сме с приятелчето Лъки, на 2 месеца!!
Публикувано: 23 February 2008 - 11:35 AM
Та...бихме и ваксинката и доктора каза че още една седмица да мине и може да я изкарваме :yahoo: :yahoo:
Рали...моята Бебка е същата...малка злобарка...едва ходеше,а вече ръмжеше!
Сладуранката ти е невероятна,да е жива и здрава и само да те радва :wub: :yahoo:
:wub: на всички :wub:
Публикувано: 23 February 2008 - 01:19 PM
Сега се излежаваме на дивана и чакаме да дойде следващата разходка :kuchence: .а и сега времето е хубаво,така,че няма скука при нас.А вие как сте,ходите ли на разходки.Хайде пращайте още снимки на бебовците :wub: :wub: :wub:.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 23 February 2008 - 04:32 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 06:09 PM
Публикувано: 23 February 2008 - 06:26 PM
а иначе това време е благодат направо. днес и ние бяхме 4 часа навънка, Макси направо едвам се прибра. запозна се с овчарката Сара и срещна едно съседче Анджело и такава игра падна :) жал ни беше да си ходим даже. и за капак на всичко Макс като реши,че трябва да поведе зялата глутница на баня в реката....сещате се. ние тичаме след тях с викове "не!", а те най-невъзмутимо - скок вътре! излиза първи Макс и Сара като скочи върху него, оваля го в пясъка и Макси стана, чудно черен от кал!! сега лежи не мърда даже! :))
ние сме предприели направа на легло, видях го в направи си сам на форума! да видим какво ще стане!
ето снимки и от нас!!!
а къде са снимките на бебетата??
Публикувано: 23 February 2008 - 07:29 PM
ralica_v, разбрах, че ветеринара ви даде тази храна, не ви ли каза по колко на ядене трябва да се дава? Виж на самата консерва има ли упътване? Твоето куче трябва сега да яде на едно ядене, поне от 30-50 грама суха храна, ако е консерва, тогава малко повече дори. А чаена лъжица съдържа, колкото знам аз, от 5-10 грама! Много е мъничка твоята малка, защо побърза да я вземеш? Има ли първа ваксина? Иначе е страшно сладка, да ти е жива и здрава! ;)
[/quo
Ами не няма първа ваксина ще й я сложим след около седмица,Иначе да мъничка е но като я взимахме ни казаха че вече е отбита и няма проблем да я вземим.Иначе като бяхме при ветеринаря ни каза да й даваме по една лъжица консерва примесена с малко вода и максимум на ден да й се дава по 50 грама.от утре ще почна да слагам в кашичката от консерва и гранулките за да свиква с тях че от тях явно е получула разтройство,от внезапната смяна.Иначе упътването на кутията почва от 2 килограмово куче ама Кара май още няма толкова.