Кокер спаньол
Публикувано: 07 May 2008 - 01:24 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 02:20 PM
моята Бебка не зарадва много роднините...не я харесаха...може би защото не е кокер,а те си падат по породисти...бе,да си гледат работата...не е ли важно,че АЗ си я обичкам,че пък да я харесват другите...
стана ми кофти,но...к'во да се прави...
айде,мляски на всички от нас със Бебка и ни разгледайте албумчето ако искате да я видите :wub:
Публикувано: 07 May 2008 - 02:32 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 02:52 PM
Ралица, Каричка е голям бонбон! Както и Бенджи, и Мила, всички сте страхотни! :wub:
Аз тази ваканция го ударих на пътувания и кокерски запознанства. :yahoo: Ходих на гости на най-добрата си приятелка, която живее в Благоевград ииии... се запознах с Брании! И Маакс! :yahoo: Разходихме се в един страхотен парк, Макс е голям сладък щурчо, не се спря нито за секунда. Само че Рафи не беше с мен, защото пътувах с автобус и нямаше как да я взема... А и приятелката ми има не много дружелюбна дакелка и щеше да е опасно... Но Брани и Макс са невероятни! :wub: Ето малко размахани ушички, срещнахме се с едно хъски: :blink:

После ходихме на гости на баба и дядо, Рафи беше много послушна, през всичките 300 км спа. :) Представихме я официално на цялата фамилия и обрахме мноого овации (Рафи ги обра де). Ето срещата с 3-месечния ми братовчед: Нали всички повтаряхме колко е сладък и Рафи не можа да се сдържи да не го "опита". ;)

Времето не беше много хубаво, но за наблюдения от терасата беше супер (у нас терасата няма такава дупка отдолу и Рафи беше много въодушевена от идеята, че може да наблюдава от високо :blink:):

На връщане минахме през Пловдив и се запознахме с Gеsi и Амбасадор, нашето малко сладко черно братче! :yahoo: Е, запознахме се ние, стопаните, те двамата нямаха нужда, веднага се заиграха:
Танцуваха...

Тичаха...

Накрая се умориха и полегнаха да починат (не може да бъде ;D). Тичането продължи 2 часа все пак. ;)

Извинявам се, ако съм досадила на някой с дългия пост... Но много неща ни се случиха... :blink:

Публикувано: 07 May 2008 - 03:02 PM
Имам чувството,че рафи става все по-хубава и по-хубава със всеки изминал ден :wub:
Пу пу да не и уруки,че имам светли очи,пък не е и хубаво...
Всички сте много сладки :wub: неможем да се запознаем с никого,защото ако пътуваме,то или няма човек от форума,който да е то въпросния град...или нямам нет,че да се уговорим...
Лятото ще вървим на варна :wub: там ще можем да се запознаем със тепърва подрастващите хубавици и хубавци :wub:
Мисля че Каричка и Ралито бяха от там,а имам невероятното желание да видя тази златиста принцеска :wub:
Хайде това е за днес от мен...предполагам няма да има друго в близкия месец,чакат ме разправии вкъщи...
Едни хора ме обеждават,че Бебзито е кокер,други ми обясняват,че не е...все ми е тая вече,слагам край на ядовете и чуденията от моя страна по темата "Беба кокер ли е или не??"!!!!
Много целувки на четирикраките сладури и на техните любящи стопани,защото всички сте такива :->)
С нетърпение чакам Бебка да направи полувин година за да и направя торта за полувин годишнината и ;D
А за сега само получи още един кожен кокал заради навършването на 5 месеца вчера...
ВЕЧЕ НАИСТИНА КРАЙ ;D ;D мокри близки от Бебзитооооо :wub: :P
Публикувано: 07 May 2008 - 03:04 PM
То и ние се прибрах ме от дълго пътуване. Тук сме на Широка Поляна в Родопите! ;)
Публикувано: 07 May 2008 - 03:49 PM
Сигурно вече ви досади от новаци като нас.Всеки ден ви занимаваме с невежеството си-много сте мили и търпеливи,за което ви благодаря :->)
borqnaaaa,радвам се че при вас вече всичко се нормализира.Мила е много сладичка и какъв чар има само :wub: :wub:
Публикувано: 07 May 2008 - 04:14 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 08:30 PM
Разреших проблемите и ето ме тук-отново ;D
Idol Ike винаги съм харесвала кучетата ти :wub: много са красиви,да са живи и здрави и пу пу да не им уруки!
Рафито е една истинска красавица и наистина много внимателна изглежда :wub: моята Бебка едва не погълна 6 месечната ми братовчедка ;D то какви целувки...добре че кака ми обича животните и не е от онези които си дърпат децата...много се кефеше Беба на бебето...нали са малки девойки бе...Ина малко я дърпаше за ушите,но беше забавно ;D
Добре дошли и от мен и Бебка :wub: с нетърпение чакам снимките иииии вече станаха двама Максчовци :wub:
От къде сте :blink:
Публикувано: 07 May 2008 - 09:41 PM
Публикувано: 07 May 2008 - 10:00 PM
Цитат
хахах още един адаш!!!!!!разкажи повече за него, дай снимки!в този форум без снимки няма да минеш, да знаеш!:)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +