Кокер спаньол
Публикувано: 21 April 2008 - 12:57 PM
Цитат
Знаеш ли, на няколко пъти съм чета тук във форума да съветват да го съблазняваш с разни вкусотийки :) пробвай това, щом е гладен,значи може наистина да не харесва гранулите :)
Публикувано: 21 April 2008 - 05:36 PM
Надявам се с Ралфи всичко да е наред, Kayia, пиши как сте.
Ние да ви се похвалим: току-що се прибрахме от първата ни тренировка с колело! :yahoo: Аз си мислех, че Рафи ще се страхува или ще се дърпа да тича където си иска, обаче... Тя все едно беше родена, тичаща до колело! Каишката почти през цялото време беше отпусната, а щуротийката тича, весела и щастлива, като по учебник! :yahoo: Много се радвам, сега ще започнем редовно така да тренираме, че да заякне до лятото за преходите в планината. Че ще е срамота кокер да откаже да ходи и да трябва да я носим... ;D ;) Сега спи, абсолютно размазана, а като за първи път разстоянието, което минахме, беше съвсем малко. Всъщност точно срещу нас има спортно училище с дълги писти за тичане. С Айричка правехме по 8-9 обиколки, сега едничка с Рафи. Но ще заякнем постепенно! :yahoo:
При нас няма много кучета от нашата големина, обаче Рафи играе с доста по-големи от нея, въобще не им се дава в тичането. Преди няколко дни играхме с 2 огромни НОК и още едно доста едричко куче, не питах каква порода е. И познайте кой беше байрактарят на четата! Наша Рафаелка. ;D Иначе имаме приятели от всякакви размери - от пекинез, с който много добре се разбират, до САО, която е 5-6 пъти по-голяма от нас. :blink: Няма страх това щурото - все първа тича да се закача (но аз я пускам само когато познавам кучетата и стопаните им). Ето малко снимки от гонениците: :blink:

Публикувано: 21 April 2008 - 07:43 PM
Deni69 и мама и бебетата са глеми сладури :wub: Те на колко дни са?
П.С. Да ви изпратя да видите бебето ми как спинка сладко сладко на краката ми ;D
Публикувано: 21 April 2008 - 08:30 PM
Публикувано: 21 April 2008 - 08:57 PM
Sesili спомням си Кара преди масец как и тя спинкаше така на краката ми ама сега....ако краката й стърчат нагоре може и да се побере на краката ми в същата поза ;D .
Миналия ден на полянката имаше 3 големи сладурчета кокерчета.Стопаните на едното се похвалиха че тяхния сладък чернюшко е тати.Имат си мъжко и женско кокерче.Опитали се да ги опазят ама не станало и хоп ....8 бебета ;D на 4-5 дена в момента.
Кара не съм я изкарвала на разходка 2 дена и вече подивява.САмо бели прави ... ;D.... :rolleyes:
Публикувано: 22 April 2008 - 08:36 AM
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.
Абее.. ужас :'(
Публикувано: 22 April 2008 - 10:33 AM
Публикувано: 22 April 2008 - 02:38 PM
Цитат
И моята лудетина правеше така първите 4-5 седмици...
всъщност не разбрах дори защо го правеше :- сега си хапва нормално,не да налита на чинията...само когато примерно и сервираме гранулки с манджичка някаква откача ;D веднъж сабори купата от ръцете ми,че я затворих в една стая да почистя,да не вземе да изяде някое стъкло :huh:
Бебетата са страхотнии :yahoo:
Поздрави от нас със Бебзича :wub:
Публикувано: 22 April 2008 - 03:03 PM
Да чукна на дърво,моята не се е разболявала до сега,веднъж имаше разтройство и 2 пъти е повръщала...
1вия път защото незнаехме как да храним куче и маика ми и е дала манджа с подправки...цял ден миришеше на джоджан и не спря да повръща...а втория път страдахме от преяждане...докопала се до човала с пурината и го изпоизяла полувината ;D че се беше разширила бачката и,че спазвахме диети :(
Страшно се тревожа за нея...вчера за малко да избяга :'( :'( скъса се каишката...дори незнам как :(
Уж маркова,на ТРИКСИ...уж за 12 килограмови кученца,а мойто 7кгмово псенце я разпра ;D
Всичко стана заради любопитството и :( видя голямо улично куче и искаше да го види,а мен естествено ме беше страх,защото ни нападна веднъж едно и голямо бягане падна...та я дръпнах леко и и казах НЕ и тя ХУКНА КАТО ПОДИВЯЛА :( гоних я около 15 минути из целия квартал...но слава бого изгуби следите на кучето и се спря,хванах я и я прибрах...не сме излизали днес,защото строшихме каишката,а около вкъщи се навъртат големи песове и ме е страх :rolleyes:
Това е от мен...извинявам се за честото ми отсъствие,но пък следя форума и се радвам на сладките снимки,които качвате :wub: само се моля всеки път да стават все повече,за да има нещо което да ме радва в компа,че напоследък избягвам да сядам мн мн :(
айде,давам ви 1 кило мазни близки от Беба и 200г страстни целувки,каквито обожава да ми дава :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 April 2008 - 03:27 PM
Цитат
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.
Абее.. ужас :'(
Милото ангелче.Бързо оздравяване.... .Кара преди малко я прибрах от разходка,измих я и съм я увила като бебе че като прочетох че има кучешки грип и ме хвана страх да не настине...
Много целувки и от моята лудетина :P
Публикувано: 22 April 2008 - 04:34 PM
миличките животинки,как скимтят...
на никое кученце не пожелавам такава съдба :'(
разплаках се като гледах клипа :'(
Публикувано: 22 April 2008 - 05:30 PM