Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6021 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 April 2008 - 12:48 PM

Сега му дадох да яде, очевидно беше гладен, като носих паницата, скачаше, изяде си всичко ама малко намръщено... :blink:
User's Signature

Качена снимка

#6022 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 12:57 PM

Цитат

Сега му дадох да яде, очевидно беше гладен, като носих паницата, скачаше, изяде си всичко ама малко намръщено... :blink:

Знаеш ли, на няколко пъти съм чета тук във форума да съветват да го съблазняваш с разни вкусотийки :) пробвай това, щом е гладен,значи може наистина да не харесва гранулите :)
User's Signature

Качена снимка

#6023 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 05:36 PM

Здравейте от нас с Рафи!
Надявам се с Ралфи всичко да е наред, Kayia, пиши как сте.
Ние да ви се похвалим: току-що се прибрахме от първата ни тренировка с колело!  :yahoo: Аз си мислех, че Рафи ще се страхува или ще се дърпа да тича където си иска, обаче... Тя все едно беше родена, тичаща до колело! Каишката почти през цялото време беше отпусната, а щуротийката тича, весела и щастлива, като по учебник!  :yahoo: Много се радвам, сега ще започнем редовно така да тренираме, че да заякне до лятото за преходите в планината. Че ще е срамота кокер да откаже да ходи и да трябва да я носим...  ;D ;) Сега спи, абсолютно размазана, а като за първи път разстоянието, което минахме, беше съвсем малко. Всъщност точно срещу нас има спортно училище с дълги писти за тичане. С Айричка правехме по 8-9 обиколки, сега едничка с Рафи. Но ще заякнем постепенно!  :yahoo:
При нас няма много кучета от нашата големина, обаче Рафи играе с доста по-големи от нея, въобще не им се дава в тичането. Преди няколко дни играхме с 2 огромни НОК и още едно доста едричко куче, не питах каква порода е. И познайте кой беше байрактарят на четата! Наша Рафаелка.  ;D Иначе имаме приятели от всякакви размери - от пекинез, с който много добре се разбират, до САО, която е 5-6 пъти по-голяма от нас.  :blink: Няма страх това щурото - все първа тича да се закача (но аз я пускам само когато познавам кучетата и стопаните им). Ето малко снимки от гонениците:  :blink:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#6024 Потребителят е офлайн   deni69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 07:01 PM

;)
Здравейте на всички,може ли  и ние да се включим към групата на кокерите?Благодарим предварително :wub:

#6025 Потребителят е офлайн   deni69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 07:04 PM

:yahoo:
А ето и моите бебчовци

#6026 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 07:43 PM

Blinki,твоята принцеса е страхотна,само каква щастлива "усмивка" има и каква е чаровница  :wub: Много,много много да я нацелуваш по сладката муцунка.Но да призная малко ви завиждам (благородно разбира се) за хубавите игри и разходки.Нямам търпение да започнем и ние да излизаме,а дотогава Бенджито ще се задоволява само с игрите с мен  :blink:
Deni69 и мама и бебетата са глеми сладури  :wub: Те на колко дни са?

П.С. Да ви изпратя да видите бебето ми как спинка сладко сладко на краката ми  ;D

#6027 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 21 April 2008 - 08:30 PM

B) двама калпазани на 35 дни

#6028 Потребителят е офлайн   deni69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 08:54 PM

;D
Само на 11 дена ,очакваме ги скоро да отворят очички :yahoo:

#6029 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 08:57 PM

Ох какви сладки бебета,да ги схрускаш  :wub: .
Sesili спомням си Кара преди масец как и тя спинкаше така на краката ми ама сега....ако краката й стърчат нагоре може и да се побере на краката ми  в същата поза ;D .
Миналия ден на полянката имаше 3 големи сладурчета кокерчета.Стопаните на едното се похвалиха че тяхния сладък чернюшко е тати.Имат си мъжко и женско кокерче.Опитали се да ги опазят ама не станало и хоп ....8 бебета  ;D  на 4-5 дена в момента.
Кара не съм я изкарвала на разходка 2 дена и вече подивява.САмо бели прави ... ;D.... :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#6030 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:07 PM

Blinki ,Рафи е голяма симпатяга , :wub: :wub: :wub: на щурачето от нас  :P  А за новите мъничета във кокерското семейство им пожелавам да са живи и здрави и да попаднат на хора които да ги обичат  :yahoo: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6031 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 08:36 AM

Досега се хвалих .. сега да почна да се оплаквам :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :huh: :huh:
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло  :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.

Абее.. ужас :'(

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6032 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 09:15 AM

JujitYy ,дано по -бързо да оздравеете и да тичате пак на воля  :blink:  Стискаме палци и лапички  :wub: :wub: :wub: на Бък
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6033 Потребителят е офлайн   NDP Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 09:33 AM

можеш да му свариш чайче от лайка и да му го даваш като изстине вместо вода
много успокоява

#6034 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 10:33 AM

хеи здравеите ;)Вени,Рафаелка е направо страхотна...абе изобщо всички бебчовци са страхотнии :yahoo:и наистина има вирус които е много гаден...виждали ли сте куче да припадне :-както си седеше кучето(не Рики)само поседна на задните крачета,залюля се ,и припадна...започна да рита с крачетата като предсмъртни признаци все едно...ужасна гледка...и след това веднага го заведохме на вет.и тои каза че има вирус и че кучето е вдигнало темп.това си е организъм които както човешкия организъм не издържа на тези аномалии с времето така и те...е това е за сега...до после B) :wub:

#6035 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:38 PM

Цитат

Добър ден на всички от нас с Ралф, имам един въпроса, ако можете да ми отговорите, значи от вчера Ралфи нещо не иска да яде, не сме му сменяли храната, но не се нахвърля нещо се дърпа, дабе днес сутринта, както винаги му слагам, и той не ще, след малко отиде и бавно бавно си изяде, не като друг път за секунди и настрвение :- притеснила съм се доста, случвало ли ви се е ?

И моята лудетина правеше така първите 4-5 седмици...
всъщност не разбрах дори защо го правеше :- сега си хапва нормално,не да налита на чинията...само когато примерно и сервираме гранулки с манджичка някаква откача  ;D веднъж сабори купата от ръцете ми,че я затворих в една стая да почистя,да не вземе да изяде някое стъкло :huh:

Бебетата са страхотнии :yahoo:
Поздрави от нас със Бебзича :wub:

#6036 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:53 PM

deni69,тъй като бебетата са повече от разкошни,Ви пожелавам да си намерят най-добрите грижовни стопани.Щом прогледнат ще са още по-чаровни.Целувки от Сара. :->) :->) :->) :wub: :wub: :wub:

#6037 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 03:03 PM

Миличкия Бък :'( дано да се оправи по-бързо...и пак да вземе своята позиция м/у здравите кучовци
Да чукна на дърво,моята не се е разболявала до сега,веднъж имаше разтройство и 2 пъти е повръщала...
1вия път защото незнаехме как да храним куче и маика ми и е дала манджа с подправки...цял ден миришеше на джоджан и не спря да повръща...а втория път страдахме от преяждане...докопала се до човала с пурината и го изпоизяла полувината ;D че се беше разширила бачката и,че спазвахме диети :(
Страшно се тревожа за нея...вчера за малко да избяга :'( :'( скъса се каишката...дори незнам как  :(
Уж маркова,на ТРИКСИ...уж за 12 килограмови кученца,а мойто 7кгмово псенце я разпра ;D
Всичко стана заради любопитството и :( видя голямо улично куче и искаше да го види,а мен естествено ме беше страх,защото ни нападна веднъж едно и голямо бягане падна...та я дръпнах леко и и казах НЕ и тя ХУКНА КАТО ПОДИВЯЛА :( гоних я около 15 минути из целия квартал...но слава бого изгуби следите на кучето и се спря,хванах я и я прибрах...не сме излизали днес,защото строшихме каишката,а около вкъщи се навъртат големи песове и ме е страх :rolleyes:

Това е от мен...извинявам се за честото ми отсъствие,но пък следя форума и се радвам на сладките снимки,които качвате :wub: само се моля всеки път да стават все повече,за да има нещо което да ме радва в компа,че напоследък избягвам да сядам мн мн :(

айде,давам ви 1 кило мазни близки от Беба и 200г страстни целувки,каквито обожава да ми дава :wub: :wub: :wub:

#6038 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 03:27 PM

Цитат

Досега се хвалих .. сега да почна да се оплаквам :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :huh: :huh:
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло  :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.

Абее.. ужас :'(

Милото ангелче.Бързо оздравяване.... .Кара преди малко я прибрах от разходка,измих я и съм я увила като бебе че като прочетох че има кучешки грип и ме хвана страх да не настине...
Много целувки и от моята лудетина  :P
User's Signature

Качена снимка

#6039 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 04:34 PM

http://www.dog-suki........525&dflid=3
миличките животинки,как скимтят...
на никое кученце не пожелавам такава съдба :'(
разплаках се като гледах клипа :'(

#6040 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2008 - 05:30 PM

Ми да ви кажа и аз го гледах това....много съм объркана,за да дам мнение - първо кучетата скимтят защото сам малки и като са повече винаги скимтят,особено когато има хора около тях и искат да си изпросят д ги гушкат. иначе ми изглежда много чисто там,знам ли... но пък като ги внасят вапросът остава от къде идват???? защото никъде не видях да пише, че имат родословия или кои са родителите им??...не знам,но поне не са в клетки на улицата или захвърлени в някой аквариум и тврдят,че са под лекарска грижа.... знам ли??всичко е до хорско отношение - предполагам,че и не всички развъдчици са като idol ike да треперят така над кутретата и да следят за бъдещето им, да пишат едно и също нещо по хиляда пъти само и само с надеждата, че някой ще ги послуша и ще гледа кучето си по-правилно. едва ли всички им правят торти и ги водят по купони. тъй,че дано ги обичат или поне да се грижат добре за тях :)
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена