Кокер спаньол
Публикувано: 19 February 2007 - 03:09 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 10:33 AM
Дано животното се оправи, аз съм сигурна, че много си го обичкате.
ouu ouu ouu ouu ouu Ама, че съм грубиянка понякога ouu ouu ouu ouu ouu

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 20 February 2007 - 11:34 AM
Публикувано: 20 February 2007 - 12:21 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 02:56 PM
My Webpage и от вчера се борим с нея r) днес сутринта беше по - послушен и издържа на ресането повече, ще трябва да свикне няма накъде. А Ирис е почти на 8 месеца вече. Вчера на разходката едно голямо куче леко го захапа и падна доста козина като кичур, аз и вкашти бях намерила предните дни и така си притесних, че го заведох веднага на лекар,доктора ме успокои и каза, че всичко е ОК super best и затова реших и вас да попитам как се справяте с вашите кокерчета w)
Публикувано: 20 February 2007 - 03:08 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 03:32 PM
Nina_vn, нашата четка почти същата, но ги няма меките... А Айра обича да я реша, ОСОБЕНО УШИТЕ- направо се разтапя! w) Само като види четката и гребена, идва до мен и чака... l) d) А когато сме навън, около нас винаги остава цял килим от мекички кокерски косми! l)

Публикувано: 20 February 2007 - 03:59 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 07:25 PM
Вчера си зех кокер на 40 дни и имам за прав път куче.Не ме остави да спа.Само плаче кажете това нормално ли е ? И с какво да го храня.Ветеринаря ми каза с гранули но не каза какви.Отивам в магазин питам и те ми казват 10 вида.Зех на Pedigry Junior.Добре ли сам направил ?
Публикувано: 20 February 2007 - 07:37 PM
прочети и тези темихранене
важно
данов тях намериш каквото те интересува.винаги си добре дошъл да питаш.пусни снимки на бебока w)
Публикувано: 20 February 2007 - 08:26 PM
Храната - ми гранули е много добре, така както мишето те е посъветвала, накиснати в малко топла вода. Марката Педигри аз лично не я харесвам, Сара направи алергия към нея, и като цяло доста кокери правят алергия към нея. Нутрата е добра, има още няколко марки, които имат вид за подрастващи.
Добре дошли и от нас със Сара, качете снимка ако може да видим съкровището и ако имате каквито и да е въпроси питайте, ние затова сме се събрали да си помагаме d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 February 2007 - 03:39 PM
Четях за опашатите кокери,ние опашка си нямаме. s) Взехме си го с отрязана,ако не я бяха рязали щяхме да му я оставим.Но пак сега как въри дупе!!!Мн.сме смешни,сладко смешни. b) b) b)
Публикувано: 21 February 2007 - 04:54 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 05:54 PM
бебче във форума ни).Не се отчайвай!Само търпение и обич трябват и всичко ще е наред.Всички ще помагаме.Ако искаш и имаш време,можеш да се върнеш назад
и да прочетеш писмата.Полезно е.Много отговори на свои въпроси ще получиш.
Покажи сладкишчето!
Ей,приятели,утре Рудо навършва три месеца.Голям КУЧ стана!Ще му боцкат утре втората ваксина.Вече спря да се гризка мазилка (не му е интересно изглежда). Много е сладък и вече е послушен КОЛКОТО МОЖЕ.Старае се паленцето!Яд ме е,че не можем да излизаме в това хубаво време!Както смятам ,пада се чак втората седмица на април да можем да излизаме!Много време! oleeee
Как е Сара на Самотната?Добре ли е вече оченцето й?Снощи се рових в един сайт за кучешки имена и Сара на староеврейски означава принцеса.
Публикувано: 21 February 2007 - 06:50 PM
Сара още не е добре, чакаме тия дни още една операция, мислим че ще е последна, просто има нещо на клепача, което я дразни и не можем да извадим. Като мине операцийката ще докладвам веднага. Иначе Сара е добре, тича, дивее, вчера ме захапа в играта и ми текна кръв /отново/ по нищо не й личи, че не вижда добре с едното оче. d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 February 2007 - 07:18 PM
Много мерси за саветите.Лъки още скимти bl) надявам се вече да свикне че ми се спии :) А снимка не мога да кача,нета ми е зле и мн не знам как.Та ако може да я прата на някои той да я качи.
Надявам се Сара да се оправи.Успех с операцията.На нас вчера ни се заби нещо в крачето-някво трънче ама то влязло на вътре та ходихме на ветеринар.Е това е от мен.Поздрави от нас с Лъки.
Публикувано: 21 February 2007 - 07:22 PM
А представяте ли си ,че Рудолф на старогермански означава вълк ,а Руди на английски е famous wolf.Какво име му лепнахме на кутрето!Не че не го оправдава
с ръмжене и лай до Бога....
Публикувано: 22 February 2007 - 09:40 AM