Кокер спаньол
Публикувано: 04 August 2006 - 02:39 PM
Пиши на Айк 1super - тук, а можеш да питаш и http://dogchampions.info/ или на лично съобщение в форума vagabogo !
Публикувано: 04 August 2006 - 02:50 PM
По магазините цените са почти същите. Не съм виждала магазин, където цената на кокер да стигне до 400лв.
Публикувано: 04 August 2006 - 04:37 PM
Публикувано: 04 August 2006 - 04:54 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 August 2006 - 06:11 PM
Цитат
О.О
Толкова много?! (За куче без доказано родословие...)
Преди няколко седмици ходих с една приятелка да си търси куче по зоомгазините и намерихме едно черно бяло кокерче (а доколкото знам тази разцветка не е често срещана) за 150 лв. Може би има значение, че кучето, което си видяла се продава в столицата (въпреки че това са вече изсмукани от пръстите причини)...
Не вярвам наистина да има чак такова търсене. Кучето, което видяхме в онзи магазин беше на два месеца и половина.
Публикувано: 04 August 2006 - 10:17 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 August 2006 - 09:53 AM
Глупавото е, че така животинките стоят до два - три месеца в магазина, в някаква малка смотана клетка, не ги имунизират и шансовете им да си намерят добри стопани все повече намаляват ):
Публикувано: 07 August 2006 - 09:29 AM
Цитат
Пиши на Айк 1super - тук, а можеш да питаш и http://dogchampions.info/ или на лично съобщение в форума vagabogo !
не разбрах как да се свържа с този човек, ето сега моите познати искат кученце , и ако не им дам някакви кординати отиват в първия магазин, а ние тука нека си философстваме. Ако можеш да помогнеш.........
Публикувано: 08 August 2006 - 09:25 AM
Цитат
Проблема е , че няма контакти bl) ?
Още веднъж моля, за помощ , преди да моите познати да отидат в първия зоомагазин.
Търсят кокерче по възможност русичко или по-бяло.
Публикувано: 08 August 2006 - 01:43 PM
Цитат
Аз му писах, но отговор никакъв. Остава варианта с магазина....... Сега ходих и като поразпитах разбрах , че е между английски и американски кокер, иначе кученцето си е хубаво.....
Публикувано: 09 August 2006 - 11:19 AM
Цитат
Цитат
Аз му писах, но отговор никакъв. Остава варианта с магазина....... Сега ходих и като поразпитах разбрах , че е между английски и американски кокер, иначе кученцето си е хубаво.....
Какъв е проблема да се включиш тук: Клуб Кокери
Регистрирай се и пиши лична бележка на Dusko или assassin. Или направо в темата.
Сезонът е такъв, не се знае кой е по почивки, кой не, не прибързвайте.
Това между американски и английски ... в крайна сметка не е никакъв кокер. Чистокръвен мелез. Хората кокер шпаньол ли търсят или кокероподобно сладурче?
Публикувано: 10 August 2006 - 08:10 AM
Цитат
w) Великолепна е. Да ти е жива и здрава. Нали е момиченце, да не бъркам? Само да попитам или предупредя - дунапренената ролка... нали не е за игра. Внимавай с всичко дунапренено. Абе внимавай с всичко, което влиза в устенцето... w) Много е сладка.