Кокер спаньол
Публикувано: 17 September 2006 - 10:10 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 September 2006 - 10:07 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 22 September 2006 - 12:10 PM
Цитат
кокери! има още время да направите танц! super best
на нас най-трудно ни е "редомм" но имаче, знаим много други номера! w) Като кажа редом и сме в къщи се влачи след мен, а като сме на разходка дърпа напред. d)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 22 September 2006 - 02:06 PM

Публикувано: 22 September 2006 - 06:00 PM
Моята Саричка пак има здравословни проблеми s) Уж всичко мина,на 25.09 щяха да и правят ваксина.Снощи издаваше много странни звуци и цяла вечер беше много неспокойна.Постоянно се опитва да си поеме въздух,даже не може и да се изкашля.И някакви грозни хрипове....Заведах я днес при лекарката и тя ми вика:"А какво става?Нали щяхме в понеделник да се видим с вас?"Обясних какъв е проблема.Направиха и две снимки(на гръбнака и на дробовете).Съмняват се че има аномалии на трахеята.Но се успокоявали с това че имала апетит и че по време на хранене няма такива хрипове.И в крайна сметка нищо не можаха да кажат.През почивните дни да съм я надблюдавала по време на хранене дали ще чуя нещо и в понеделник да съм отишла пак.Ох много се плаша вече.А иначе е такава лудетина,не се спира.Поведението и е много добро.Имаме вече няколко скъсани чаршафа и един чехъл,да не говорим за ръцете и краката ми,целите нахапани.Сега е полудяла по прясното мляко,само като ме види че си наливам...тича с купичката при мен l) Голяма сладурана е w) Все измисля по нещо да ни разсмива.Снощи се бяхме събрали да гледаме Биг Брадър.Тя скачаше на всички ама никой не и обърна внимание.Сърдита заспа под масата.След 15 мин пръцна доста звучно и ни изгони всички от стаята.Приятели,нямате си представа за каква миризма става въпрос.Тъкмо се проветри и пак насядахме....завъртя се в кръг пред масата и се изака публично 3 пъти r) .Гостите като си тръгнаха Сара беше приключила с белите и заспа доволно.Ами незнам...ама май искаше да ги изгони...и сякаш успя l) Пишете за вашите пакостници.До скоро,милички.Целувки на всички кокери и кокерки.
Публикувано: 22 September 2006 - 06:48 PM
Публикувано: 22 September 2006 - 09:57 PM
Цитат
Погледни тази обява:
http://www.bezdom.in...d=421&Itemid=61
Публикувано: 23 September 2006 - 11:14 AM
Цитат
Цитат
Погледни тази обява:
http://www.bezdom.in...d=421&Itemid=61
Това е много хубаво кокерче!Дано да се намери добри и грижовни стопани! w) w) w) Миличкото......най-гадно е така когато постоянно трябва да си сменя стопаните.Докато намери истинската си мама или тати s) Някой който да го обича и да е готов да го гледа.Не е лесно да се гледа кокерче,преди да са си го взели защо не са помислили?Все пак това е доста голяма отговорност.Все едно да си вземат бебе и след 2 месеца да го дадат ей така на някой...само щото разбрали че не са готови за него.Много гадно ми стана.Дано,дано да си намери някой като нас s)
tannie,ако наистина си готова за кокерче и много искаш да си вземеш..препоръчвам ти това.Много е сладко.Поне ще знаем че ще го обичаш много и че ще е в сигурни ръце.В началото е трудничко да го свикнеш на хигиена и дисциплина,но съм убедена че веднага ще влезе в сърцето ти,ще му прощаваш за всички лудории и ще е всичко за теб.Повярвай ми r)
Публикувано: 24 September 2006 - 08:10 AM
Прикачени файлове
-
1.jpg (30.11K)
Брой сваляния: 74
Публикувано: 24 September 2006 - 10:18 AM

Публикувано: 24 September 2006 - 10:22 AM
Цитат
Айричка я взехме при подобни обстоятелства. Малко се притеснявахме дали ще свикне с нас, но тя от първата минута разбра колко я обичаме. И макар че беше почти на 5 години, сякаш не беше живяла на друго място. Животинките усещат много добре кога наистина са обичани! wub.gif Така че, tannie, ако сърцето ти е трепнало, когато си видяла Дик, не се двоуми, а направо го гушкай! ns23.gif

Публикувано: 25 September 2006 - 03:33 PM
Цитат
И с моята майка беше така. Колкото и да не се разбираме и вечно да сме в разпра - вечно ще съм й признателна и така и няма да си обясня, как се реши да ми вземе кученце. Така гнуслива от косми и всичко подобно, така пазеща си неприкосновеността на вещите си и подредеността на дома си... Условие естествено, което не остана и ден не изпълнено е че само аз единствено се грижех за кученцето и чистех, чистех до премала. Е - косми винаги имаше, но пък... и тя се влюби в него w)
Благословени да са ни - скъпите ни майки, правят и дават всичко за нас w) w) w)
Трябва по-често да им го признаваме.
Публикувано: 25 September 2006 - 05:45 PM
Публикувано: 25 September 2006 - 06:50 PM

Публикувано: 26 September 2006 - 07:54 AM