Кокер спаньол
Публикувано: 04 April 2008 - 02:47 PM
Сваряваш ориз( предпочитам него, че държи форма на тортата) в една тенджера, в другата задушаваш зеленчуци, в трета сваряваш или дробчета, или кайма, или месце, а бе каквото решиш, и консерва става за тази цел. Взимаш форма или купа и почваш да редиш пластове, горния винаги е ориз, че по готино изпъква украсата на него, после месния пласт, после зеленчука объркан с ориз или само зеленчук, после пак ориз. Покриваш с фолио и даваш да изстине, защото ориза винаги се слага топъл, за да заеме формата. Важно допълнение-за да се отлепи хубаво от купата или форма, тя предварително трябва да е намазана с олио. И като се обръща, с едно леко почукване, тортата излиза цяла. После се украсява както си измислите вие! Дано бях полезна! ;)
Публикувано: 04 April 2008 - 03:42 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 04:02 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 09:34 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 08:56 AM
Keri14, а малко повечко инфо да дадеш, за какво куче става въпрос? Куче за дете ми звучи малко..., нали ме разбираш? Ако искат родословно куче, бих могла да ги насоча, за друго нито препоръчвам, нито ще пиша, че то толкоз се изписа...Дай повечко инфо де!
Публикувано: 05 April 2008 - 12:51 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 05 April 2008 - 02:46 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 03:26 PM
Ira къде изчезна,не е писала отдавна :(
Публикувано: 05 April 2008 - 06:00 PM
Ние също сега се прибираме от разходка и сме мноого изморени... :kuchence:.Помня Рея като беше малка колко бързо се уморяваше, сега трябва да тичка поне 2 часа,за да кротне ;D.Толкова е щастлива като е навън.А пък ако имаи други кученца с които да си играееее... :yahoo:Още повече,че сега времето е супер!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 05 April 2008 - 06:33 PM
Причината беше,че нямало да има НИКОЙ,който да се грижи за нея 6 дена,като отидем в Плевен...каза,че брат ми НЕМОЖЕЛ да идва да я храни...че щяла да умре от глад...не искал куче в къщата си...нямало на кого да го остави и ми каза да намеря човек,който да си я отгледа,защото щала да я изхвърли на улицата :'(
Искам да попитам,дали ще има някой,който би искал още едно кученце...защото неискам да отива на улицата :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 05 April 2008 - 07:10 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 07:56 PM

Публикувано: 05 April 2008 - 08:03 PM
То не бяха хора, които имаха зайче и го подаряваха, защото щяха да имат куче (зайчето било много мило и сладко, ама като я нападнаха съфорумци оправданието беше че хапело бебето), после даваха и него защото не била подходящата породата или заради алергия и какви ли не измислици, та после и второ куче си взеха.... ( да не цитирам имена, те се досещат.....).
После joleto, която много обича животните и иска да си устрои мини зоопарк вкъщи, с котки, кокерче, че даже може и някой ден и пекинез да и подарят ако не се лъжа, а сега не и разрешавали родителите и искали да го изхвърлят...
Ще ме извинявате ама историите ви звучат чак налудничави и се замислям дали нямате някви психични проблеми случайно ...... :huh: :rolleyes: :huh: :rolleyes:
Публикувано: 05 April 2008 - 09:45 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 05 April 2008 - 09:45 PM
Как имаш очи да пишеш даже това?Не те ли е срам?Поне сега ще признаеш ли че ако ни бе послушала нямаше да се стига до това сега?Или след като се върнете от Плевен ще си вземеш НЕЩО НОВО??? :angry:Щом майка ти е способна на това, значи няма никакви чувства към каквито и да било живи същества... и в такава обстановка с това обкръжение, как може да претендираш че животните се гледат добре, и най-важното - С ЛЮБОВ???
Не искам повече да коментирам, защото ти не заслужаваш капка внимание!!!И това че пиша не е заради теб, а просто не можах да си сдържа гнева!
Горкото животинче.Нищо не заслужава да попадне в твоите ръце :'(
И сегааа - ще гледаме поредния сеир на персоната наречена joleto.Нека видим как ще се развие съдбата на малкото създание.Дано намери своя ДОМ!А АКО ЛИ НЕ, ДАНО НЕЩО В ТЕБ ПОНЕ ТРЕПНЕ, ДОКАТО ОБРЪЩАШ ГРЪБ НА БЕБА,ХВЪРЛЯЙКИ Я НА УЛИЦАТА. :'(