Кокер спаньол
Публикувано: 11 May 2008 - 07:19 PM
Беше наистина страхотно :yahoo: .Жалко че се наложи Томи и Голди да си тръгнат по-рано.Голди завладя мъжките сърца :wub: истинска прелест,Томи е много ама много сладък пухчо :wub: ,а Бък .... нямам думи за него,много е сладък :wub: .Дано следващият път дойдат повече кокерчета и да стане голяма игра :yahoo:
Публикувано: 11 May 2008 - 08:13 PM
Радвам се,че сте си прекарали страхотно и благородно ви завиждам!
Ще ми се да познавах повече хора с кокери,че и ние да си правим срещи.. :(
Моята Бебка е угоена,упоена и сега дреме спокойна :P
Странното е,че след дълга разходка(примерно) тя е готова за още 5 такива ;D няма спиране това животно...
Супер ми е странно когато кажете...ние се завърнахме от дълга разходка и сега героя спи уморен/а...моята спи само вечер ;D днес правихме голяма разходка като се върнах от баба ми...никакъв сън нямаше...дори си опустоши леглото,което се наложи да поправям след нейните дивотии :yahoo:
Надяваме се когато дойдем във Варна да ви видим :wub:
Само в Морската ли се разхождате :yahoo:
Ще ми се да познавах повече хора с кокери,че и ние да си правим срещи.. :(
Моята Бебка е угоена,упоена и сега дреме спокойна :P
Странното е,че след дълга разходка(примерно) тя е готова за още 5 такива ;D няма спиране това животно...
Супер ми е странно когато кажете...ние се завърнахме от дълга разходка и сега героя спи уморен/а...моята спи само вечер ;D днес правихме голяма разходка като се върнах от баба ми...никакъв сън нямаше...дори си опустоши леглото,което се наложи да поправям след нейните дивотии :yahoo:
Надяваме се когато дойдем във Варна да ви видим :wub:
Само в Морската ли се разхождате :yahoo:
Публикувано: 11 May 2008 - 08:35 PM
Здравейте и от нас!Аз също присъствах на срещата,но сама нали сме още малки и за това бях доста пасивна ;) Надявам се следващия път ако има среща да мога пак да дойда,но с Бенджи :yahoo: Иначе найстина страхотни кучета.На по големите не можах много много да се порадвам.Както Ралица каза Голди се опитваше да се отърве от ухажорите си,а Томи за малко му се порадвах и е страхотен пухчо :wub: .Бък беше малко уморен,но за сметка на това е гоооолям сладур и с тези големи очички :wub: Каричка пък не се спря през цялото време,но успях да и се порадвам :wub:
Лека вечер на всички и :wub: на дългоушковците.
П.С.Имам малко снимки,но не зная дали да ги кача.Нали трябва собствениците да разрешат ;)
Лека вечер на всички и :wub: на дългоушковците.
П.С.Имам малко снимки,но не зная дали да ги кача.Нали трябва собствениците да разрешат ;)
Публикувано: 11 May 2008 - 09:47 PM
Снимките са много хубави, аз моите утре ще ги кача, че сега имам да уча :huh:
Бък беше много изморен в началото (не знам от какво ;D ), ама после като си тръгнаха всички и като дойдоха мопсовете... :yahoo: :yahoo: Абе полудя си с две думи ;D Беше много забавно, искам пак ;D
Бък беше много изморен в началото (не знам от какво ;D ), ама после като си тръгнаха всички и като дойдоха мопсовете... :yahoo: :yahoo: Абе полудя си с две думи ;D Беше много забавно, искам пак ;D
Публикувано: 11 May 2008 - 09:57 PM
Публикувано: 12 May 2008 - 02:39 PM
Станислав идеята ти е чудесна, нека да има инфо за тази порода и хората да четат повече за нещата.
Не ми хареса обаче секцията Избор на куче, там има какво да се редактира и оправи.
Но като цяло, браво за старанието, особено за почитателите на лова ще е полезно четиво.
Не ми хареса обаче секцията Избор на куче, там има какво да се редактира и оправи.
Но като цяло, браво за старанието, особено за почитателите на лова ще е полезно четиво.
Публикувано: 12 May 2008 - 09:32 PM
Още не се справям с качването на снимки на мънъка,но при първа възможност ще ви го представя ;D.Коки вече свикна с къщата и с нас,вилнее наволя и ръфа всички наред :yahoo:Голяма игра пада.Децата са на седмото небе и полагат огромни грижи за новия член, а той от своя страна ни пълни душата.Котките са в голям стрес/имаме две 5 годишни -мъжка и женска/.Имам питанка-в колко часа трябва да му е вечер последното хранене?
Публикувано: 12 May 2008 - 09:47 PM
Когато решиш. На Бък последното му е в 7, защото иначе после става късно и не мога да го разходя, а 2 часа след последното хранене се изаква B) По принцип ти си решаваш времето, стига да е всеки ден по едно и също време в определен ( от теб ) час ;)
Публикувано: 12 May 2008 - 10:17 PM
по снимките личи колко яко сте си прекарали :yahoo: :yahoo:
ах как не съм от Варна :-
целувки на всички малчугани и невероятните им стопани :wub: :wub: :wub:
ах как не съм от Варна :-
целувки на всички малчугани и невероятните им стопани :wub: :wub: :wub: