Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6031 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 April 2008 - 08:36 AM

Досега се хвалих .. сега да почна да се оплаквам :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :huh: :huh:
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло  :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.

Абее.. ужас :'(

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6032 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 09:15 AM

JujitYy ,дано по -бързо да оздравеете и да тичате пак на воля  :blink:  Стискаме палци и лапички  :wub: :wub: :wub: на Бък
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6033 Потребителят е офлайн   NDP Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 09:33 AM

можеш да му свариш чайче от лайка и да му го даваш като изстине вместо вода
много успокоява

#6034 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 10:33 AM

хеи здравеите ;)Вени,Рафаелка е направо страхотна...абе изобщо всички бебчовци са страхотнии :yahoo:и наистина има вирус които е много гаден...виждали ли сте куче да припадне :-както си седеше кучето(не Рики)само поседна на задните крачета,залюля се ,и припадна...започна да рита с крачетата като предсмъртни признаци все едно...ужасна гледка...и след това веднага го заведохме на вет.и тои каза че има вирус и че кучето е вдигнало темп.това си е организъм които както човешкия организъм не издържа на тези аномалии с времето така и те...е това е за сега...до после B) :wub:

#6035 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:38 PM

Цитат

Добър ден на всички от нас с Ралф, имам един въпроса, ако можете да ми отговорите, значи от вчера Ралфи нещо не иска да яде, не сме му сменяли храната, но не се нахвърля нещо се дърпа, дабе днес сутринта, както винаги му слагам, и той не ще, след малко отиде и бавно бавно си изяде, не като друг път за секунди и настрвение :- притеснила съм се доста, случвало ли ви се е ?

И моята лудетина правеше така първите 4-5 седмици...
всъщност не разбрах дори защо го правеше :- сега си хапва нормално,не да налита на чинията...само когато примерно и сервираме гранулки с манджичка някаква откача  ;D веднъж сабори купата от ръцете ми,че я затворих в една стая да почистя,да не вземе да изяде някое стъкло :huh:

Бебетата са страхотнии :yahoo:
Поздрави от нас със Бебзича :wub:

#6036 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:53 PM

deni69,тъй като бебетата са повече от разкошни,Ви пожелавам да си намерят най-добрите грижовни стопани.Щом прогледнат ще са още по-чаровни.Целувки от Сара. :->) :->) :->) :wub: :wub: :wub:

#6037 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 03:03 PM

Миличкия Бък :'( дано да се оправи по-бързо...и пак да вземе своята позиция м/у здравите кучовци
Да чукна на дърво,моята не се е разболявала до сега,веднъж имаше разтройство и 2 пъти е повръщала...
1вия път защото незнаехме как да храним куче и маика ми и е дала манджа с подправки...цял ден миришеше на джоджан и не спря да повръща...а втория път страдахме от преяждане...докопала се до човала с пурината и го изпоизяла полувината ;D че се беше разширила бачката и,че спазвахме диети :(
Страшно се тревожа за нея...вчера за малко да избяга :'( :'( скъса се каишката...дори незнам как  :(
Уж маркова,на ТРИКСИ...уж за 12 килограмови кученца,а мойто 7кгмово псенце я разпра ;D
Всичко стана заради любопитството и :( видя голямо улично куче и искаше да го види,а мен естествено ме беше страх,защото ни нападна веднъж едно и голямо бягане падна...та я дръпнах леко и и казах НЕ и тя ХУКНА КАТО ПОДИВЯЛА :( гоних я около 15 минути из целия квартал...но слава бого изгуби следите на кучето и се спря,хванах я и я прибрах...не сме излизали днес,защото строшихме каишката,а около вкъщи се навъртат големи песове и ме е страх :rolleyes:

Това е от мен...извинявам се за честото ми отсъствие,но пък следя форума и се радвам на сладките снимки,които качвате :wub: само се моля всеки път да стават все повече,за да има нещо което да ме радва в компа,че напоследък избягвам да сядам мн мн :(

айде,давам ви 1 кило мазни близки от Беба и 200г страстни целувки,каквито обожава да ми дава :wub: :wub: :wub:

#6038 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 03:27 PM

Цитат

Досега се хвалих .. сега да почна да се оплаквам :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :huh: :huh:
От голямата разходка в неделя започна да кашля доста, вчера не можах да го заведа на вет и днес го заведох, току-що се върнах.
Кучето е с вирусна инфекция и възпалено гърло  :'( Ветът ми каза, че сега имало епидемия сред кучетата.
Биха му две инжекции. Във вратлето и в крачето. В крачето каза, че е най-болезнената инжекция, ама кучо търпя. Сега сме на антибиотици 2 пъти дневно. Ще ядем сега докато му мине, пастетчета и консерви - никакви гранули, за да не му дразнят .. Топла вода. И никакви разходки, когато е студено, а и да не са дълги, само колкото да си свърши работата.

Абее.. ужас :'(

Милото ангелче.Бързо оздравяване.... .Кара преди малко я прибрах от разходка,измих я и съм я увила като бебе че като прочетох че има кучешки грип и ме хвана страх да не настине...
Много целувки и от моята лудетина  :P
User's Signature

Качена снимка

#6039 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 04:34 PM

http://www.dog-suki........525&dflid=3
миличките животинки,как скимтят...
на никое кученце не пожелавам такава съдба :'(
разплаках се като гледах клипа :'(

#6040 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2008 - 05:30 PM

Ми да ви кажа и аз го гледах това....много съм объркана,за да дам мнение - първо кучетата скимтят защото сам малки и като са повече винаги скимтят,особено когато има хора около тях и искат да си изпросят д ги гушкат. иначе ми изглежда много чисто там,знам ли... но пък като ги внасят вапросът остава от къде идват???? защото никъде не видях да пише, че имат родословия или кои са родителите им??...не знам,но поне не са в клетки на улицата или захвърлени в някой аквариум и тврдят,че са под лекарска грижа.... знам ли??всичко е до хорско отношение - предполагам,че и не всички развъдчици са като idol ike да треперят така над кутретата и да следят за бъдещето им, да пишат едно и също нещо по хиляда пъти само и само с надеждата, че някой ще ги послуша и ще гледа кучето си по-правилно. едва ли всички им правят торти и ги водят по купони. тъй,че дано ги обичат или поне да се грижат добре за тях :)
User's Signature

Качена снимка

#6041 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 06:14 PM

Вярно,че е чисто,ма защо толкова малки кученца на възраст са без майки??
Мисля,че беше подредено и чистичко,но тъжния очички на кученцата,жадуващи за любов :(
Според мен едно куче не заслужава живот м/у 4 стени метър на метър...и те ги гледат 1-2 месеца,после какво се случва с кученцата...връщат ги обратно ли...като някоя стока с изтекъл срок на годност...макар че съм против търгуването с живи същества,все пак,развъдническата дейност на хората тук и онази дейност,която извършват собствениците на фермите...просто нямат нищо общо!!

Но това си е мое мнение... ;)

#6042 Потребителят е офлайн   tony63 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2008 - 07:59 PM

Zdraveite!
Namerila sum bebe koker breton spaniol.Vidjh i maikata,kojto e stra6no dobri4ka i lubveobilna.No iskam saveta vi otnosno gledaneto,vazpitanieto i obu4enieto na tezi sladuri.Pritesnjva me samo dali 6te moga da go razhogdam az,a ne to men,

#6043 Потребителят е офлайн   sad eyes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 08:05 PM

Малко офф.

Този кокер е бил намерен на последната спирка на трамвай 10 на 19.април сутринта.Мъжки на около 5 години. Публикувам снимка може някой от Вас да го познае. Темата е ТУК

Качена снимка

#6044 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 08:24 PM

Добър вечер и от мас със Ралф, да докладвам, говорихме с доктора и му обяснихме всичко, от снощи Ралф е с голям апетит, но се мръщи на храната е яде я но...та той каза, че може да повръщал стомашни сокове, ако храната му образувала киселини и каза да я сменим, това е  :wub:целувки от нас.
User's Signature

Качена снимка

#6045 Потребителят е офлайн   tony63 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2008 - 08:31 PM

Радвам се,че при вас всичко е наред.Моля Ви помогнете ми за избора на тези сладури.И кокер шпаньол бретон много по различен ли е от другите?

#6046 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 April 2008 - 10:38 PM

Цитат

Вярно,че е чисто,ма защо толкова малки кученца на възраст са без майки??
Мисля,че беше подредено и чистичко,но тъжния очички на кученцата,жадуващи за любов :(
Според мен едно куче не заслужава живот м/у 4 стени метър на метър...и те ги гледат 1-2 месеца,после какво се случва с кученцата...връщат ги обратно ли...като някоя стока с изтекъл срок на годност...макар че съм против търгуването с живи същества,все пак,развъдническата дейност на хората тук и онази дейност,която извършват собствениците на фермите...просто нямат нищо общо!!

Но това си е мое мнение... ;)

аз не казвам,че имат нещо общо, за това няма смисъл да се разсъждава. колко са големи кученцата, аз на клипчетата видях няколко - изглеждаха ми на нормална възраст. пък и кученцата са истински обичани,когато намерят семейства, които да се грижат за тях. това което исках да кажа е, че това да бъдат обичани зависи от хората които ги гледат, а не какъв бизнес имат. вяврно е,че не е правилно да се прави така. че когато има толкова много кучета, те не получават необходимото внимание и грижи. Но това което аз видях на сайта е далеч за предпочитане пред калните дворове за които всички разказват и сочат за пример. а това, че сме се събрали тук хора,които обичат животните си и се грижат за тях, не значи че всички стопани са добри. има и такива "стопани", които е по-добре едно куче никога да не среща...затова казах, че всичко е въпрос на отношение. а докато не видиш на място как са нещата там, не можеш да имаш правилна и обективна оценка. но със сигурност има още много време да си мечтаем, докато всички кученца са родени под лекарски грижи, попаднали на страхотни стопани и всички са щастливи. това не се случва дори на децата ни, да не говорим за кучетата :(
User's Signature

Качена снимка

#6047 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 06:14 AM

Надявам се си права в казаното,като цяло...
Просто имаме различия в мненията си ;)

#6048 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 09:22 AM

И аз изгледах клипчето.
Изглежда чисто и наистина хубаво, но от друга страна не се знае как ги гледат. Вярно е, че скимтят и лаят, ама това не е ли защото са сами? :huh: Не знам, не знам.
Изглежда хубаво наистина, но все пак ... си прилича на другите борси, макар че не са така натъпкани кученцата.
Дано наистина е такова, каквото изглежда...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6049 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 11:13 AM

Здравейте,иска ми се и аз да изкажа мнение за този "вносител".За мен това е крайно НЕ приемливо колкото и добре да изглежда този "хамбар" (подслон за бебетата) все пак те са на 40 дни(поне така се предполага).Като гледам спят на теракот или "най-добрия" случай на талаш или весници,а не мисля че някои от нас ще остави кучето си да спи там.И също така ми е любопитно какво ли става с кучетата който не се продадат?При такова количество не може всеки път всички да се продадат,за мен поне е така.

П.С. Искрено се извинявам ако съм засегнала някой по някакъв начин.

#6050 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 12:45 PM

Здравейте днес.Искам съветче,защото откакто взехме Кара само това ме яде отвътре.Знаех че рано или късно ще дойде и този момент.След 2 дена заминаваме за празниците при родителите ни,аз при мойте приятелят ми при неговите (в един град са).Кара идва с мен,но.... Майка ми както съм споменавала има 5 годишна булонка.И тук идва проблема-булонката е много страхлива,но със зъби и нокти си пази своето.Като имаме гости докато не си тръгнат не спира да ги лае,а се е случвало да ни идват на гости роднини за няколко дни.Има голям страх от други кучета.Просто незнам как ще реагира на Кара-дали ще й се нахвърли,защото й е в територията или ще бяга от нея.Много се притеснявам.Ще сме там близо 10 дни.Моля дайте съвет  как нещата да минат без пострадали.
И другото -ще пътуваме близо 7 часа с кола.Нещо което трябва да знам....?Четох че нетрябва да я храня за да не повръща... друго незнам.
Моля за съвет  :sos:
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема