Кокер спаньол
Публикувано: 22 April 2008 - 08:36 AM
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.
Абее.. ужас :'(
Публикувано: 22 April 2008 - 10:33 AM
Публикувано: 22 April 2008 - 02:38 PM
Цитат
И моята лудетина правеше така първите 4-5 седмици...
всъщност не разбрах дори защо го правеше :- сега си хапва нормално,не да налита на чинията...само когато примерно и сервираме гранулки с манджичка някаква откача ;D веднъж сабори купата от ръцете ми,че я затворих в една стая да почистя,да не вземе да изяде някое стъкло :huh:
Бебетата са страхотнии :yahoo:
Поздрави от нас със Бебзича :wub:
Публикувано: 22 April 2008 - 03:03 PM
Да чукна на дърво,моята не се е разболявала до сега,веднъж имаше разтройство и 2 пъти е повръщала...
1вия път защото незнаехме как да храним куче и маика ми и е дала манджа с подправки...цял ден миришеше на джоджан и не спря да повръща...а втория път страдахме от преяждане...докопала се до човала с пурината и го изпоизяла полувината ;D че се беше разширила бачката и,че спазвахме диети :(
Страшно се тревожа за нея...вчера за малко да избяга :'( :'( скъса се каишката...дори незнам как :(
Уж маркова,на ТРИКСИ...уж за 12 килограмови кученца,а мойто 7кгмово псенце я разпра ;D
Всичко стана заради любопитството и :( видя голямо улично куче и искаше да го види,а мен естествено ме беше страх,защото ни нападна веднъж едно и голямо бягане падна...та я дръпнах леко и и казах НЕ и тя ХУКНА КАТО ПОДИВЯЛА :( гоних я около 15 минути из целия квартал...но слава бого изгуби следите на кучето и се спря,хванах я и я прибрах...не сме излизали днес,защото строшихме каишката,а около вкъщи се навъртат големи песове и ме е страх :rolleyes:
Това е от мен...извинявам се за честото ми отсъствие,но пък следя форума и се радвам на сладките снимки,които качвате :wub: само се моля всеки път да стават все повече,за да има нещо което да ме радва в компа,че напоследък избягвам да сядам мн мн :(
айде,давам ви 1 кило мазни близки от Беба и 200г страстни целувки,каквито обожава да ми дава :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 22 April 2008 - 03:27 PM
Цитат
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.
Абее.. ужас :'(
Милото ангелче.Бързо оздравяване.... .Кара преди малко я прибрах от разходка,измих я и съм я увила като бебе че като прочетох че има кучешки грип и ме хвана страх да не настине...
Много целувки и от моята лудетина :P
Публикувано: 22 April 2008 - 04:34 PM
миличките животинки,как скимтят...
на никое кученце не пожелавам такава съдба :'(
разплаках се като гледах клипа :'(
Публикувано: 22 April 2008 - 05:30 PM
Публикувано: 22 April 2008 - 06:14 PM
Мисля,че беше подредено и чистичко,но тъжния очички на кученцата,жадуващи за любов :(
Според мен едно куче не заслужава живот м/у 4 стени метър на метър...и те ги гледат 1-2 месеца,после какво се случва с кученцата...връщат ги обратно ли...като някоя стока с изтекъл срок на годност...макар че съм против търгуването с живи същества,все пак,развъдническата дейност на хората тук и онази дейност,която извършват собствениците на фермите...просто нямат нищо общо!!
Но това си е мое мнение... ;)
Публикувано: 22 April 2008 - 07:59 PM
Namerila sum bebe koker breton spaniol.Vidjh i maikata,kojto e stra6no dobri4ka i lubveobilna.No iskam saveta vi otnosno gledaneto,vazpitanieto i obu4enieto na tezi sladuri.Pritesnjva me samo dali 6te moga da go razhogdam az,a ne to men,
Публикувано: 22 April 2008 - 08:24 PM
Публикувано: 22 April 2008 - 10:38 PM
Цитат
Мисля,че беше подредено и чистичко,но тъжния очички на кученцата,жадуващи за любов :(
Според мен едно куче не заслужава живот м/у 4 стени метър на метър...и те ги гледат 1-2 месеца,после какво се случва с кученцата...връщат ги обратно ли...като някоя стока с изтекъл срок на годност...макар че съм против търгуването с живи същества,все пак,развъдническата дейност на хората тук и онази дейност,която извършват собствениците на фермите...просто нямат нищо общо!!
Но това си е мое мнение... ;)
аз не казвам,че имат нещо общо, за това няма смисъл да се разсъждава. колко са големи кученцата, аз на клипчетата видях няколко - изглеждаха ми на нормална възраст. пък и кученцата са истински обичани,когато намерят семейства, които да се грижат за тях. това което исках да кажа е, че това да бъдат обичани зависи от хората които ги гледат, а не какъв бизнес имат. вяврно е,че не е правилно да се прави така. че когато има толкова много кучета, те не получават необходимото внимание и грижи. Но това което аз видях на сайта е далеч за предпочитане пред калните дворове за които всички разказват и сочат за пример. а това, че сме се събрали тук хора,които обичат животните си и се грижат за тях, не значи че всички стопани са добри. има и такива "стопани", които е по-добре едно куче никога да не среща...затова казах, че всичко е въпрос на отношение. а докато не видиш на място как са нещата там, не можеш да имаш правилна и обективна оценка. но със сигурност има още много време да си мечтаем, докато всички кученца са родени под лекарски грижи, попаднали на страхотни стопани и всички са щастливи. това не се случва дори на децата ни, да не говорим за кучетата :(
Публикувано: 23 April 2008 - 06:14 AM
Просто имаме различия в мненията си ;)
Публикувано: 23 April 2008 - 09:22 AM
Изглежда чисто и наистина хубаво, но от друга страна не се знае как ги гледат. Вярно е, че скимтят и лаят, ама това не е ли защото са сами? :huh: Не знам, не знам.
Изглежда хубаво наистина, но все пак ... си прилича на другите борси, макар че не са така натъпкани кученцата.
Дано наистина е такова, каквото изглежда...
Публикувано: 23 April 2008 - 11:13 AM
П.С. Искрено се извинявам ако съм засегнала някой по някакъв начин.
Публикувано: 23 April 2008 - 12:45 PM
И другото -ще пътуваме близо 7 часа с кола.Нещо което трябва да знам....?Четох че нетрябва да я храня за да не повръща... друго незнам.
Моля за съвет :sos:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +