Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6331 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 May 2008 - 08:55 PM

И Бък обира всииичко от улиците. Най-вече яде пуканки и ближе капнал сладолед в морската! :rolleyes: Направо вече съм разногледа, а и през 2 мин. му бъркам в устата и му вадя боклуци :rolleyes:

Имам малко въпроси:
1.Къде мога да го заведа на подстрижка във Варна?
2.Какви са горе-долу цените?
3.В кои зоомагазини мога да поръчам да ми направят медальонче с името на кучето и моя номер?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6332 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:06 PM

Еееее JujitYy значи не е само Кара,защото гледам др кученца не близват даже от земята.Ако двамата ги пуснем на разходка ще почистят Морската  ;D .
Иначе за подстрижката едно момиче с акериканче ми беше казало къде го подстригват но непомня точно.Каза че цялосно подстригване е 16 лв.Кара засега няма нужда  :ph34r:  B)
User's Signature

Качена снимка

#6333 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:23 PM

Да, чистачи ;D
Майка ми каза, че е виждала близо до нас салон за подстригване на животни, ама и той още няма нужда, а той си дойде подстриган и има козинка по крачетата и корема, а на главата и гръбчето няма още, така че има време  :blink:
Дайте нещо да се разберем за срещата де :huh:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6334 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:46 PM

JujitYy ,аз Томи го водя на фризьор във Риц, ако искаш ще ти дам телефона  :blink: аз съм много доволна на 2 месеца го водя  :yahoo: И Томи като мъничък лапаше всичко от земята ,голям проблем ни беше, но сега сме вече големи  ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6335 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 09:51 PM

Да, прати ми го на лични, ако може. Ии къде се намира? А ти ще можеш ли да дойдеш с нас на срещата събота или неделя? :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6336 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 09 May 2008 - 07:31 AM

Цитат

искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш  ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така?  :angry:  дали е нормално?  :rolleyes:

Рудо е вече "дърт магарец" и продължава с тези номера! Аз съм казала, намерят ли ме с разбита глава, то ще е от това постоянно дебнене на чехлите ми и хапането на подметките - ту едната, ту другата  ;D! И ръмжи при всяка забележка, която не му е по вкуса. Снощи например, го пускам в спалнята да си правим компания, а той като някакъв тайфун овърша леглото, беснее и не спира. Направо ми скъса нервите :angry:! Не помогна нито "НЕ"-кането, нито "слез долу", нито "мирен"! Накрая му отворих вратата, изревах му "марш" и  след пет минути го пускам с команда "легни долу", а той кротък като агънце, без дори опит да се налага и така си спа на креслото цяла нощ. Просто има моменти, в които трябва да сме много строги, дори да ни е мъчно, за да не се опитват да доминират над нас. Все пак ние сме господарите, нали ;)!?

Цитат

И Бък обира всииичко от улиците. Най-вече яде пуканки и ближе капнал сладолед в морската! :rolleyes: Направо вече съм разногледа, а и през 2 мин. му бъркам в устата и му вадя боклуци :rolleyes:

А с това вече съм се справила! Но дъъъълго време ( месеци наред) разходките ни бяха само на повод, без никакво свободно пускане! Забележки и порицание за всеки помирисан боклук и...има резултати.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6337 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 07:41 AM

Добро утро на всички  :blink: Аз имам няколко въпроса към по опитните и ще съм много благодарна ако ми дадете отговор.
  Значиии-Бенджи утре става на 2 месеца и от два дни както си играе с някоя плюшена играчка започва да ..... да кажем прави опити да извършва полов акт  :o .Въпроса ми е - не е ли твърде малък,всмисъл та той няма 2 месеца не трябва ли да мисли за майка си (да суче)?
  Имам и друг въпрос.Научи се да св качва на леглото,но като се набира на ноктите си,а това ме притеснява като се има  предвид ако нарани някой каква болка ще е.Въпроса ми е такъв - нормално ли е задните му лапички да са още слабички (не на външен вид) за да скача на леглото?Мисълта ми е не са много устойчиви,аз си мисля че е нормално предвид възраста му,но ще съм спокойна да чуя и друго мнение.Благодаря предварително и извиняваите за досадните ми въпроси.

#6338 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:13 AM

Sesili за първото незнам,май ще си имаш голям любовчия  :blink: .(дано да не е неумесна шегата ми ).За крачетата и аз се притеснявах че са слабички когато Кара беше на възрастта на Бенджи,но кокерчетата са си май крехки животинки,поне на тази възраст.Забелязах когато си играеше с хъски на нейната възраст,3 мес и малко,че те са по стабилни.Кара започна да скача по мебелите чак сега по празниците при родителите ми.Нейното място през деня беше на дивана.Сега спокойно си се качва при мене на дивана,но задължително със засилка  ;D .
За първия ти въпрос някой разбиращ или с момченце да ти отговори,аз немога съжелявам.
Много целувки  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6339 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 May 2008 - 08:34 AM

Sesili и Райа започна да проявява странни сек..ални прояви около 2-месечна възраст. Явно е нормално, защото приятеля ми си взе женско кученце на 35 дни, по- късно едни приятели си взеха едно от братчетата и и сега; те са на месец и половина някъде, като ги съберем прават опити да...  ;)
Явно е нормално.

#6340 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 08:46 AM

Благодаря много за бързия отговор  и на двете.ralica_v,много ме успокой наистина мислех че може нещо да не е наред  :blink: А за любовчията-приятеля ми много му се радва  ;D (като всеки мъж) и го поощрява "Браво моето момче,браво"  ;D Аз понеже бях сама като го взех,че той беше на работа и сега казва че е много доволен от избора ми нали е "истински мъжкар"  ;D Сега сериозно аз предполагах,че някакъв опит да доминира поне над играчките като не се получава при нас  ;) Благодая пак и  :wub: и  :P на сладурите

#6341 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 09:30 AM

Опитите да "качват" при мъжките, са нещо нормално, но би било добре да не им се позволява да го "правят" с неща от мебелировката или обзавеждането, но...
Рудо, въпреки всичките ми забрани, продължава да "тръшка" възглавниците ;D!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6342 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 12:48 PM

Това е демонтрация за налагане. Не позволявайте на кученцата да се "упражняват". Правят го и по между си и без значение, какъв пол са. Това е просто демонстрация на доминантно поведение и няма нищо общо със сексуално поведение. Не им позволявайте. ;)

Цитат

разходките ни бяха само на повод, без никакво свободно пускане! Забележки и порицание за всеки помирисан боклук и...има резултати.

Точно това е начинът - никакво изпускане от контрол и корекция за всяко провинение. С времето кученцето ще стане прекрасен послушен другар. А и може да му спасите живота. По земята могат да се намерят много опасни "вкусотии". Не се притеснявайте в началото постоянно да НЕ-кате и да корегирате. Правите го както за ваше, така и за тяхно добро. ;)

ПП Някой спомена за педигри като качествена храна. Това, което рекламите показват и е евтино и шарено и цветно и привлекателно далеч не е качествено като педигри, фрискас и подобни. Качествена храна наистина е роял канийн, пурина про план, нутра, бош... и изобщо храните, които са по-скъпи. Другото са цветни нишестета и е задължително да добавяте доста скъпи витамини и минерали към менюто, за да компенсирате.
Като купувате храна винаги купувайте запечатани пакети. Отворените чували, от които се гребе е много вероятно да са отдавна, да са пресипвани или да са завъдили "живот" своевременно в гранулите - личинки, червейчета и подобна радост.

Много сладки кутренца са се навъдили тук. Да са ви живи и здрави.

#6343 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 02:09 PM

Diyana Char,благодаря много за съветите.Ще се постарая да не позволявам да ми се "качва" на главата,независимо от кокерския му поглед  ;)
Рудо,благодаря и на теб за съветите.Ти внимавай твоя палавник да не си направи малки възглавнички  :P
Ето го и моя голям чаровник  :yahoo:

#6344 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 02:33 PM

Много нови сладки бебете  :wub: !Добре дошли на всички !!!
А за опитите с възглавниците и ние така от малки имахме една оранжева възглавничка която като я видеше Рони и почваше един рев и опит за "обяздване" , става неконтролируем,а беше на не повече от 2 месеца,така че явно си е напълно нормално !
Даже я бях скрила и година след това като я видя случайно,докато ровех в една рекла реакцията беше абсолютно същата  :o незнам помнеше ли я, какво.....накрая я изхвърлих :)

#6345 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2008 - 03:31 PM

Макс за щастие не е "оплождал"  ;D възглавнички :) иначе съм го виждала при много кучета, дори женски  :o.но например брат му също много напредва с материала, чрез тренировки на възглавници и крака,главно!:) няма страшно!
User's Signature

Качена снимка

#6346 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 05:39 PM

Лелееее...каква тема подхванахте ;D само че...бившото ми ЖЕНСКО куче правеше такива опити с краката ми...като легна на леглото и тя започва да...сещате се...
За мъжко куче звучи нормално,но като кажех на приятелката ми,че кучето ми е сексуално маниаче тя не ми повярва...докато не я налегна този проблем ;D ;D
Когато бяхме на разходка тя ходеше да качва хората :rolleyes: беше ме срам понякога :huh:
С Бебка,пази Боже,нямам такива проблеми ;D
Много много бързо расте и хубавее :wub: а аз обратното-старея и грознея!
Днес имах надиграване по народни танци и моят отбор спечели ВТОРО място :->) :yahoo:

Поздрави и :wub: от мен и госпожица Чензи Мари Бианка Чакалина Сладурана ;D ;D

П.п. Да уточня: Чензи Мари Бианка Чакалина Сладурана е цяаааалото и име ;D Едно филмче ме вдъхнови ;D

#6347 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 05:42 PM

Цитат

...накрая я изхвърлих :)

Няма да има на какво да спим ;D :Абе, ти чуваш ли ме?!:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6348 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 09 May 2008 - 05:49 PM

Цитат

ами аз не съм я пробвала на педигри също е добра и излиза по евтино   ;D пробвай която прецениш :)

Диана по-напред е обяснила, ама да си изпея песничката и аз. Педигри НЕ Е качествена храна. Тя е химия с много реклама. И никак не излиза по-евтино, защото когато кучето ви направи алергия към нея, недорасне здраво или кой знае какво може да му се случи от тая храна - лекаря излиза доооста по-скъп от по-скъпата храна. Освен това има и качествени не чак толкова скъпи храни. Да не излъжа, ама на мен храната ми излиза по-евтино от Педигри, защото си я купувам на чувал от магазина и ми излиза по-евтино от цената на килограм. Освен това като си купя чувал си знам, че храната не е отваряна, само аз съм бъркала в нея и си я държа в контейнер така, че си съхранява качествата до края.
Затова моля, недейте да давате Педигри, говоря от личен опит, Сара също я е яла, това не е качествена храна.

На въпроса кога може кучето да започне да яде кучешка храна - веднага. Попарата с мляко и хляб не е храна за малки кученца /може би е храна за малки кравички/ Кучетата са хищници и имат съвсем други изисквания. Не преработват млякото, а хляба не им носи много хранителни неща. Затова колкото и да е малко кученцето купувате храна за бебета кучета, ако не може да сдъвче гранулата я заливате за накисване с малко топла вода и я давате на каша.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#6349 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 06:05 PM

И аз мисля,че тази храна не е много хубава,но всеки си преценява сам!
Понякога хората сме малко заблудени и вярваме чак когато си изпатим от това!
Аз на моята Бебзи давам Пурина Про План...без значение,че и Педигри е на Пурина аз не мисля,че е една от хубавите храни..а особено за малко кученце трябва да даваш качествена храна!
10кг. храна БОШ струва 80лв и ще ти излезе много изгодно!
Аз копувам на Бебка по чували...по 90г на ден,така ми каза вета...едно човалче от 3кг ми покрива месеца,понякога и част от другия!
Излиза ми доста скъпичко,лишавам се от някой неща,но гледам Бебка да хапва хубава храна...никой от нас не би искал да яде недобре сготвена храна или некачествена!
Ако видиш на пазара изгнили домати за 30ст. на кг и едни за 1.80лв кг-здрави и хубави-ЕСТЕСТВЕНО че ще вземеш хубавите домати!(Извинявам се ако примера ми не е много уместен!)
Иначе моята глезана неще да хапва храната САМО така,ами иска и някоя мръвка да има ;D затова и готвя пиле с ориз примерно...или заливам гранулките с пилешки бульон(примерно от варено пиле,не от онези готовите,имат много подправки),така ме посаветваха хората от тук,за което им благодаря сърдечно!!И ето сега Бебка расте здрава,щастлива ;D със страшен дъх от който настръхваме(понеже и давам ментови кучешки пръчици)...абеее изобщо...гледам да яде хубави неща,които и аз мога да ги ям...неискам да давам на кучето си огризки от ябълки,защото ние хората не ядем огризките,нали?
А и от както влезе във семейството Бебка,ние я имаме като за мъничко човече!
Гранулите немога да ги ям,но щом  за нея са добри-ще ги ядеее :P
Та от цялата тази работа,по-добре хранете кучето си само с домашна храна(което също не е много хубаво и полезно,понеже са им нужни някой витамини,които домашната храна няма!)от колкото със Педигрии или някаква такава евтина и супер рекламирана храна!
Това,което се рекламира по принцип не се копува и се игнорира,та затова спукват телевизора от реклами за тези качествени храни поооо 1лв за килограм :blink: опитват се да я продават!
Вета ми е спрял вече връзките със Педигрии защото си е патил!

#6350 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 06:41 PM

Добър вечер и от нас с Ралф, да се включа за храната ние вчера му взехме една страшно препоръчвана от ветеринарите храна, Virbac Ралф страшно я харесва за сега взехме 3кг. пък да видим ;)
User's Signature

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена