Кокер спаньол
Публикувано: 25 February 2008 - 10:47 AM
Иначе с лабрадорския клуб винаги си правим такива сбирки събота и неделя в парка, кучетата ни всички социализирани, никога не сме имали проблеми, няма караници и се разбират перфектно! И това е много важно за всяка порода-кучето да не е агресивно! Агресивните никога не влизат в развъдна дейност, че агресията се предава директно на поколение, а при нас това е порок за породата.
Всеки може да види сайта на Айки, той е в профила ми. ;)
Публикувано: 25 February 2008 - 10:56 AM
Публикувано: 25 February 2008 - 11:06 AM
А сайта е правен доста отдавна и е малко тромав за подновяване на инфо, скоро и той ще претърпи сериозни промени и тогава е лесна работа! ;)
Най ми хареса, че хората, които са влизали с сайта, ни писаха, че са чели за Айки на своите деца, като приказка преди сън, много ме радва този факт, защото така се възпитава и любовта на децата към животните. ;)
Публикувано: 25 February 2008 - 12:49 PM
Публикувано: 25 February 2008 - 01:09 PM
Публикувано: 25 February 2008 - 02:06 PM
Публикувано: 25 February 2008 - 03:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 February 2008 - 04:09 PM
Съжалявам за грубия тон, но такива факти ме вбесяват! намирала съм толкова клети души! и по-лошото е,че не само ги изхвърляме, но и се гаврим с тях и ги малтретираме и изтезаваме. :huh: мале спирам, че пак побеснях! :huh:
Публикувано: 25 February 2008 - 06:43 PM
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)
Целувки на сладката Кара,Чаричка и всички останали :wub:
РАЛИ БЪДИ ПО-НАХАЛНА МОЛЯ ТЕ ;D ;D :wub: :wub:
:wub: отново :wub:
Публикувано: 25 February 2008 - 07:27 PM
Целувки на всички бебета и пораснали :wub:
Публикувано: 25 February 2008 - 08:03 PM
Аз лично не ти препоръчвам да вземеш кученце от такива места, но това си е лично твой избор.
ххххххх ферма за кокери и пекинези , град Елена
Публикувано: 25 February 2008 - 08:48 PM
Иринче,благодаря за снимките...време беше някой да качи веселяшки снимки :yahoo: айде дано това е само началотооооо :yahoo:
Целувки на всичкиии :wub:
Публикувано: 25 February 2008 - 09:58 PM
исках да питам някой дали е ходил на море на къмпинг в Китен с пес и да ми каже какви са условията!, че този студ нещо не ми понася и вече плануваме лятната ваканция с Максито :) :P
Публикувано: 25 February 2008 - 10:14 PM
Цитат
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)
Целувки на сладката Кара,Чаричка и всички останали :wub:
РАЛИ БЪДИ ПО-НАХАЛНА МОЛЯ ТЕ ;D ;D :wub: :wub:
:wub: отново :wub:
Цитат
Аз лично не ти препоръчвам да вземеш кученце от такива места, но това си е лично твой избор.
0887 ....... ферма за кокери и пекинези , град .....
Ooooooooooooooooooooo, не отновооооооооооооооооооооооооооо :samoubiec:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 February 2008 - 10:43 PM
Достатъчно неща са изписани по темата за борсите и фермите, достатъчно хора са споделили горчивия си опит с вземане на такова куче, въпроса е че те не се четат и вземат под внимание.
Защо да не отиде и да се убеди сама каква е реалността ?