Публикувано: 06 April 2008 - 08:09 PM
честно казано не знам какво да мисля за положението на joleto.От една стран хем разбирам,хем не разбирам майка и ,жената или и е писнало както каза някой по-горе от липсата на помощ ( както беше и при нас между другото) или наистина не иска кучето от неприязън....Или joleto нарочно я оставя , или наистина полага грижи ,но пак не се приема от родителите.
Много се обърках,вижте ще дам себе си за пример ,защото аз пък в стремежа си да бъда добър родител направих грешката да взема първо заек ,а после и неподходяща за нашият дом и възможности порода.Но ако имаше и малко от ентусиазма за грижи и помощ,в които се мъчи да ни убеди joleto от страна на дъщеря ми изобщо не бих и помослила да връщам нито заек,нито куче .(заека наистина много хапеше - някой се изказа по-горе)
При всичко това апелирам да не търсите оправдание или обяснение на госпожицата,защото тя не,че не може ( 16 години хич не са малко) ами не иска да даде,ами да се намери дом за бебето.Нека сама да си прави изводи ,да си вземе поуки ....пък ако не го направи лошо за нея.
И все още смятам ,че не майка и е причината.....