Публикувано: 30 May 2006 - 12:07 PM
Здравейте от още една кокер маниачка b)
От няколко дена чета темата и най-накрая успях да я прочета цялата :)
Ще се опитам да бъда кратка и да ви нахвърлям набързо поне малко инфо за моите кокерски любови l)
Моята любов към кокерите започна преди 10 години, когато колега на баща ми ни донесе една малка кафява двумесечна топчица . Всички се влюбихме в нея от пръв поглед, то не че има начин да устоиш на тези чаровници w)
Така Синди си я гледаме вече 10 години, стана май най-важния член в семейството, за съжаление последните 4 г. съм далече от нея s) - тя е при родителите ми в България. Била е 2 пъти майка на малки дългоушковци - първия път 7 на брой, а втория - 5 мъжки :)
Преди около 8 години се появи и един черен чаровник, когото намерихме на улицата, в най големите преспи, измръзнал, гладен и болен. Пускахме обяви, търсихме стопаните му, но никой не се обади. Изкъпахме го, нахранихме го и го излекувахме :), дадохме му и име - Чарли. С мойто Синди не се разбраха много и се наложи да остане в приятеля ми (настоящ съпруг) . Той имаше вече една болонка в тях, но тя го прие много лесно и бързо. Докторите смятаха, че е около 2 годишен, за съжаление не бяха познали. Загубихме го март месец s) , но поне си отиде от старост. Няколко месеца преди това почина и болонката. s)
Преди година, наши приятели тука си взеха кокерка - когато я гледахме (почти всеки ден) се сещахме за нашите кучета в България, липсваха ни ужасно s) Доста често си мислехме да си вземем кученце и тука, но го отлагахме поради идея за друг член на семейството ;) И така до 20 април 2006 - когато мъжа ми ме посрещна от работа и на задната седалка в колата ме чакаше малко черно дяволче, което в момента носи името Джули b) Та тя е последната ми кокерска любов w) Луда, непослушна, инатеста, в същото време абсолютна глезла - кокер l) Разказва ни играта, но и ни разсмива и радва много b)
Аз уж казах, че ще съм кратка, а се улях с писането n) Ще се опитам скоро да ви покажа снимки на нашите кокери