Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#741 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 09 June 2006 - 03:33 PM

Оууу, ма то ако не знаеш нищо за породата а имаш само една седмица, няма да успееш да научиш много. Ако имаш време изчети цялата тема за кокерите, писали сме бая и за бебета и за порастнали. В оснвния сайт има описание на породата, а аз мога да ти кажа, че са изключително интелигентни, обаче инатливи. Много добри, бързо се привързват, абе страхотни кучета са....

А знаеш ли как да го гледаш? Ако имаш нужда от помощ Айсикю 329242883 имам малко опит ще помагам ако трябва :)

Успех и дано останеш тук за по-дълго d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#742 Потребителят е офлайн   Nera Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 June 2006 - 03:56 PM

ами аз я четох някъде до 15-та страница още оня ден обаче ми поомръзна зарди оффтопиците и не съм продължавала, но успях да разбера че кучето ти се казва Сара и е вече на ок. 3 годинки ;) моето куче се казва Нера, защото е черна,а името е измислено от английското звучене на думичката "негър"-те нали също са черни :) според мен е доста сполучливо името :) Тя е на почти 4 месеца, но знае вече основните команди. Надявам се с времето да се опознаем а "обучението ми" ще си дойде с времето ;)

#743 Потребителят е офлайн   Devil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2006 - 10:33 PM

преди малко долетяха новините от варна...

Дейв е постриган,и е станал още по-голям красавец... w)

а бебета о6те няма cry2
User's Signature

Качена снимка

#744 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 10 June 2006 - 12:57 PM

Нера, името наистина е сполучливо, на мен много ми харесва.... На 4 месеца да знае основните команди е страхотно, Сара на 3 години още не ги е усвоила, ама аз и не я карам особено. Радвам се, че пишеш тук, надявам се да сме полезни един на друг.

Девил, те подстригани са все едно различно куче гледаш, страшни сладури са, а бебета стискам палци да има, мисля, че има още време, но ако до 65 ден няма, значи кокерката е направила фалшива бременност. Сара го направи точно това, когато се опитах да я заплодя.... А аз една седмица не спях нощем да чакам да започне да ражда... l)
User's Signature

#745 Потребителят е офлайн   juli Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 01:25 PM

Nera, честита ти радост b)
Аз да питам за тая ' симулирана бременност' - докторите не могат ли да установят дали е истинска бременността или симулирана. На нашите приятели кокерката направи такава миналата година. Те бяха сигурни, че не е бременна, не я бяха пускали на куче, но имаха съмнения, че може някой от къщата да я е изтървал и да не казва. Заведоха я на доктор, той и опипа корема и веднага каза, че симулира, изписаха и хапчета и прекратиха всичко за няколко дена.
Интересно ми е защо докторите в Бг не могат да установят това.
Моята кокерка в Бг като беше бременна и двата пъти, я водихме на доктор да потвърди, че не е симулация. Доколкото знам е вредно за кучето (физически и психически) да кара такава 'бременност'

#746 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 13 June 2006 - 01:51 PM

И в България може да се установи дали е фалшива или истиснка бременност, но не е много "полезна" за кучето. 2 начина има, с опипване (което не е никак хубаво ако кучето е бременно) и с видеозон, като при хората, което пък е доста стресиращо за животинката. При фалшивата бременност е хубаво тя да отмине сама (Аз така знам) повече хапчета биха навредили. Освен ако не направи мастит, тогава се минава на антибиотици.
User's Signature

#747 Потребителят е офлайн   Nera Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 11:44 AM

днес ако е рекъл Господ ще ме закарат при новата ми собственичка, очаквайте снимкииии w) d)

#748 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 14 June 2006 - 03:55 PM

С нетърпение....... цяла вечер ще стоя пред компа w) d)
User's Signature

#749 Потребителят е офлайн   Nera Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 June 2006 - 01:46 PM

за съжаление Нера няма на външен вид нищо общо с тази порода-косъмът й е къс и лъскав, ушите са сравнително дълги и клепнали, но и техният косъм е къс, единственото общо с кокера е част от характера-яде като за световно и не е сядала цял следобед..нищо друго s) все пак бях предупредена че не е чистокръвен кокер,но имах надеждата поне малко да прилича /на външен вид имам предвид/ но все пак ще опитам да го обикна такова, каквото е cl)

#750 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 15 June 2006 - 03:29 PM

Ооо, не се залъгвай, Сара все още й расте козина, на 8 месеца нямаше нищо общо с това, което е сега. Има много време докато се оформи крайния резултат (ако изобщо може да се нарече краен). И все пак, дай снимки, да видим сладурчето, което съм убедена, че ще обичаш повече от което и да било кокерче, защото това ще е твоя най-добър приятел.... от опит си знам w)
User's Signature

#751 Потребителят е офлайн   toni_mark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2006 - 09:16 PM

bl)
User's Signature

Мод: Снимката е прекалено голяма за подпис.
http://photos-g.ak.f...9_7667412_n.jpg
Сбогом моя любов, аз не плача...

#752 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 01 July 2006 - 03:35 PM

Този пост не ми носи никаква информация. Ако може и с думи да кажеш, каквото се опита да кажеш и с иконката ще е добре.
User's Signature

#753 Потребителят е офлайн   Deviiil Икона

Публикувано: 01 July 2006 - 04:18 PM

привет! :)

завърнах се от гостуване в варна при дейв... е,поплаках си малко докато го гушках,много ми беше заялипсвал :(

новините са - 4е стопаните на "любимкаТА" му са се покрили, бебета има, но не искат да кажат на родителите ми за да не им вземем едното ку4енце /не 4е 6тяхме да го вземем,ама бива ли такива номера :(/

разбира се,от варна се завърнах с малка фотосесийка на дейв и я споделям с вас :)

дейв на поляната

дейв в къ6ти

вкъ6ти2

вкъ6ти 3

офтопик oleeee : не мога да си вляза с моя нииик s)

#754 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 01 July 2006 - 07:03 PM

Ама той е обръснат w) Ох какъв е сладък, да ти е жив и здрав, пу пу d)
User's Signature

#755 Потребителят е офлайн   Deviiil Икона

Публикувано: 06 July 2006 - 12:23 PM

много ме ръмжеше като ме видя... трябваха му няколко 4аса за да ме допусне до себе си да го погаля...

забравил ме е cry2

#756 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 06 July 2006 - 02:46 PM

Не е възможно това, кучетата никога не забравят. Мойто куче на село не ме беше виждало 3 години, само на една моя реплика така замаха с опашка, че щеше да удари някой. Имало е друга причина, поради която те е ръмжал, замисли се по-дълбоко :)
User's Signature

#757 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2006 - 04:16 PM

Цитат

много ме ръмжеше като ме видя... трябваха му няколко 4аса за да ме допусне до себе си да го погаля...

забравил ме е cry2

s) Ооо, много съжалявам. и аз съм на мнение, че има нещо друго. Гезодоранта ти, нещо подобно, нещо, което да не му е харесало. теб не може да забрави...

#758 Потребителят е офлайн   Deviiil Икона

Публикувано: 12 July 2006 - 03:59 PM

мириша му на съквартиранта ми l) ... ревнува ме l)

#759 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 12 July 2006 - 06:38 PM

Напълно възможно, после те е познал, нали и ти се е радвал много. Сара се бърка много в тъмното, и започва да лае по наши хора така, само стряска иначе нищо не прави d)
User's Signature

#760 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 08:57 AM

b) Като се замисля - и Чарли беше недоскив. И ако не е на попътен вятър миризмата на човека - се стряска и с недоверие го гледа дори да е на една крачка от него - трябва да го подуши, за да го познае и да му се зарадва. w)

Веднъж чакаме майка ми пред работата й. Излиза една светлокоса къдрава жена (точно като майка ми)и без да кажа нищо Чарли стремглаво се хвърля щастлив напред. Да ама тази не е "Мама". Стига до нея подушва я и "О-УЖАС - НЕПОЗНАТ ЧОВЕК" bl) bl) bl) Жената тамън сда е зарадва на тази неподозирано бурно изразена радост, насочена към нея, стана й миличко, когато Чарли, облещил едни уплашени очи, подскочи назад каза БАФ и пак подскочи. Забяга назад, лаейки сърдито. Ама бърза да се върне при мен да не би да му се случи нещо страшно и подлайва зад гърба си за всеки случай. А аз вече клекнала от смях.

Друг път така чаках леля ми да излезе от работа - Тя излиза и аз казвам на Чарли. При което той се затичва, но не гледа в хората, а си души по земята. И така я подминава, спира връща се и чак като й подуши обувката вдигна глава и взе да й се радва.

На очите си никога не вярваше и все си мисля че от толкова душене по земята забравяше и да си ги ползва. Така и неусетно за мен беше и факта, че престана почти съвсем да вижда на стари години. Така или иначе все след нослето и вървеше и аз не бях забелязала, кога е станала тази работа. Разбрах, когато се паникьосваше като го викам на една крачка от него а той се въртеше и не ме виждаше.

Дядо ми като си сложеше шапка с козирка, Чарли пак се скъсваше да го лае и не смееше да се доближи. l) l) l)

Нещо такова трябва да е било, че за да те заподозре w)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни