Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#581 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 19 January 2006 - 05:43 PM

А хващане зад врата и разтърсване придружено с голямо НЕ! на местопрестъплението не действа ли? И мойта си прави бели, когато ме няма, но после си знае, че е направила беля и сама си се наказва, отива си послушно на място и си седи там, след това идва да моли за прошка, като си слага краче на ръката ми.
Но докато се научи какво може и какво не, много караница падна и все още пада понякога де.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#582 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 January 2006 - 10:53 AM

Когато го хвана за вратлето и го притисна към земята първо се мята на всички страни, накрая си помагам и с коляно,и тогава като усети ,че не може да се измъкне застива на място докато го държа.Но само да отхлабя хватката веднага скача и продължава, все едно нищо не било.И въобще няма такова нещо- да разбере, че е направил беля или да се почувства гузен.Не му пука.А вече ще стане на осем месеца,не е толкова малък. Мисля че не го глезя,поне се стремя да е така.Единствено ме е страх да не го ударя или дръпна прекалено силно-да не получи пък някаква травма.

#583 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 20 January 2006 - 12:12 PM

Ами прегледай темите из форума, виж в "Обучение" там има много и различни начини да се обучи едно куче, било то и инатлив кокер. Мойта например не можеше да стои сама вкъщи, започваше да скимти и да лае и съседите издивяваха. Тук хората ми помогнаха като ми казаха как да започна да се справям със ситуацията и наистина подейства. Сега малката си стои с часове сама и няма никакъв проблем. Пак ти казвам прегледай темите в "Обучение" за това е говорено много пъти ще намериш подходящи и за теб неща.
User's Signature

#584 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 01 February 2006 - 08:28 PM

Кокерчета, къде се загубихте, как изкарахте студените дни, замръзнаха ли ви лапичките, а нослетата? Много ще се радвам, ако се сетите да споделите нещо тук :)
Поздрави от кака Сара
User's Signature

#585 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2006 - 09:05 PM

Познайте тия крокодили какви породи са?

Прикачени файлове

User's Signature

прочети правилата за подписите

#586 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 02 February 2006 - 04:44 PM

Кокер фенове, помогнете да намерим симпатичен мъж на една черна кокерка. Цвета не е от значение, но за предпочитане кафяв или черно бял. Кученце се разгони преди два дни някъде, на 4 годинки е и стопаните и мислят че и е време да стане мама. Има ли някой идея?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#587 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2006 - 05:25 PM

Zdraveite kokeri ot cjalata strana.Az sa6to imam 4erna jenska kokerka na 5 godini.Vse o6te ne se e razgonila tazi godina, no o4akvam skoro.Mnogo iskam da ja zaplodja s koker 6panjol v 4erno-beli razcvetki.6te se radvam ako njakoi takav maj se svarje s nas.dobroslava_k@abv.bg

#588 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2006 - 05:27 PM

tova e samata Taira

#589 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2006 - 05:35 PM

eto i snimkata nai nakraja

Прикачени файлове

#590 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 03 February 2006 - 12:57 PM

Цитат

Познайте тия крокодили какви породи са?

Това кафявото е копие на Сара само че е с отрязана опашка, сладурче е, много ми харесва, я кажи как се казва и някои подробности, ама наистина ужасно много прилича на Сара w)
User's Signature

#591 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2006 - 03:55 PM

Радвам се, че ти харесва, аз много си го обичам, защото е много гальовен и все идва да ми се радва. Това е Бърти, на годинка и 3-4 месеца /приблизително/.Отраснаха заедно с другия кроки -моето лабрадорче по поляните, страшно хубаво си играеха. Но сега Рекс, като порасна, взе да играе повече с една ротвайлерка, и тя на техните годинки, и започна да се бие с Бърти. Не знам какво му става. Заради ротвайлерката ли е, що ли .......
Качена снимка
Тук са той, сестричката му и моя бандит. b)

Прикачени файлове

User's Signature

прочети правилата за подписите

#592 Потребителят е офлайн   koshera Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 February 2006 - 10:35 AM

Привет и от мен
От доста време не бях писал и има доста за разказване.
С моя бандит вече почнахме да се извеждаме ама сме голяма трагедия b) Нашия посточнно се дърпа и търчи напред - тегли ме все едно е хъски на шейна.Опитвам се да го науча да върви с мен без да се самоудуши, но засега сме с променлив успех.Страшно му е интересно и въобще не се страхува от големите кучета.От 2 седмици излизаме, но досега не може да зацепи, че трябва да пишка навън.Поне го научихме да си върши работата в банята и е почти 100 процентов там b)
Учудващо, но успях да го науча да седне и да чака да му сипя яденето и чак, като му кажа"хайде", да почне да се храни.Преди скачаше по мене, събаряше си купичката,джафкаше/скимтеше ... още се чудя как успях да подтисна огромната лакомия ;) super best
Големи играчки се получават от пластмасови бутилки от безалкохолно, бира или минерална вода.Вчера се бори няколко часа с една 10 литрова бутилка от мин. вода.После спа като къпан :)
Ето и една снимка отпреди няколко седмици.Сега е значително порастнал, но нямам скорошни снимки
Качена снимка

#593 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 February 2006 - 04:09 PM

Страхотни сте d) направо ви завиждам, аз Сара не съм я гледала като малки и тези неща не съм ги преживяла. Разказвайте, как се научихте да сядате, какво става като видите сняг (снега е много вкусен) и всичко, което може да ни е интерсно :)
User's Signature

#594 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2006 - 04:44 PM

Цитат

Нашия посточнно се дърпа и търчи напред - тегли ме все едно е хъски на шейна.Опитвам се да го науча да върви с мен без да се самоудуши, но засега сме с променлив успех.

Учудващо, но успях да го науча да седне и да чака да му сипя яденето и чак, като му кажа"хайде", да почне да се храни.Преди скачаше по мене, събаряше си купичката,джафкаше/скимтеше ... още се чудя как успях да подтисна огромната лакомия  ;)  super best
Големи играчки се получават от пластмасови бутилки от безалкохолно, бира или минерална вода.Вчера се бори няколко часа с една 10 литрова бутилка от мин. вода.

Koshera, все-едно слушам за моята лудетина докато чета тези редове! Блазе ти на теб! Имаш си бебе-кокеран!!!! d) d) d) Това , самоубийствено опъване , когато са на каишка май, че е характерно за ПОВЕЧЕТО кокери. Моята е вече на 3год.но продължава да се опъва, докато не се развикам зверски! Иначе за това, че си го научил да си чака , кротко паничката БРАВОС!!!! Тези кукумявки по принцип с голяма радост и смочувствие изпълняват командите на стопаните си. Много обичат да показват, колко са умни, мили и добри и колко много трябва да ги обичаме именно поради тази причина! l) l) l) Кокерът е актьор от класа, ако имаше "Кучешки, филмови награди" , тези маймуни редовно щяха да го обират.
Заиграването и борбата с бутилки , пръчки и др. подобни ще си остане най-вероятно за цял живот. Ето и една снимка на 3год. кучка, която и до ден днешен не се отказва от любимото си занимание-да гризе дръвчета!
Качена снимка

#595 Потребителят е офлайн   koshera Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 February 2006 - 05:30 PM

За сядането беше малко проблем, защото късно се усетихме.Иначе номера стана с паничката в ръка,високо и рязко "СЕДНИ",подбутване на дупето към земята докато се научи.Чак след кат седне му даваме яденето.Сега вече само да се завъртим край паничката и отива и сяда до нея l) Иначе наскоро усвоихме след "седни" - "стой" и докато не му кажа "хайде" не почва да яде.Това си беше по-трудно и от седни ама криво ляво се справяме.Леко се присламчва към паницата докато е седнал - голяма е картинка.
Току що се връщаме отвън и е леко натрупало.Беше голяма скица в снега.Интересно му е и се беше кротнал - не се опъваше толкова ами тичкаше самодоволно край мен.
Колкото до актьорството и кокера - напълно съм съгласен b) По принцип му е забранено на дивана и постоянно му се караме.Той доста нахалства, но като види че няма да стане така - опира муцуна на дивана и почва да ни гледа тъжно докато жената не издържи и не го качи да го гушка bl) r) b)
За да го научим да си върши работата в банята му давах награда всеки път когато се изпишка там.Сега докато сме в хола нашия отива там,свършва си квото има да прави идва и почва да ни се радва, да джавка докато не идем да видим кво е направил в банята и да му дам наградка w)
Малко проблем ни е напишкването от радост.Предполагам, че е нормално ама е малко сконфузно като дойде някой на гости и нашия от радост да го препишка :) Същото е положението и навън.Някой непознат ако почне да му се радва и той си го препишква bl) Не знам как ще се справим с това, но предполагам с времето ще престане ...

#596 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 05 February 2006 - 10:00 PM

Това с препишкването ще престане, само още малко да порастне. Много поздравления за това, че сте го научили, при кокерите това си е сложно, защото знаят че трябва да изпълнят командата, но не винаги искат да го направят, инати са си. Ти да видиш какво ще стане по-натам като опознае снега, Сара го яде като за закуска, много е интересна, излизаме, още не се е изпишкала, но вече е изяла едно кило сняг w) А с пръчките задължително ще си остане, от една седмица си имам у нас една пръчка, 3 пъти по-голяма от Сара. Носи си я навънка, играе си и си я въща обратно у нас, и понякога и у нас си я гризе.
Проблема с качването по диваните у нас не седи на дневен ред, всички дивани, столове, табуретки и легла са нейни, тя си спи ПОД юргана на мъжа ми, като бял човек, ми няма да й е студено през зимата де oo

Ето малко показно как Сара окупира всички фотьойли
Качена снимка
User's Signature

#597 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2006 - 03:17 PM

I Taira obi4a da stoi po kanapeta, divani, legla-v ob6ti linii na vsjakade kadeto i nie sedim.Predi spe6e pri nas na spalnjata, no otkakto si kupihme nova spalnja ja nau4ih da si spi v novija paner. super best

#598 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2006 - 05:31 PM

zdraveite, porazrovih se iz starite stranici vav foruma i iskam ako moje da se svarja s ReS5eCt i neinoto ku4ence.iskam da razbera kolko e goljam mejduvremenno i ot koi grad sa.mnogo iskam da zaplodja mojata moma s koker 4erno-bjal.6te se radvam ako se obadjat.dobroslava_k@abv.bg

#599 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2006 - 11:07 PM

ЕЙ. шшшшшшш!! Алооо, кокерите?? Ко става тука бе? Къде сте се скрили всички?
n) n) n) n)
Да не би да има "Кокерски грип". а?? Я, веднага да излизате от скривалищата и да почнете да лаете!!!! Вижте нещо смешно: (оф топик)

Как мозъкът чете текст? Сепорд писхлоози от увениристета Кмебридж, рдеа на букивте в енда дмуа не е от зненачие, само е внажо правъта и песлодната бвука да са на привалонто мсято. Дритгуе бвуки мжое да са ръзбарнаки тотнало и тсекта пак ще е чилтев. Прачинита е че човикшея мъзок не чтее бувалкно а виджа дутиме като ендо цляо.

#600 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2006 - 01:39 PM

Приятели, помагайте! r)
На едни познати им почина кокерчето преди около 2 месеца. 17 години ги радва. Хората решиха, че отново искат да си вземат кученце. Черно, мъжко.. Ако някой може да помогне? Предпочитат да е към април месец като е по-топличко, за да са по-спокойни за бебока w)
Ще съм ви благодарна ако помогнете! b)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема