Цитат
Кокер спаньол
Публикувано: 08 May 2008 - 04:59 PM
Здравейте и от мен.Аз съм Вики и от 2 дни си имаме едно бебе кокер :yahoo:На 43 дни е и е супер сладък и хаплив.Довечера ще кача негови снимки.
Публикувано: 08 May 2008 - 05:05 PM
Цитат
Ралица,Макси е страхотен!Този сладък и невинен поглед направо разтапя сърца :wub: :wub: Бенджи от 20-25 дни е при нас и вече 2-3 пъти по-голям от преди,а като го взехме беше като Максито мъничък(не че сега е кои знае колко голям,но сравнение с преди е).Чакаме още снимки и нацелуваи палавника :wub:
Публикувано: 08 May 2008 - 05:07 PM
Цитат
Ралица,Макси е страхотен!Този сладък и невинен поглед направо разтапя сърца :wub: :wub: Бенджи от 20-25 дни е при нас и вече 2-3 пъти по-голям от преди,а като го взехме беше като Максито мъничък(не че сега е кои знае колко голям,но сравнение с преди е).Чакаме още снимки и нацелуваи палавника :wub:
Цитат
Макс е голям сладур прилича на мойто сладурче когато влезе за първи път в нас :) много гушки и целувки за Макси :wub: :wub: :wub:
Цитат
Макс е голям сладур прилича на мойто сладурче когато влезе за първи път в нас :) много гушки и целувки за Макси :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 May 2008 - 05:16 PM
да това е мойта красавица :)
http://www.album.bg/...images/3320940/
ето тук има оше нейни снимки ако искаш ги разгледай :) и да направиш повечко снимки на сладкия Макс :)
ето тук има оше нейни снимки ако искаш ги разгледай :) и да направиш повечко снимки на сладкия Макс :)
Публикувано: 08 May 2008 - 05:24 PM
Цитат
да това е мойта красавица :)
Публикувано: 08 May 2008 - 06:52 PM
Здравей Рали,Макс наистина е голям сладур.Много е мъничък милия :wub: .Аз да благодаря на тези които ми стискаха палци и лапички,изпита мина перфекно с перфекни резултати :yahoo: .
Преди малко се връщаме от разходка.Стана страшна игра с нашите приятелчета-мопсчета Пиф и Масаня и по-късно се присъедини наборката ни Бела (пак мопсче).Играха и тичаха толкова време и пак имаше сили за игра Кара.Ето и няколко снимчици с лудата ни игра :rolleyes: .
Преди малко се връщаме от разходка.Стана страшна игра с нашите приятелчета-мопсчета Пиф и Масаня и по-късно се присъедини наборката ни Бела (пак мопсче).Играха и тичаха толкова време и пак имаше сили за игра Кара.Ето и няколко снимчици с лудата ни игра :rolleyes: .
Публикувано: 08 May 2008 - 07:15 PM
искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така? :angry: дали е нормално? :rolleyes:
Публикувано: 08 May 2008 - 07:34 PM
no name f,vitca ,добре дошли в кокерското ни семейство!Радвам се че се увеличаваме,ама как няма като са такива сладури ! Да са ви живи и здрави бебешорите,безкрайно много да ви радват и вие тях разбира се! :yahoo: borqnaaaa,не трябва да позволяваш на Мила да ръмжи като и се караш,така тя иска да се наложи.Когато това се случи можеш да я хванеш за кожата на врата /както майките ги хващат като кутрета и ги пренасят/и леко да я разтърсиш и казваш строго НЕ.Така тя ще разбере,че ти си "водача на глутницата" и ще ти се подчинява. :blink:
Публикувано: 08 May 2008 - 08:43 PM
borqnaaaa трябва да си строга с нея колкото и да ти е мъчно.Аз не позволявах на Кара да хапе ръце,крака,крачоли или каквото смятам че неможе.Бях твърда,карах й се,наказвах я да си стои на мястото и сега нямам такива поблеми.Ако случайно й се преиска,само с едно твърддо НЕ и тя спира.Ако пък ти отговаря или противоречи (аз го приемам когато й се скараш и тя почва да лае) ставаш още по-твърда.Аз я шляпвам леко по дупето и тя разбира че не си играя и съм сериозна.Незнам дали са правилни методите,но при мен подействаха.
Моя проблем е храната (пуканките) по улиците,алейките.Натъкне ли се на находка,гълта и не слуша когато й се скарам или я викам.Смятам да направя метода с предварително сложена храна по маршрута по който ще минем.Някой някакъв съвет да даде :( ?Видели нещо бяло се спуска,а знаете колко бели неща има по улиците (дъвки,фасове,пукънки,кърпички... и т.н.)........... :rolleyes:
Моя проблем е храната (пуканките) по улиците,алейките.Натъкне ли се на находка,гълта и не слуша когато й се скарам или я викам.Смятам да направя метода с предварително сложена храна по маршрута по който ще минем.Някой някакъв съвет да даде :( ?Видели нещо бяло се спуска,а знаете колко бели неща има по улиците (дъвки,фасове,пукънки,кърпички... и т.н.)........... :rolleyes:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +