Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#901 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 17 September 2006 - 10:10 PM

Ох, милото, добре, че е попаднало на теб и отсега нататък ще се грижиш за нея, със мойта Сара беше същото, само че ние я намерихме на улицата. очи, стомах, ваксини, нищо не беше наред, а сега каква красавица порастна. Нужни са много грижи и внимание, но те после ги връщат многократно. Така като те гледам страхотно се справяш, давай в същия дух. Докато няма ваксина много я пази, че вирусите сега лесно могат да я пипнат. Под пази имам предвид да няма никакъв достъп до коридор и обувки, които биха могли да донесат вируса. Иначе за женските неща разчитай на мен, каквото те интересува, веднага споделям, все пак мойта Сара е на 3 годинки вече. Засега това от мен, радвам се, че ще пишеш по-често, за мен е удоволствие w)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#902 Потребителят е офлайн   prosto Maq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2006 - 09:40 PM

Цитат

олей, все едно гледам моето куче като бебе cry2
само 4е раздвоен l)

и пааак cry2
2

а то е толкова далече cry2

#903 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 19 September 2006 - 08:37 PM

А снимки на твоето имаш ли? Да го видим колко е хубаво w)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#904 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 10:00 PM

Привет кокери! victoryVVV d)
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#905 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 19 September 2006 - 10:07 PM

Видео Кокер на състезания по фристайл w)
кокери! има още время да направите танц! super best
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#906 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 12:10 PM

Цитат

Видео Кокер на състезания по фристайл w)
кокери! има още время да направите танц! super best

на нас най-трудно ни е "редомм" но имаче, знаим много други номера! w) Като кажа редом и сме в къщи се влачи след мен, а като сме на разходка дърпа напред. d)
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#907 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 02:06 PM

Ние от 2 дни се учим на редом и се справяме доста добре- Айра не се дърпа. Обаче първо трябва да я оставя да се натърчи. d) d) И да питам- за другите команди давате ли награди? Защото Айричка не изпълнява нищо все още, ако нямам слънчогледова семка в ръката- за нея е готова на всичко. dribble
User's Signature

Качена снимка

#908 Потребителят е офлайн   sineokata79 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 06:00 PM

привет на всички!
Моята Саричка пак има здравословни проблеми s) Уж всичко мина,на 25.09 щяха да и правят ваксина.Снощи издаваше много странни звуци и цяла вечер беше много неспокойна.Постоянно се опитва да си поеме въздух,даже не може и да се изкашля.И някакви грозни хрипове....Заведах я днес при лекарката и тя ми вика:"А какво става?Нали щяхме в понеделник да се видим с вас?"Обясних какъв е проблема.Направиха и две снимки(на гръбнака и на дробовете).Съмняват се че има аномалии на трахеята.Но се успокоявали с това че имала апетит и че по време на хранене няма такива хрипове.И в крайна сметка нищо не можаха да кажат.През почивните дни да съм я надблюдавала по време на хранене дали ще чуя нещо и в понеделник да съм отишла пак.Ох много се плаша вече.А иначе е такава лудетина,не се спира.Поведението и е много добро.Имаме вече няколко скъсани чаршафа и един чехъл,да не говорим за ръцете и краката ми,целите нахапани.Сега е полудяла по прясното мляко,само като ме види че си наливам...тича с купичката при мен l) Голяма сладурана е w) Все измисля по нещо да ни разсмива.Снощи се бяхме събрали да гледаме Биг Брадър.Тя скачаше на всички ама никой не и обърна внимание.Сърдита заспа под масата.След 15 мин пръцна доста звучно и ни изгони всички от стаята.Приятели,нямате си представа за каква миризма става въпрос.Тъкмо се проветри и пак насядахме....завъртя се в кръг пред масата и се изака публично 3 пъти r) .Гостите като си тръгнаха Сара беше приключила с белите и заспа доволно.Ами незнам...ама май искаше да ги изгони...и сякаш успя l) Пишете за вашите пакостници.До скоро,милички.Целувки на всички кокери и кокерки.

#909 Потребителят е офлайн   tannie Икона

Публикувано: 22 September 2006 - 06:48 PM

здравейте приятели на кокерите:)аз много оби4ам тази порода кучета.Много искам да си взема кокерче,просто ги обожавам b) w) w) b) .Моля ако някой има информация откъде мога да си взема,и колко ще ми струва,да ми каже b) ще съм ви много ама много благодарна.

#910 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 09:57 PM

Цитат

здравейте приятели на кокерите:)аз много оби4ам тази порода кучета.Много искам да си взема кокерче,просто ги обожавам b)  w)  w)  b) .Моля ако някой има информация откъде мога да си взема,и колко ще ми струва,да ми каже b) ще съм ви много ама много благодарна.

Погледни тази обява:
http://www.bezdom.in...d=421&Itemid=61
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#911 Потребителят е офлайн   sineokata79 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 11:14 AM

Цитат

Цитат

здравейте приятели на кокерите:)аз много оби4ам тази порода кучета.Много искам да си взема кокерче,просто ги обожавам b)  w)  w)  b) .Моля ако някой има информация откъде мога да си взема,и колко ще ми струва,да ми каже b) ще съм ви много ама много благодарна.

Погледни тази обява:
http://www.bezdom.in...d=421&Itemid=61

Това е много хубаво кокерче!Дано да се намери добри и грижовни стопани! w) w) w) Миличкото......най-гадно е така когато постоянно трябва да си сменя стопаните.Докато намери истинската си мама или тати s) Някой който да го обича и да е готов да го гледа.Не е лесно да се гледа кокерче,преди да са си го взели защо не са помислили?Все пак това е доста голяма отговорност.Все едно да си вземат бебе и след 2 месеца да го дадат ей така на някой...само щото разбрали че не са готови за него.Много гадно ми стана.Дано,дано да си намери някой като нас s)

tannie,ако наистина си готова за кокерче и много искаш да си вземеш..препоръчвам ти това.Много е сладко.Поне ще знаем че ще го обичаш много и че ще е в сигурни ръце.В началото е трудничко да го свикнеш на хигиена и дисциплина,но съм убедена че веднага ще влезе в сърцето ти,ще му прощаваш за всички лудории и ще е всичко за теб.Повярвай ми r)

#912 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 08:10 AM

Щях да взема Дик преди 10-20 дни.Но решихме да почакаме малко ,защото може да излезе някой черно-бял.И така днес отиваме да взема Точка.Той е черно-бял и е мъжки.Жената му казва Точка понеже има пет бели точки на гърба,но се надявам да не е свикнал на това име.Иначе мога да дам още една снимка на Дик.Нямам търпение Петточко да види новия си дом.Притесняваме това ,че може да се стресира и да не се храни,но от друга страна кокер ,който не се храни звучи смешно.Това ще е истинско мъчение за мама.Тя не понася косми кучета и незнам как се съгласи.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1.jpg (30.11K)
    Брой сваляния: 74

#913 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 10:18 AM

tannie,Айричка я взехме при подобни обстоятелства. Малко се притеснявахме дали ще свикне с нас, но тя от първата минута разбра колко я обичаме. И макар че беше почти на 5 години, сякаш не беше живяла на друго място. Животинките усещат много добре кога наистина са обичани! w) Така че, tannie, ако сърцето ти е трепнало, когато си видяла Дик, не се двоуми, а направо го гушкай! super best
User's Signature

Качена снимка

#914 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 10:22 AM

Цитат

Това е много хубаво кокерче!Дано да се намери добри и грижовни стопани! w) w) w) Миличкото......най-гадно е така когато постоянно трябва да си сменя стопаните.Докато намери истинската си мама или тати s)

Айричка я взехме при подобни обстоятелства. Малко се притеснявахме дали ще свикне с нас, но тя от първата минута разбра колко я обичаме. И макар че беше почти на 5 години, сякаш не беше живяла на друго място. Животинките усещат много добре кога наистина са обичани! wub.gif Така че, tannie, ако сърцето ти е трепнало, когато си видяла Дик, не се двоуми, а направо го гушкай! ns23.gif
User's Signature

Качена снимка

#915 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 11:30 AM

Извинете ме за двете еднакви съобщения, нещо се оплетох! s) bl)
User's Signature

Качена снимка

#916 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 11:36 AM

Извинете ме за двете еднакви съобщения, нещо се оплетох! s) bl)
Много съжалявам за неволите на малката Саричка! Дано всичко мине гладко и се оправи много бързо!!!
А какво става с хапещата Лейди на Carlie?
Чакаме новини и за Петточко!!!
User's Signature

Качена снимка

#917 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 03:33 PM

Цитат

Това ще е истинско мъчение за мама.Тя не понася косми кучета и незнам как се съгласи.

И с моята майка беше така. Колкото и да не се разбираме и вечно да сме в разпра - вечно ще съм й признателна и така и няма да си обясня, как се реши да ми вземе кученце. Така гнуслива от косми и всичко подобно, така пазеща си неприкосновеността на вещите си и подредеността на дома си... Условие естествено, което не остана и ден не изпълнено е че само аз единствено се грижех за кученцето и чистех, чистех до премала. Е - косми винаги имаше, но пък... и тя се влюби в него w)
Благословени да са ни - скъпите ни майки, правят и дават всичко за нас w) w) w)
Трябва по-често да им го признаваме.

#918 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 05:45 PM

Пърси вече е у нас .Много е сладък.Сега е седнал до стола и скимти.Той е на 2 месеца и докато мама почисти една локвичка той вече е направил три.Много са смешни .Само гледам как души и прикляква а мама го следи с парцала.Той като души само едни уши се виждат.След като е свършил някоя беля и като ме види с дезедоранта знае и отива в коша.

#919 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 06:50 PM

Честито!!! w) w) Да е жив и здрав Пърси! И всички покрай него!Как се справяте през нощта? Скимти ли много? oo Имаш ли вече снимчица на малкия голям сладур? Сигурно не ти е до писане във форума, ама ние сме любопитни. b) Поздрави от мен и Айричка!
User's Signature

Качена снимка

#920 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2006 - 07:54 AM

Хаха, Blinki, сънувах че се срещам с твоето кученце. Такова впечатление ми направиха ушенцата, че веднага познах, че е твоето и обяснявах на мъжа си, че това е кученце от форума l) l) l)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни