Публикувано: 29 February 2008 - 11:15 PM
Ето ме и мен, най-сетне се добрах и аз до компа ;)! Даааа, темата е много наболяла, за съжаление народа се настрои доста зле към кучетата, в последно време. Ние до полянка сме на каишки, после се пускаме, момчетата винаги вървят до мен, ако се отдалечат, като ги викна- идват. Гледам да не пречат на никой. Много обичат децата, но не им давам да идват и да се радват, изключение са родители, които идват сами при нас и искат да погалят момчетата. Е, на такива родители- евала им правя!!! Тогава давам команда седни, дечица почват да пипкат да галят, а моите седят ;D , милите, това важи само, ако детето се плаши, иначе обикалят, мятат опашки! ;D Но има и яки олигофрени, включвайки и родителите, то всъщност те са виновни, за страха на децата си. :huh: Има и с панически страх, като видят куче, и влизат в шубрака. ;D
Като гледам кучкарите сме по отговорни хора, събираме акото, чашки от кафето ги хвърляме в кофата, цигари също, а след хлапета и майки, какво остава??? :rolleyes:
Томи, честита прическа! :wub: Хем по-хубав, хем по-леко! ;) И ние тези дни ще се подстригваме, че голям мустак сме пуснали! ;D

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".