Кокер спаньол
Публикувано: 21 December 2006 - 05:05 PM
Ira наистина за много време се загуби... последно май писа че може да се похвали с къща с голям двор на който Голди да тича... ама така и не писа пак.... ако имах ваучер щях да и звънна поне за една разходка ама нямам... така е като правя сметки по 70-80 лева.... мама и тати се карат bl) b) ся ше си карам с глупавия ваучер ouu oleeee
Публикувано: 22 December 2006 - 08:01 PM
Тук няма сняг (:
Нямам търпение да завали, това ще е първата зима на Ава и ми е любопитно как ще реагира като види сняг за пръв път. И няма да се връщаме вече кални вкъщи, а само мокри (:
От друга страна е плюс, че още не е заваляло, защото утре пак ще можем да се разходим, а не знам как ще става това като ме е шубе да карам в сенга, а при нас няма начин да се придвижваме без личен транспорт. Ще трябва да свиквам...
Нямам търпение да завали, това ще е първата зима на Ава и ми е любопитно как ще реагира като види сняг за пръв път. И няма да се връщаме вече кални вкъщи, а само мокри (:
От друга страна е плюс, че още не е заваляло, защото утре пак ще можем да се разходим, а не знам как ще става това като ме е шубе да карам в сенга, а при нас няма начин да се придвижваме без личен транспорт. Ще трябва да свиквам...
Публикувано: 23 December 2006 - 12:20 AM
Здравейте милички , наистина много време не сьм писала-компютьра ми се скапа Но постоянно следя новостите докато сьм на работа - от там пьк не мога да пиша защото нямам кирилица`Както и да е -радвам се `че ви има- наистина ми повдигате настроението.
Весела Коледа! Да сте живи и здрави и вие и вашите ськровища!Желая ви много усмивки и щастливи мигове с най-добрите ви приятелчета!И аз и Голди ви пращаме хиляди целувки по мокрите нослета!
Весела Коледа! Да сте живи и здрави и вие и вашите ськровища!Желая ви много усмивки и щастливи мигове с най-добрите ви приятелчета!И аз и Голди ви пращаме хиляди целувки по мокрите нослета!
Прикачени файлове
-
P1010434.JPG (47.45K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 23 December 2006 - 12:26 AM
Ние както виждате вече чакаме дядо Коледа l)
А и утре-сьбота- ще сме на кучешката полянка кьм 11-12 cherry_spa `Carlie хайде с нас!
А и утре-сьбота- ще сме на кучешката полянка кьм 11-12 cherry_spa `Carlie хайде с нас!
Прикачени файлове
-
P1010460.JPG (50.71K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 23 December 2006 - 02:22 AM
Ira току що се прибирам от запой.... ако мога да стана навреме ще дойдем... аз малко недовиждам затова се оглеждай l) cherry_spa ко ще кажеш ти по въпроса.... аз днеска направих мнооого груба грешка след разходка седнах на кафе... и измръзнах.... цял следобед ме втриса.... ама след винцето дето го пих се стабилизирах b) drink ... горда съм със себе си че тази вечер нямаше гафове и изневери l) вземам да се осъзнавам сякаш.... за това пък сгафих мноооого вкъщи ouu
Публикувано: 23 December 2006 - 10:50 AM
Цитат
Ira току що се прибирам от запой.... ако мога да стана навреме ще дойдем... аз малко недовиждам затова се оглеждай l) cherry_spa ко ще кажеш ти по въпроса.... аз днеска направих мнооого груба грешка след разходка седнах на кафе... и измръзнах.... цял следобед ме втриса.... ама след винцето дето го пих се стабилизирах b) drink ... горда съм със себе си че тази вечер нямаше гафове и изневери l) вземам да се осъзнавам сякаш.... за това пък сгафих мноооого вкъщи ouu
Милата (:
Днес излизаме с далматинката Арета на разходка. Ние така и не си намерихме кокери дружки, но Арета е страшен сладур ис Авичка добре се разбират. Довечера ще се постарая да покажа снимки ((:
Публикувано: 23 December 2006 - 12:19 PM
Как сте кокерчета?Пожелавам ви весели празници от сега , защото не съм сигурна дали после ще имам връзка с интернет.Много здраве , щастие и всичко най-хубаво Ви пожелавам.
Публикувано: 24 December 2006 - 10:38 PM
Това е Айричка изкъпана, току- що излязла от банята w) :
Прикачени файлове
-
S5000847m.jpg (30.23K)
Брой сваляния: 46

Публикувано: 25 December 2006 - 08:26 AM
Честита Коледа на всички от нас с Чери!!!
Много съжалявам, че не можах да дойда на срещата в събота, но чак сега имам възможност да прочета постингите, а и бях извън града, ходихме с Чери да вземем майка ми и баба ми за празниците, тази събота ако е хубаво времето сме на линия.
Много целувки на всички
Много съжалявам, че не можах да дойда на срещата в събота, но чак сега имам възможност да прочета постингите, а и бях извън града, ходихме с Чери да вземем майка ми и баба ми за празниците, тази събота ако е хубаво времето сме на линия.
Много целувки на всички