Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5131 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 March 2008 - 09:06 AM

Честита Баба Марта на всички. Много здраве, щастие, късмет на вас и на малките ви сладурчета. Много целувки на всички   :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5132 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 11:35 AM

Честита Баба Марта! Здраве, късмет и берекет! Много е хубав този български празник!!!  :blink:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5133 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 12:14 PM

Хей,ама че ранобудни хора в този форум!!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ КОКЕРЧЕТА, ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ!!!!
Нека да сте здрави, жизнени и много игриви! а на стопаните пожелаваме много дълголетие, за да се радват на своите четириноги приятели!!
User's Signature

Качена снимка

#5134 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 12:38 PM

Честита Баба Марта и от нас  :wub: Вързахте ли вече мартенички на всички щури кученца.Ние изглеждаме много красиви и с две сини камъчета на мартеничката :P
Да сте живи и здрави през цялата година и вие и любимците ви  :yahoo: Само хубави неща да си споделяме  :wub:

#5135 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 01:19 PM

Честита Баба Марта!
Пожелавам ви баба Марта да ви донесе много добро настроение и много хубави мигове с вашите кучовци.
Ние сме много красиви с мартеничката.Като се снимаме ще пуснем снимки. ;)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5136 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 05:05 PM

Честита Баба Марта! Много здраве, щастие и всички много весели, червени и засмени :)

Та за почистването след любимците. Сега ще ви разкажа една случка: Слънчев, летен ден в центъра на Варна. Идеално време за разходка  :yahoo: Едно момиче,... тип... кукона се разхожда с кучето си. Кучето естествено не е какво да е а малко шар пейче, което тя си е взела не защото се е влюбила в него в някой зоомагазин. Това го казвам, защото тя с такава ярост дърпаше малкото същество по тротоара, че надали изпитваше каквито и да са добри чувства, да не говоря за любов към него. По-скоро го имаше като даденост, като някоя вещ която може всеки момент да метне в контейнера. Чудех се кога ще го заблъска с шутовете  :rolleyes:. И защо така зверски го дърпаше,... защото на бебето му се ака... а тя врещеше ли врещеше:"Колко пъти да ти казвам,... не на тротоара,... не на тротоара!!!" (Че каква е разликата от тротоара и асфалта? Да го бе научила само на пръст, пясък,... около дърветата  :huh:) Е, най-накрая го замъкна на пътя: "Хайде сега прави каквото ще правиш!!!" (отново викайки) Само, че имаше един проблем,... замъкна го м/у паркиралите коли,... Че нали след малко някой ще паркира там,... излизайки за среща,... и хоп в розичката. Малчото си свърши там каквото беше започнал и тя доволна от себе си, че не му е позволила да го направи там където вървят хората, вдигна гордо глава и продължи с разходката си.
Ама да изчисти,... че нали си бе направила маникюр!  ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5137 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 05:29 PM

И за да не ви звуча анти кукленско настроена искам да ви кажа, че: Имам приятелка която е,... невероятна глезла. Тя няма друга работа освен да обикаля магазините, и студията за красота,... и да се грижи за любимия си.... тип пинчер (защото не е чист, а тя го е прибрала от една бензиностанция, ранен и насред зима). Та това момиче с всичките си прищевки и лиготии присъщи за едно абсолютно задоволено от всякъде 17 годишно момиче,... Тя винаги при разходка си носи торбички и салфетки. Дори и край дървото да го е направило,... на поляната в парка която е разрешена за кучета,... пак си почиства. Въпрос на желание и възпитание!  :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5138 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 10:06 PM

[glow=green,2,300]ЧЕСТИТА БАБА МАРТА[/glow],макар и малко късничко :wub:
Моята Бебка днес вече беше на 1ва разходка...имахме даже 4 първи разходки,но никакъв прогрес все още...вярвам,че ще се научи ;)
idol ike как си ги обучила така :o сигурно са големи послушковци :yahoo:
Моята Бебка не ме слушка много...днес мина един стар човечец...на 50-60 години и ми вика:
-Това кокерче е много сладко,може ли да го помилвам?
-Да,естествено :)
-Просто бях забравил как изглеждаше моята малка хубавица,която имам вкъщи,това сладурче много ми напомня за бебешките и годинки...
ии продължихме разговора и се оказа,че ни е някакъв далечен роднина ;D
На Беба много и хареса да е навън...разгледаше всичко със голям интерес и много беше хубавко времето,поразходихме се добре...
Няма да си има приятелка пекинезка,но може би по-нататъка със сигурност!
Днес видях едно пекинезче...ама никога не бях виждала толкова космато,четиримесечно,пухкаво и златисто пекинезче :wub:
Та,за седмицата-това е от мен :)
Поздрави на всички ;)

#5139 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 10:26 PM

Здравейте,
Днес във Варна времето беше страхотно.Докато се разхождахме в Морската градина с приятелят ми покрай нас тичкаше едно кокерче и беше толкова сладурско че неможах да откъсна поглед от него.Разхождаха го две момчета с две малки деца и имаше много красива каишка  :wub: .Нямам търпение да изкарам вече Кари на вън.
Искам и да ви попитам... - утре може да ходим на излетче с преспиване в някоя хижа.До тук проблем няма но бих искала да пускам Кара да потичка на някоя полянка но се притеснявам да не би да има кърлежи или някакви болести.Пък да я оставя в къщи нестава.Смятате ли че е разумно,тя е на 46 дена.
А и още нещо.Когато почне да си играе ,я с нас я с играчките почва да ръжи доста злобно и да се опитва да джавка.Смятате ли че е признък за злоба?
User's Signature

Качена снимка

#5140 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 11:29 PM

Признак на злоба??? Боже не! Макс и до ден днешен ръмжи така,че чак тръпки да те побият! и аз си мислех,че сигурно е много гневен и озлобява,ама не мисля! те просто си ръмжат, нали са малки и така се правят на по-страшни :) а пък и се учат да лаят и ръмжат. той Макс като излая за пръв път и сам се стресна от собствения си лай! :) беше много смешно! :)  :yahoo:  :P няма страшно, не е злобна, просто много игрива и още не може да премерва силата, с която хапе. :)
и ние днес бяхме да вънка,ама бяхме много непослушни :) така се овъргаляхме в едно човешко ла...о, че думи нямам. къпах го 4 пъти с шампоан, за да махна миризмата! ужас! защо правят така кучетата, явно много им харесва! Аз си мисля,че той си душка в храстчето нещо и нали е на разходка, да се порадва и ето на, гадинка малка! издебна ме! :)
User's Signature

Качена снимка

#5141 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 12:48 AM

Честита Баба Марта приятели и сладки дългоушковци!На всички пожелаваме да сте живи,здрави,румени,засмени,и разбира се кокерчета здрави и игриви! :yahoo:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5142 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 07:01 AM

Brani and Max,Ха-Ха...преди години имах кокер и той така правеше...пуснах я само ВЕДНЪЖ от каишката и тя отиде и се отъркаля във конските ла*на и малко след това във една умряла мишка... :o чак ме беше гнус да я бутам ;D къпах я най-малко 10 пъти ;D Опита се да яде "пастичките" на котките ми...веднъж едва не изяде своята :huh:
Сега Бебка е по-послушна...не е като бившото ми куче ;D и дано да не стане ;D
Относно историите ти...tigyrcho евала на твоята приятелка!!!!
И знам какво е такава гордост...тук в Русе виждам една кокона със едно йорки...ма то бебе не се вижда от земята...тя го хванала на една каишка и го дърпа...изплезило езиче,едвам ходещото сладурче реши да се изака на пътя...а и нямаше полянка наблизо...тази така го дръпна...помислих,че ще му счупи вратлето...и започна да крещи насред пътя "Какво просто животно си,тръгвай!Тръгвай веднага,че немога да те гледам!!!" и го ритна...със острите си ботуши :angry: идваше ми да я ритна аз...
Аз мисля да почиствам след кучето си...то ако оставям всичко след нея,ще заприлича на сметище тука полянката до вкъщи :huh:
До сега...за толкова години,така и не видях някой да си прибира "пастичките" на кучето си...

#5143 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 08:07 AM

Brani and Max.......човешко ла..о?  :huh:  .Ама какво ли се учудвам че хората по-зле от кучетата.
А за ръмженето...другото ни кученце не ръмжеше така само тихичко си ръфаше играчката.Може да е от породата.То е кръстоска м/у пекинес и булонка,но е вече дърто на 5 години е и само му се спи  ;D .За щастие живее при майка ми че иначе щеше да изяде Кара  :rolleyes: .Иначе е такъв обрас,като иска нещо подскача с дупе и мрънка или пък ако ядеш застава до теб и те побутва леко по ръката,видиш ли да напомни за себе си че може да си го забравила.Но в повечето случай отговорът е "Имаш си в пъничката,не ме притеснявай"  :P .
Да ви попитам вашите кученца гледат ли телевизия.Кара застава точно пред телевизора,като кученцата в 101 делматинци,и си гледа ли гледа.Стои към 5 мин и се затърчава на някъде.  :rolleyes: .Става все по-лудо и по-лудо това кученце с всеки изминъл ден  :rolleyes: . :blink: .
joleto дай малко снимчици на Бебка,отдавна не съмя виждала,сигурно много е пораснала.
User's Signature

Качена снимка

#5144 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 09:11 AM

Рали, това са нормални прояви за тази възраст.
За това кученцето трябва да бъде в кучилото на тази възраст, за да играе със своите братчета и сестричета, там те са още злобни , както се изразяваш ти, постояно се карат, борят , преследват,това е много важно за оформянето на бъдещия характер на кученцето, защото то е социално животно и започва възприемането на света именно от там, а и кученцата сучат още на тази възраст, и имат нужда от майка си определено. 
Подходяща възраст за отделяне на кученцето са 3 месеца, това е периода в които са направени всички ваксинации, и то може вече да се извежда навън.
Тук обаче за някои хора подходящата  възраст е и проглеждането на кученцето, и го дават съвсем невръстно, без да изпълняват този ангажимент.......
За да тича по полянките особено на  такива терени които описваш като хижата трябва да са налице всички ваксинации., ако  няма къде да я оставиш носи я на ръце, да няма контакт със  земята, тепърва ще имате време за излети и разходки, защо да се прибързва, нека да е здрава, за другото има достатъчно време.

.

#5145 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 09:17 AM

Колко сме патили от тези л***а, беше ужас, а хората нормални ли са? Няма ли тоалетни за тях, кучетата обичат животинските изпражнения ... абе ужас ... Но Чара вече поулегна, не прави такива глупости ...

П.П. Честита Баба Марта на патерички, много здраве и усмивки на кокерчовците и стопаните им!

#5146 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2008 - 11:33 AM

Като стана въпрос и Рея от една седмица се научи да се въргаля в какви ли не гадости.Преди не се беше случвало,а сега и стана забавно и всеки ден се търкаля...Точно преди 3 дни се овъргаля и тя в човешки изпражнения.Едвам не повърнах,докато я изкъпах.
А сега се прибираме от разходка.Рея си игра с едно американско кокерче,много красиво и дружелюбно-нали е кокер все пак  :samodovolen: .И само се буташе в мен да го чешам,голям сладур.а пък Рея отиде при неговата стопанка,да си проси внимание ;D ;D ;D .Абе голяма работа са тия кучовци.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5147 Потребителят е офлайн   alec Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 12:13 PM

Здравейте казвам се Алекс и имам един гооолям сладур,ам.кокер-Арчи.
той вече е на 3месеца и 10дни и е меко казано един малък дивак  :yahoo:
http://www.album.bg/...?upload_done=8

#5148 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 12:49 PM

Добре дошли Алекс и Арчи!Много сладко бебе!А щуричко  ли е като събратята си от породата? :blink:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5149 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 01:26 PM

Здравейте и от на Алекс и Арчи.Голям сладур е малкия  :wub: Разкажете ни повечко за него.Тук във форума, както за породата, така и за общите теми, ще намерите всякаква много полезна информация, относно грижи и какво ли не.Моя кокер е също Американски, така че каквото решите може да питате  ;)

#5150 Потребителят е офлайн   alec Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 02:30 PM

общо взето по нищо не се различава от останалите си събратя,засега само не е изкопал дупка към съседите,но всичко истанало си е както трябва ;D
а да и ходи по нужда само на едни пелени 60x90,на които капвам едни капки специално за това,много съм доволен от тях и от него разбира се  :blink:
Иначе го взех преди месец,има си паспорт и чип,само ме излъгаха малко за възрастта,мислех че е на 2мес а той се оказа на 3,и това го рабрах една сед по късно защото ми дадоха и паспорта чак тогава и беше настинал!общо взето доста несериозни бяха хората...а да и имаше само 1ва ваксина :huh:
Но всичко това е без значение защото той е един невероятен бебок и много бързо го заобичахме.
А предишното ми куче беше чи-хуа-хуа

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема