Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1681 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 February 2007 - 03:09 PM

Браво на кученцето, защото на 8 месеца да тежи толкова....Как са другите ходите ли на лов?Надявам се, че всички слушат.Като цяло Пърси е много палав.И си позволява много.Опита се да ме захапе, а аз го плеснах през муцуната.И той тръгна да ме хапе и лае.И аз вече направили пак опит ще го спацъркам на място. n)

#1682 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 10:33 AM

Приемете моите най-искрени извинения, не трябваше да се изказвам така. Но вече няма значение - казана дума, хвърлен камък.
Дано животното се оправи, аз съм сигурна, че много си го обичкате.
ouu ouu ouu ouu ouu Ама, че съм грубиянка понякога ouu ouu ouu ouu ouu
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1683 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 10:34 AM

Моето куче пък е от борса "Сокай". ПОнеже ми го подариха и не са знаели откъде другаде да вземат куч... s) ouu
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#1684 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 11:34 AM

здравейте на всички! r) стискам палци кученцето да се оправи по - скоро. Искам да ви попитам вашите кокери по колко пъти на ден ги решете? и стоят ли мирни докато трае процедурата. Ирис в момента си сменя бебешката козина, взехме четка ама не стои изобщо и се боря с него да го укротя поне за малко s) Казаха, че до лятото ще сме така с падаща козина и после ще станем рошави w) bravoS Приятен ден ви желая r)

#1685 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 February 2007 - 12:21 PM

нина не знам на колко месеца е твоя малчуган,но бебешката козина пада около 9 месец.ние сме на 6 месеца и сме такава комедия -тук там има бебешка козина,тук там има вече хубава козина b) .реша го по два пъти на ден след разходките че с нашата дълга козина събираме всички бодли и клечки отвън.за мирен е абсурд,пада една борба да не ти казвам.не знам вие каква четка сте му взели ,но забелязах че с нашата/тя е две страни-от едната страна с телчета,а от другата е като четка за дрехи/,като го реша с меката страна не се дърпа толкова.не знам може би проблемът е че четките са твърди и и не им е приятно.аковече сте научени на седни и легни ще ти е по-лесно.и след процедурата бисквитка за награда,че е изтърпял b)

#1686 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 02:56 PM

misheto7 нашата четка е такава
My Webpage и от вчера се борим с нея r) днес сутринта беше по - послушен и издържа на ресането повече, ще трябва да свикне няма накъде. А Ирис е почти на 8 месеца вече. Вчера на разходката едно голямо куче леко го захапа и падна доста козина като кичур, аз и вкашти бях намерила предните дни и така си притесних, че го заведох веднага на лекар,доктора ме успокои и каза, че всичко е ОК super best и затова реших и вас да попитам как се справяте с вашите кокерчета w)

#1687 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 03:08 PM

Nina_vn, здрасти пак! Не се отказвай от ресането.В началото явно всички се дърпат,но с течение на времето им става ясно че няма мърдане и искат не искат ще ги решат и свикват.И Голди не харесва телената четка сигурно и драска повече по кожата, но пък тя е незаменима когато трябва да се измъкват заплетени бодили или листа а също и при смяна на козината.Напоследък, се вчесваме с една човешка четка за коса,която има топченца на крайчетата.С нея й е дори приятно -лежи и се намества, ако зависи от нея само коремчето ще сресваме l)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1688 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 03:32 PM

Здравейте и от мен!
Nina_vn, нашата четка почти същата, но ги няма меките... А Айра обича да я реша, ОСОБЕНО УШИТЕ- направо се разтапя! w) Само като види четката и гребена, идва до мен и чака... l) d) А когато сме навън, около нас винаги остава цял килим от мекички кокерски косми! l)
User's Signature

Качена снимка

#1689 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2007 - 03:59 PM

Е браво на Айра, ние с Роки се гоним по 2 часа, за да се решим. После като го хвана пада една борба направо страшна. Миличкия така ме гледа жално....а пък козина има за 5 пуловера. След всяка разходка е все едно не съм го решила с дни... oleeee

#1690 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 20 February 2007 - 07:25 PM

здравейте
Вчера си зех кокер на 40 дни и имам за прав път куче.Не ме остави да спа.Само плаче кажете това нормално ли е ? И с какво да го храня.Ветеринаря ми каза с гранули но не каза какви.Отивам в магазин питам и те ми казват 10 вида.Зех на Pedigry Junior.Добре ли сам направил ?

#1691 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 February 2007 - 07:37 PM

здравей и добре дошли.да нормално е да скимти и да плаче -то е бебе.отделете му едно място за него,постелете с нещо меко и когато е легнало поставяйте до него бутилка с топла вода/все едно е до майка си/.относно храненето мисля че на 40 дни трябва да яде друга храна-педогри стартер,на нутра нъгетс има също.вижте дневната дажба -изписана е на опаковката на храната и я разделете на 6 толкова пъти се храни бебока.ганулките ги полейте с малко вода за да се размекнат.
прочети и тези темихранене
важно
данов тях намериш каквото те интересува.винаги си добре дошъл да питаш.пусни снимки на бебока w)

#1692 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 20 February 2007 - 08:26 PM

Идеята с бутилката топла вода е много хубава.
Храната - ми гранули е много добре, така както мишето те е посъветвала, накиснати в малко топла вода. Марката Педигри аз лично не я харесвам, Сара направи алергия към нея, и като цяло доста кокери правят алергия към нея. Нутрата е добра, има още няколко марки, които имат вид за подрастващи.

Добре дошли и от нас със Сара, качете снимка ако може да видим съкровището и ако имате каквито и да е въпроси питайте, ние затова сме се събрали да си помагаме d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1693 Потребителят е офлайн   Rono Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 03:39 PM

Привет. wink Благодаря за инфо-то за Болфо спрея и др.противопаразитни неша.Вече взехма спрея,пиша чак сега защото нямахме интернет няколко дни.
Четях за опашатите кокери,ние опашка си нямаме. s) Взехме си го с отрязана,ако не я бяха рязали щяхме да му я оставим.Но пак сега как въри дупе!!!Мн.сме смешни,сладко смешни. b) b) b)

#1694 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 04:54 PM

Mimbo ти направо си си взел истинско бебе, няма разлика в гледането с човешкото бебе super best честито! Кокера е прекрасен приятел, както е заглавието на тази тема - Кокера най-игривия приятел на човека! Но трябва още от малък да го учиш на много неща. .... ами .УСПЕХ с палъвника! bgflag

#1695 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 February 2007 - 05:54 PM

Здравейте и добре дошли на Мимбо и Лъки ( нали така се казва най-мъничкото
бебче във форума ни).Не се отчайвай!Само търпение и обич трябват и всичко ще е наред.Всички ще помагаме.Ако искаш и имаш време,можеш да се върнеш назад
и да прочетеш писмата.Полезно е.Много отговори на свои въпроси ще получиш.
Покажи сладкишчето!
Ей,приятели,утре Рудо навършва три месеца.Голям КУЧ стана!Ще му боцкат утре втората ваксина.Вече спря да се гризка мазилка (не му е интересно изглежда). Много е сладък и вече е послушен КОЛКОТО МОЖЕ.Старае се паленцето!Яд ме е,че не можем да излизаме в това хубаво време!Както смятам ,пада се чак втората седмица на април да можем да излизаме!Много време! oleeee
Как е Сара на Самотната?Добре ли е вече оченцето й?Снощи се рових в един сайт за кучешки имена и Сара на староеврейски означава принцеса.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1696 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 21 February 2007 - 06:50 PM

Аууу, благодаря за информацията. Много е полезна.
Сара още не е добре, чакаме тия дни още една операция, мислим че ще е последна, просто има нещо на клепача, което я дразни и не можем да извадим. Като мине операцийката ще докладвам веднага. Иначе Сара е добре, тича, дивее, вчера ме захапа в играта и ми текна кръв /отново/ по нищо не й личи, че не вижда добре с едното оче. d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1697 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 21 February 2007 - 07:18 PM

здравейте
Много мерси за саветите.Лъки още скимти bl) надявам се вече да свикне че ми се спии :) А снимка не мога да кача,нета ми е зле и мн не знам как.Та ако може да я прата на някои той да я качи.
Надявам се Сара да се оправи.Успех с операцията.На нас вчера ни се заби нещо в крачето-някво трънче ама то влязло на вътре та ходихме на ветеринар.Е това е от мен.Поздрави от нас с Лъки.

#1698 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 February 2007 - 07:22 PM

Дано това да е последната интервенция и оченцето да се оправи!!!Стискаме палци!
А представяте ли си ,че Рудолф на старогермански означава вълк ,а Руди на английски е famous wolf.Какво име му лепнахме на кутрето!Не че не го оправдава
с ръмжене и лай до Бога....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1699 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 21 February 2007 - 07:30 PM

горкото кученце вече и вълк стана :) Внимавай да не ти откасне палеца :)За лаенето и ние не сме без глас.Само скимтим.И най на което се кефа брат ми кат трагне да го погали или земе му казваме едно Лаф и се крием под завивката :)

#1700 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 09:40 AM

mimbo извинявай за въпроса но от къде това трънче,не ми казвай че вече сте го извеждали навън bl) със скиметенето ще спре когато свикне с дома и поотрасне малко.ако искаш прати снимките на misheto7@yahoo.com аз ще ги кача

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни