Кокер спаньол
Публикувано: 19 January 2006 - 05:43 PM
Но докато се научи какво може и какво не, много караница падна и все още пада понякога де.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 20 January 2006 - 10:53 AM
Публикувано: 20 January 2006 - 12:12 PM

Публикувано: 01 February 2006 - 09:05 PM
Прикачени файлове
-
Picture_031_______.jpg (459.92K)
Брой сваляния: 76

прочети правилата за подписите
Публикувано: 02 February 2006 - 04:44 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 02 February 2006 - 05:25 PM
Публикувано: 02 February 2006 - 05:35 PM
Прикачени файлове
-
DSCN0389__1.jpg (70.67K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 03 February 2006 - 12:57 PM
Цитат
Това кафявото е копие на Сара само че е с отрязана опашка, сладурче е, много ми харесва, я кажи как се казва и някои подробности, ама наистина ужасно много прилича на Сара w)

Публикувано: 03 February 2006 - 03:55 PM

Тук са той, сестричката му и моя бандит. b)
Прикачени файлове
-
Picture_042________.jpg (421.63K)
Брой сваляния: 63

прочети правилата за подписите
Публикувано: 05 February 2006 - 10:35 AM
От доста време не бях писал и има доста за разказване.
С моя бандит вече почнахме да се извеждаме ама сме голяма трагедия b) Нашия посточнно се дърпа и търчи напред - тегли ме все едно е хъски на шейна.Опитвам се да го науча да върви с мен без да се самоудуши, но засега сме с променлив успех.Страшно му е интересно и въобще не се страхува от големите кучета.От 2 седмици излизаме, но досега не може да зацепи, че трябва да пишка навън.Поне го научихме да си върши работата в банята и е почти 100 процентов там b)
Учудващо, но успях да го науча да седне и да чака да му сипя яденето и чак, като му кажа"хайде", да почне да се храни.Преди скачаше по мене, събаряше си купичката,джафкаше/скимтеше ... още се чудя как успях да подтисна огромната лакомия ;) super best
Големи играчки се получават от пластмасови бутилки от безалкохолно, бира или минерална вода.Вчера се бори няколко часа с една 10 литрова бутилка от мин. вода.После спа като къпан :)
Ето и една снимка отпреди няколко седмици.Сега е значително порастнал, но нямам скорошни снимки

Публикувано: 05 February 2006 - 04:09 PM

Публикувано: 05 February 2006 - 04:44 PM
Цитат
Учудващо, но успях да го науча да седне и да чака да му сипя яденето и чак, като му кажа"хайде", да почне да се храни.Преди скачаше по мене, събаряше си купичката,джафкаше/скимтеше ... още се чудя как успях да подтисна огромната лакомия ;) super best
Големи играчки се получават от пластмасови бутилки от безалкохолно, бира или минерална вода.Вчера се бори няколко часа с една 10 литрова бутилка от мин. вода.
Koshera, все-едно слушам за моята лудетина докато чета тези редове! Блазе ти на теб! Имаш си бебе-кокеран!!!! d) d) d) Това , самоубийствено опъване , когато са на каишка май, че е характерно за ПОВЕЧЕТО кокери. Моята е вече на 3год.но продължава да се опъва, докато не се развикам зверски! Иначе за това, че си го научил да си чака , кротко паничката БРАВОС!!!! Тези кукумявки по принцип с голяма радост и смочувствие изпълняват командите на стопаните си. Много обичат да показват, колко са умни, мили и добри и колко много трябва да ги обичаме именно поради тази причина! l) l) l) Кокерът е актьор от класа, ако имаше "Кучешки, филмови награди" , тези маймуни редовно щяха да го обират.
Заиграването и борбата с бутилки , пръчки и др. подобни ще си остане най-вероятно за цял живот. Ето и една снимка на 3год. кучка, която и до ден днешен не се отказва от любимото си занимание-да гризе дръвчета!

Публикувано: 05 February 2006 - 05:30 PM
Току що се връщаме отвън и е леко натрупало.Беше голяма скица в снега.Интересно му е и се беше кротнал - не се опъваше толкова ами тичкаше самодоволно край мен.
Колкото до актьорството и кокера - напълно съм съгласен b) По принцип му е забранено на дивана и постоянно му се караме.Той доста нахалства, но като види че няма да стане така - опира муцуна на дивана и почва да ни гледа тъжно докато жената не издържи и не го качи да го гушка bl) r) b)
За да го научим да си върши работата в банята му давах награда всеки път когато се изпишка там.Сега докато сме в хола нашия отива там,свършва си квото има да прави идва и почва да ни се радва, да джавка докато не идем да видим кво е направил в банята и да му дам наградка w)
Малко проблем ни е напишкването от радост.Предполагам, че е нормално ама е малко сконфузно като дойде някой на гости и нашия от радост да го препишка :) Същото е положението и навън.Някой непознат ако почне да му се радва и той си го препишква bl) Не знам как ще се справим с това, но предполагам с времето ще престане ...
Публикувано: 05 February 2006 - 10:00 PM
Проблема с качването по диваните у нас не седи на дневен ред, всички дивани, столове, табуретки и легла са нейни, тя си спи ПОД юргана на мъжа ми, като бял човек, ми няма да й е студено през зимата де oo
Ето малко показно как Сара окупира всички фотьойли

Публикувано: 07 February 2006 - 05:31 PM
Публикувано: 15 February 2006 - 11:07 PM
n) n) n) n)
Да не би да има "Кокерски грип". а?? Я, веднага да излизате от скривалищата и да почнете да лаете!!!! Вижте нещо смешно: (оф топик)
Как мозъкът чете текст? Сепорд писхлоози от увениристета Кмебридж, рдеа на букивте в енда дмуа не е от зненачие, само е внажо правъта и песлодната бвука да са на привалонто мсято. Дритгуе бвуки мжое да са ръзбарнаки тотнало и тсекта пак ще е чилтев. Прачинита е че човикшея мъзок не чтее бувалкно а виджа дутиме като ендо цляо.
Публикувано: 17 February 2006 - 01:39 PM
На едни познати им почина кокерчето преди около 2 месеца. 17 години ги радва. Хората решиха, че отново искат да си вземат кученце. Черно, мъжко.. Ако някой може да помогне? Предпочитат да е към април месец като е по-топличко, за да са по-спокойни за бебока w)
Ще съм ви благодарна ако помогнете! b)