Кокер спаньол
Публикувано: 09 June 2006 - 03:33 PM
А знаеш ли как да го гледаш? Ако имаш нужда от помощ Айсикю 329242883 имам малко опит ще помагам ако трябва :)
Успех и дано останеш тук за по-дълго d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 June 2006 - 03:56 PM
Публикувано: 10 June 2006 - 12:57 PM
Девил, те подстригани са все едно различно куче гледаш, страшни сладури са, а бебета стискам палци да има, мисля, че има още време, но ако до 65 ден няма, значи кокерката е направила фалшива бременност. Сара го направи точно това, когато се опитах да я заплодя.... А аз една седмица не спях нощем да чакам да започне да ражда... l)

Публикувано: 13 June 2006 - 01:25 PM
Аз да питам за тая ' симулирана бременност' - докторите не могат ли да установят дали е истинска бременността или симулирана. На нашите приятели кокерката направи такава миналата година. Те бяха сигурни, че не е бременна, не я бяха пускали на куче, но имаха съмнения, че може някой от къщата да я е изтървал и да не казва. Заведоха я на доктор, той и опипа корема и веднага каза, че симулира, изписаха и хапчета и прекратиха всичко за няколко дена.
Интересно ми е защо докторите в Бг не могат да установят това.
Моята кокерка в Бг като беше бременна и двата пъти, я водихме на доктор да потвърди, че не е симулация. Доколкото знам е вредно за кучето (физически и психически) да кара такава 'бременност'
Публикувано: 13 June 2006 - 01:51 PM

Публикувано: 15 June 2006 - 01:46 PM
Публикувано: 15 June 2006 - 03:29 PM

Публикувано: 30 June 2006 - 09:16 PM

Мод: Снимката е прекалено голяма за подпис.
http://photos-g.ak.f...9_7667412_n.jpg
Сбогом моя любов, аз не плача...
Публикувано: 01 July 2006 - 04:18 PM
завърнах се от гостуване в варна при дейв... е,поплаках си малко докато го гушках,много ми беше заялипсвал :(
новините са - 4е стопаните на "любимкаТА" му са се покрили, бебета има, но не искат да кажат на родителите ми за да не им вземем едното ку4енце /не 4е 6тяхме да го вземем,ама бива ли такива номера :(/
разбира се,от варна се завърнах с малка фотосесийка на дейв и я споделям с вас :)
дейв на поляната
дейв в къ6ти
вкъ6ти2
вкъ6ти 3
офтопик oleeee : не мога да си вляза с моя нииик s)
Публикувано: 06 July 2006 - 02:46 PM

Публикувано: 06 July 2006 - 04:16 PM
Цитат
забравил ме е cry2
s) Ооо, много съжалявам. и аз съм на мнение, че има нещо друго. Гезодоранта ти, нещо подобно, нещо, което да не му е харесало. теб не може да забрави...
Публикувано: 13 July 2006 - 08:57 AM
Веднъж чакаме майка ми пред работата й. Излиза една светлокоса къдрава жена (точно като майка ми)и без да кажа нищо Чарли стремглаво се хвърля щастлив напред. Да ама тази не е "Мама". Стига до нея подушва я и "О-УЖАС - НЕПОЗНАТ ЧОВЕК" bl) bl) bl) Жената тамън сда е зарадва на тази неподозирано бурно изразена радост, насочена към нея, стана й миличко, когато Чарли, облещил едни уплашени очи, подскочи назад каза БАФ и пак подскочи. Забяга назад, лаейки сърдито. Ама бърза да се върне при мен да не би да му се случи нещо страшно и подлайва зад гърба си за всеки случай. А аз вече клекнала от смях.
Друг път така чаках леля ми да излезе от работа - Тя излиза и аз казвам на Чарли. При което той се затичва, но не гледа в хората, а си души по земята. И така я подминава, спира връща се и чак като й подуши обувката вдигна глава и взе да й се радва.
На очите си никога не вярваше и все си мисля че от толкова душене по земята забравяше и да си ги ползва. Така и неусетно за мен беше и факта, че престана почти съвсем да вижда на стари години. Така или иначе все след нослето и вървеше и аз не бях забелязала, кога е станала тази работа. Разбрах, когато се паникьосваше като го викам на една крачка от него а той се въртеше и не ме виждаше.
Дядо ми като си сложеше шапка с козирка, Чарли пак се скъсваше да го лае и не смееше да се доближи. l) l) l)
Нещо такова трябва да е било, че за да те заподозре w)