Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5041 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 February 2008 - 10:47 AM

Brani and Max, да шоколадката е нашия Айк, той вече на 6 години, а Зорро- чернушко, е почти на две, пубер е още.  ;) Сайта ни е направен доста отдавна, отдавна не сме подновявали инфото.  Няма как да има две еднакви кучета, това си е нашето дете Айки  :wub:.
Иначе с лабрадорския клуб винаги си правим такива сбирки събота и неделя в парка, кучетата ни всички социализирани, никога не сме имали проблеми, няма караници и се разбират перфектно! И това е много важно за всяка порода-кучето да не е агресивно! Агресивните никога не влизат в развъдна дейност, че агресията се предава директно на поколение, а при нас това е порок за породата.
Всеки може да види сайта на Айки, той е в профила ми.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5042 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 10:56 AM

сайта беше мн як! да си призная, той беше една от причините да си взема точо кокерче! много харесах нрава им. вие сами ли сте си правили сайта? аз уж малко,ама съвсем малко подразбирам от тия неща и един ден се пробвах,ама мн бързо ме хвана съклета и се отказах :( иначе трябва да подновявате инфото, али Айк е обещал да пише постоянно!
User's Signature

Качена снимка

#5043 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 11:06 AM

Сайта сме го правили ние, и мисля, че от писаното в него се види и наше отношение към нашето момче, обичаме го повече от всичко на света  :wub:, е разбира се и Зорката е в това число, къде без него  ;)  ;D
А сайта е правен доста отдавна и е малко тромав за подновяване на инфо, скоро и той ще претърпи сериозни промени и тогава е лесна работа!  ;)
Най ми хареса, че хората, които са влизали с сайта, ни писаха, че са чели за Айки на своите деца, като приказка преди сън, много ме радва този факт, защото така се възпитава и любовта на децата към животните.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5044 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 12:09 PM

Ето още малко снимчици на моето малко диваче с риск да стана досадна  :izcherven: .
User's Signature

Качена снимка

#5045 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 12:32 PM

Боже, ralica-v, как може да казва, че може да станеш досадна! ние тук толкова чакаме снимка на бебока! ама съм съгласна, че е много косматичка :) ама има един толкова невинен поглед!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5046 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 12:49 PM

Да наистина има много мило погледче.Като я гушна ми идва да я глътна  :wub: ама така хапе .Иначе нощите са ни вече спокойни само дето ме буди в 6:30 а в дните когато имам по-късно лекции ми се иска да се излежавам ......ама няма  :podigravka: .
User's Signature

Качена снимка

#5047 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 01:09 PM

не се притеснявай, постепенно ще спре да те буди толкова рано. Макс също ни будеше като часовник в 6.40! но след постоянно "обяснение", че ние няма да станем тогава - се отказа! сега вече само да мръднеш с едното око сутрин и той вече е на леглото и те ближе за добро утро!
User's Signature

Качена снимка

#5048 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 01:22 PM

Охх от една страна нямам търпение да порасне,да излизаме на вън и да е малко по самостоятелна,а от друга е такова сладурче сега и можеш да си го гушкаш без да протестира  ;D .
User's Signature

Качена снимка

#5049 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 02:06 PM

ralica_v, как това благо същество някой може да го нарече диваче  ;D, то сама доброта бе!  Е вярно, че само на снимките или като спи е ангелче де, споооко, после с голямо умиление, ще се сещаш за щуротиите и. Давай повече снимки, че много бързо порастват малките палавници.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5050 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 February 2008 - 03:14 PM

Търси дом
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5051 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 03:30 PM

Пак една клета, изоставена душа  :( И винаги остава въпроса-ЗАЩО?????  :(
User's Signature

Качена снимка

#5052 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 04:09 PM

А защо питаш? то малко ли кретени на тоя свят, а пък в БГ още повече! че те собствените си деца изхвърлят и изоставят, та се чудиш как им е дало сърцето да изоставят животинка! даже окото не им е мигнало, решили са че вече не го искат и не им е интересно и го изхвърлят! значи като видя такива случаи и ми иде да застрелям някои! :-  :huh: болни хора!!!! :huh: безчувствени, идиоти, нищо друго не може да се очаква!но само една надежда ме крепи - че някой ден всеки си намира майстора!!! :huh:

Съжалявам за грубия тон, но такива факти ме вбесяват! намирала съм толкова клети души! и по-лошото е,че не само ги изхвърляме, но и се гаврим с тях и ги малтретираме и изтезаваме.  :huh: мале спирам, че пак побеснях! :huh:
User's Signature

Качена снимка

#5053 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 06:43 PM

Здравейте и извинете,че се връщам толкова назад(1-2 страници)...Меридит каза че мога да закупя куче от ферма за по 50лв някъде...ще ми се НАИСТИНА да знаем със семейството ми КЪДЕ можем да намерим такава ферма,защото 350 ми се струват доста(цената на ам.кокерчетата във ЗОО магазина до вкъщи),а 50лв е много евтино...и затова те питам ако знаеш такава "ферма"(както се изрази ти) или незнам...място на което развъждат тази порода(АМЕРИКАНСКИ КОКЕР),много ще се радвам да ми споделиш ;)
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)
Целувки на сладката Кара,Чаричка и всички останали :wub:
РАЛИ БЪДИ ПО-НАХАЛНА МОЛЯ ТЕ ;D ;D :wub: :wub:
:wub: отново :wub:

#5054 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 07:27 PM

Ей привет на всички!Много сте изписали за 1 уикенд-докато прочета всичкооооооо  :rolleyes: !Ние бяхме за 2 дни в Бургас,доста зор видяхме с пътуването, че Рони бая го е страх от возенето в кола,но за сметка на това там си изкарахме супер с разходни в морската градина и по морския бряг (понеже там апартамента е съвсем близо до моренцето).По-късно може и снимчици да сложа.
Целувки на всички бебета и пораснали  :wub:

#5055 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 08:03 PM

Jole, oколо Велико Търново са много фермите, има в Лясковец, Габрово, Самоводене, и най- вече в селата.
Аз лично не ти препоръчвам да вземеш кученце от такива места, но това си е лично твой избор.

ххххххх ферма за кокери и пекинези , град Елена

#5056 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 08:08 PM

Ето ги и снимките.
Запознахме се с едно кокерче и падна голяма гонитба и игра...

#5057 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 08:48 PM

Меридит,благодаря за информацията и за съвета :wub:
Иринче,благодаря за снимките...време беше някой да качи веселяшки снимки :yahoo: айде дано това е само началотооооо :yahoo:
Целувки на всичкиии :wub:

#5058 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2008 - 09:58 PM

ние нямаме много късмет със запознанството с кокерчета, но пък и сами се забавляваме!

исках да питам някой дали е ходил на море на къмпинг в Китен с пес и да ми каже какви са условията!, че този студ нещо не ми понася и вече плануваме лятната ваканция с Максито :)  :P
User's Signature

Качена снимка

#5059 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 February 2008 - 10:14 PM

Цитат

Здравейте и извинете,че се връщам толкова назад(1-2 страници)...Меридит каза че мога да закупя куче от ферма за по 50лв някъде...ще ми се НАИСТИНА да знаем със семейството ми КЪДЕ можем да намерим такава ферма,защото 350 ми се струват доста(цената на ам.кокерчетата във ЗОО магазина до вкъщи),а 50лв е много евтино...и затова те питам ако знаеш такава "ферма"(както се изрази ти) или незнам...място на което развъждат тази порода(АМЕРИКАНСКИ КОКЕР),много ще се радвам да ми споделиш ;)
350лв не са ми много,но все пак като преценим че ще ми трябват повече пари за отглеждането :)
Ако наистина знаеш такава "ферма" и това небеше някакъв метафоричен израз,надявам се да споделиш :)
Целувки на сладката Кара,Чаричка и всички останали :wub:
РАЛИ БЪДИ ПО-НАХАЛНА МОЛЯ ТЕ ;D ;D :wub: :wub:
:wub: отново :wub:

Цитат

Jole, oколо Велико Търново са много фермите, има в Лясковец, Габрово, Самоводене, и най- вече в селата.
Аз лично не ти препоръчвам да вземеш кученце от такива места, но това си е лично твой избор.

0887 ....... ферма за кокери и пекинези , град .....

Ooooooooooooooooooooo, не отновооооооооооооооооооооооооооо  :samoubiec:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5060 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2008 - 10:43 PM

bushka, момичето иска да си вземе кученце за малко пари, това е нейно решение, не можем  да я убедим насила че това не  е редно .......
Достатъчно неща са изписани по темата за борсите и фермите, достатъчно хора са споделили горчивия си опит с вземане на такова куче, въпроса е че те не се четат  и вземат под внимание.
Защо да не отиде и да се убеди сама каква е реалността ?

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни