Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5111 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 28 February 2008 - 06:57 PM

Цитат

Ако закона не върши работа, тогава поне с нашите обяснения, да се опитаме да откажем хората, четящи тук.

Целта на всичко написано тук по този повод е такава, стремежът ни е такъв, стига да има хора, които четейки постовете ни, разбират за какво се борим. А пък аз пак си мечтая за Зоо полиция!

Биляна, толкова време те нямаше! Липсваш ми, момиче! Убедена съм, че ти е мъчно за Айра! И аз все още преживявам загубата й и отвреме навреме влизам в галерията й и си поплаквам, прегръщам силно Рудо и го стискам до сърцето си, защото и мен ме терзае мисълта, че някой ден ( надявам се далечен ) ще се наложи да се сбогувам и с него. Целувки на Сара :wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5112 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 February 2008 - 10:00 PM

liubka честито бебе :wub:
аз скоро може да се сдобия със пекинез...но ще видим,няма да казвам нищо повече за да не възкликне bushkata: пак ли :huh: или някой друг..."не отново" и тем подобни :)
Много поздрави!

#5113 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 February 2008 - 10:07 PM

Цитат

аз скоро може да се сдобия със пекинез...но ще видим,няма да казвам нищо повече за да не възкликне bushkata: пак ли :huh: или някой друг..."не отново" и тем подобни :)
Много поздрави!

Аз ще поизчакам и ще кажа много по-лоши неща, мога да чакам, аз съм лош, лош човек.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5114 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 12:50 PM

Днес за пореден път се убеждавам колко големи изроди са малките деца и не само те са виновни,а родителите им .
Отидохме днес на разходка до училището и едно малко детенце(4-5 годишно) като видя Рея,хвана една пръчка и започна да вика 'марш бе,марш бе...' ,а баба му седи до него и го гледа,без даже да му направи забележка... :angry: .
После тъкмо се прибираме и пред блока се събрали майки с деца.Рея естествено отиде при тях,защото много обича децата.И знаете ли какво-майките освен,че не дават на децата да пипнат кучето( "понеже е мръсно"),ми се скараха,че съм си пуснала кучето...
а малките сополанковци само хвърлят боклуци по земята и пипат какви ли не гадости,пък кучето ми било мръсно.
И накрая се чудете защо децата имат такова отношение към животните,защо ги бият и мъчат  :huh: .Тъпите им родители толкова са ги научили.ама дано им се върне някога на всички,ДАНО !!!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5115 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 01:30 PM

ехе ама това нищо ново не е!!! аз хиляда пъти съм била свидетел на коментари от родители или баби  дядовци: ей сега като не слушаш ще те дам на лошото куче да те изяде! или пък: ела тук, че ще те изяде кучето! или още по-лошо: като видят куче и изпадат в истерия, че ще се развилее и ще разкъса всичко живо около него. една жена в парка веднъж с полиция ме заплаши, защото я нападнало 3 месечното ми кокерче!!! а аз й казах, че ако не внимава, ще го стъпче, защото то се побира в ръката й! ама не!!!! при това не трябвало да си пускам кучето в парка, защото нея я било страх!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5116 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 02:41 PM

Затова, всички кучета на каишка пред хората, за да няма проблеми ... ;D ;D ;D

#5117 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 02:44 PM

Здравейте приятели и дългоушковци :blink: колко много сте изписали, аз почти немога да се добера до компа, вечно е зает!Можем да ви се похвалим с новата прическа без мустачки ;D и не се ядосвайте има хора разни и на нас са ни правели забележки,аз затова и не го пускам от верижката само почивните дни тича на воля на вилата :blink:    Целувки на сладурковците :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5118 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 02:59 PM

Красив, сладък Томи :wub: :wub: :wub:!
А за отношението на другите,така наречените "нормални" към кучетата - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО :angry:! Ограничеността в мозъците и емоционалността няма край! И най-жалкото е, че в добрите детски души се насаждат отрицателни чувства към животните и после им се чудят, защо като пораснат са груби, безпардонни и жестоки. Аз също държа моя "ЗВЯР" винаги на каишка. Пускам го само, когато се убедя, че сме сами. Имам случка, при която един дангалак изпадна в истерия, а нашия като надуши страха му, започна да го обикаля в кръг, ръмжейки и препускайки бясно и ... беше ужас. После се чудих как и колко да се извинявам :o!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5119 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 03:27 PM

Ee,ама то не се разбира кое е плюшената играчка и кое е Томито!Много сладък! :wub:Откъде си взехте малката играчка кокерче на първата снимка искам и аз едно такова. :P

liubka ,има и хора които не харесват животни.Всеки от нас се е разправял с истерици,които мрънкат и се карат без причина.Аман от такива! :angry:Понякога обаче и другите имат право,че не им е приятно кучето да им се вре в краката.Затова колкото и миличко да изглежда  то трябва да се научи да не се втурва към всички хора и да стои до теб щом му кажеш.Трябва да има компромиси от двете страни няма как.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5120 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 03:40 PM

Ira за съжаление малката играчка не е от тук ,брат ми я беше донесъл на децата преди има няма 5-6години от Маями за спомен ,а сега идеално пасва на Томито :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5121 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 03:46 PM

Наистина идеално му пасва! ;D
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5122 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 04:05 PM

Ама то вярно,че не можеш да ги различиш!!! Ма то това сладурче с толкова козинка, пухкавоооооооо! да го изядеш цялото!! много е сладък с тези играчки, де и Макс така да стоеше мирен,с плюшени играчки-вижда им сметката за отрицателно време!

А иначе за компромисите - и аз съм съгласна. Но въпросът е, че в повечето случаи, нищо не им пречат животните, ама е така само да се мрънка и да се истеризира. то и на мен не ми е приятно като отида на ресторант вечер и по масата ми да скачат три годишни деца и да ми ближат лъжиците и да пищят около масата, или да се катерят по главата ми буквално, да пищят на ушите ми, да лазят по пода под масата и др. всичко е въпрос на възпитание! както на кучето, така и на хората. всеки трябва да се съобразява с останлите около него. защото ( не че не обичам децата, даже обратното, страшно много обичам да играя с тях) както има правила за кучетата и останалите домашни любимци, така трябва и другите хора да се съобразяват, че парковете са както за децата, така и за възрастните, така и за животните. а не както онзи ден в парка, една пикла на 13-14 години се натискаше с един пред очите ми и ме гледаха така нагло и нахално, че си разхождам кучето там и им преча да " изразяват любовта си "  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#5123 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 06:51 PM

Цитат

... парковете са както за децата, така и за възрастните, така и за животните. а не както онзи ден в парка, една пикла на 13-14 години се натискаше с един пред очите ми и ме гледаха така нагло и нахално, че си разхождам кучето там и им преча да " изразяват любовта си "  :huh:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: няма да се оправи света ... да не ти пука, на нея като и пречи - пречи и ти :sarkastichen::sarkastichen::sarkastichen:

#5124 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 07:57 PM

o-o-o Томи е с прическа,супер!Сладур пухкав,а дали кокерските дами въздишат по него... :wub:И ние ходим на повод и само като сме на свободна поляна/каквато имаме в близост за радост/я пускам и се старая да не притеснявам с присъствието и хората,че има всякакви,ама не са и длъжни да ми харесват кучето.А и колко често ми се случва да видя по централните площади някой лябимец да се изходи и стопанина да се прави на разсеян,вместо да си почисти.Е как да ни обичат нас "кучкарите" като някои се държат така.А децата и мен ме дразнят като посягат да ритнат кучето,ама възпитание какво да правим...
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5125 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:05 PM

Браво на Томито, страшен е, и каква козинка само  :wub: Честито и за прическата.Наистина тази плюшка е много сладурска, и аз така съм търсила кокерски, ама няма  :(
Относно разходките съм съгласна с violeta.di  ;) И аз винаги гледам да се съобразявам и никога Амба да не досажда на хората.Само ако те дойдат да се радват.А за отношението към кучкатите са си прави хората.Как да ги обичат като има и несъвестни кучкари и правят каквото им е изгодно на тях  :angry:
А ето да видите и ние каква плюшка му взехме, и той пощурява с нея.А и патето кряка  :P А относно играта, да не го къса... пораздърпваше го в началото, но се карам да играе по леко и май стана.Вече няма проблем с играта и патето е цяло  :rolleyes:
Качена снимка

#5126 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:45 PM

А има ли КОКЕР който да не е уникален :->)питам аз НЯМА !Целувки на всички и приятни сънища :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5127 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2008 - 11:15 PM

Ето ме и мен, най-сетне се добрах и аз до компа  ;)! Даааа, темата е много наболяла, за съжаление народа се настрои доста зле към кучетата, в последно време. Ние до полянка сме на каишки, после се пускаме, момчетата винаги вървят до мен, ако се отдалечат, като ги викна- идват. Гледам да не пречат на никой. Много обичат децата, но не им давам да идват и да се радват, изключение са родители, които идват сами при нас и искат да погалят момчетата. Е, на такива родители- евала им правя!!! Тогава давам команда седни, дечица почват да пипкат да галят, а моите седят  ;D , милите, това важи само, ако детето се плаши, иначе обикалят, мятат опашки!  ;D Но има и яки олигофрени, включвайки и родителите, то всъщност те са виновни, за страха на децата си.  :huh: Има и с панически страх, като видят куче, и влизат в шубрака.  ;D
Като гледам кучкарите сме по отговорни хора, събираме акото, чашки от кафето ги хвърляме в кофата, цигари също, а след хлапета и майки, какво остава???  :rolleyes:
Томи, честита прическа!  :wub: Хем по-хубав, хем по-леко!  ;) И ние тези дни ще се подстригваме, че голям мустак сме пуснали!  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5128 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2008 - 01:20 AM

idol ike, честно да ти кажа, че съм виждала хора да си събират боклуците много рядко, а за изпражненията на кучетата - изобщо! а какво остават след децата - ужас! аз много пъти съм виждала учудени граждани да ме гледат как си чистя след кучето. а иначе и аз гледам да не пречим-сред много хора винаги сме на къса каишка и само ако няма някой наоколо сме на свобода. а много обичам да давам на Макси да се гали в хлапетата! бяхме основна атракция на топлото време - като ревне някое малко дете и аз му викам: а така, защо плачеш ти? виж кученцето как ти се смее и иска да си играе с теб! и онова веднага спира да реве и започва да гали Макс!!
User's Signature

Качена снимка

#5129 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 07:57 AM

ДОБРО УТРООО!!! ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! Качена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5130 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 08:38 AM

Честита Баба Марта на всички!
Бели и червени,румени засмени!  :blink:
User's Signature

Качена снимка