Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#261 Guest_Erica_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 February 2005 - 10:58 AM

Браво,браво.Виждам,че всеки е свършил по нещо полезно. l) d)

#262 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 21 February 2005 - 11:50 PM

Хехе, чак пък полезно незнам дали е, ама всеки трябва да върши нешо, иначе ще умре от скука, :) а пък за кучовчите незнам те как не умират от скука като са затворени по цял ден вътре :) ама иначе на моята и за виждам...лежи, яде, радва се, и излиза навън да тичка и само тва са и задълженията :)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#263 Guest_Erica_*

Публикувано: 22 February 2005 - 05:25 PM

Аз искам да ви попитам нещо много лично bl) .Нормално ли е малкото кученце да ходи по голяма нужда през половин час?И как да ви обясня........все е едно такова като растройство,ама не е растройство.После като порасне ще се нормализира ли?Това може би е въпрос за ветеринаря,но аз исках първо вас да попитам.
Благодаря предварително.

#264 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2005 - 05:47 PM

r) r) r) С каква храна го храниш? По принцип най-често причината за разстройство (или нещо като разстройство) е във храната. Но най-добре задаи въпроса си във форума "ветеринарен кабинет", там ще ти отговорят специалистите. Ако, му даваш прясно мляко знай , че то често води до това. Или си му сменила храната рязко??

#265 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2005 - 05:50 PM

За акането не знам дали е нормално, но моята като беше бебе пишкаше доста честичко, особено като се напапка d) d) Едва сварвах да чистя отзаде й. ;)

#266 Guest_Erica_*

Публикувано: 22 February 2005 - 06:03 PM

Сутрин и вечер яде гранули,а на обяд-храна от консерва.Мляко не му давам изобщо.Консервите тук са минали доста инспекции и им имам доверие.В смисъл,че не съдържат опасни вещества.Давам му точно такава храна,с каквато е бил хранен и преди.Той обаче продължава да ака през 30 мин s) .В петък сме на ветеринар и ще го попитам.Исках само да знам дали и при вас е било така r)

#267 Потребителят е офлайн   joryvk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2005 - 11:09 AM

Здравей, Ерика.
Аз също имах големи проблеми с Каспър, докато не навърши три-четири месеца.
Хапнеше ли нещо различно от гранули и се разстройваше, ама яко! Дори от консерви. Според моя доктор това е заради възрастта. Така че не се притеснявай. Каспър, като навърши три месеца и половина започна да яде и по-обща храна без никакви проблеми, просто стомахчето му свикна.
А за честотата - това май е нормално за бебетата. Имат редовен стомах в най-лошия смисъл на думата за техните стопани bl) !

#268 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 24 February 2005 - 12:53 AM

Ами аз не съм имала Сара като малка, но знам, че ако хапне нещо различно от гранула веднага се разтройва стомаха и се започвааа....да не ви разправям, сега сме САМО на гранули и абсолютно нищо друго и сме си ок. Иначе за честотата на акането, ми тя и на година и 8 месеца все още ака честичко, това поне е аз знам е добър знак, значи че стомахчето работи на пълни обороти :)
User's Signature

#269 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2005 - 01:01 PM

Ерика, какво стана? Ходихте ли на ветеринар?

#270 Guest_Erica_*

Публикувано: 24 February 2005 - 03:07 PM

Не още.Утре следобед ще отидем.Аз пък казах,че ака като за световно и днес изобщо не се отчел l) .Обидил се е.Може да ме изненада по-късно.Ще видя какво ще каже ветеринаря.

#271 Потребителят е офлайн   krasi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 February 2005 - 06:32 PM

Здравейте всички! Снощи прочетох целия форум за кокерите и много ми хареса. Затова искам да ви подкрепя да продължавате дискусията по темата в същия реалистичен тон. Дъщеря ми много харесва кучетата. Познава всички кучета по пътя й до училище. Дори им знае имената. Тя си мечтае да си има свое куче. Харесала си е кокер-шпаньолче. Аз нямам никакъв опит в отглеждането на куче в апартамент, затова се интересувам и ще следя дискусията занапред. Засега не знам какво конкретно да питам, но ако някой прецени, че има неща необходими да се знаят преди да си вземем кокерче - да пише. И тъй като съм сигурен, че ще ме затрупате със съвети (като четох материалите по темата останах с впечатление , че сте много активни и доброжелателни) - благодаря ви предварително!

#272 Guest_Erica_*

Публикувано: 24 February 2005 - 06:56 PM

b) Поздравявам те за избора.Както знаеш и аз съм кокер-мама от скоро l) .Както всички бебета правят бели,но не може да се отрече,че са и невероятно интелигентни.А и освен това внасят едно непознато чувство в живота ти........не мога да го опиша,невероятно е.Дано да се решиш да си вземеш кокерче и после да се присъединиш към нас b) Стискам палци.

#273 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2005 - 09:38 PM

Аз ще си имам бебета, кокерчета след месец!! Може да уредим въпроса с бебето. w) w)

#274 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 25 February 2005 - 01:35 AM

Уу, браво, поздравления за избора, ако вече е направен, аз преди да срещна Сара исках какви ли не други породи кучета. Когато съдбата ме дари с кокер вече нямам никакви други мечти, само за още повече кокерчета у нас :) Мога само да кажа че това внесе такъв уют у нас, такава топлота и добрина, и като те погледне с поглед тип "сомалийско детенце" и направо се разтапяш:) а който казва че са пакостливи да дойде да види нашата послушана :)
User's Signature

#275 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2005 - 10:06 AM

Поздрави за Аnita ff! Сигурно нямаш търпение да измине месеца и да се родят мъничетата.Мойта женска няма да ражда и затова благородно ви завиждам за емоциите,които ви предстоят. Искрено ви пожелавам успех и дано мама да се справи добре!
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#276 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2005 - 10:09 AM

Сеска, предлагам ти да се видим утре, ако не прочетеш това. ще ти се обадя довечера по телефона. r) r) r)

#277 Потребителят е офлайн   Яна #33 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 February 2005 - 11:27 AM

Здравейте! И аз си имам кокерче! Казва се Ескарина- на галено Рина и е на 4 години!
User's Signature

" SO PURE TO ME "

#278 Guest_Erica_*

Публикувано: 25 February 2005 - 11:41 AM

Здравей,Яна r) .Радваме се,че си с нас.Дано да ставаме все повече и повече b)
Анита,много,ама много се радвам за теб.Представям си ги как ще изглеждат.....още слепички w) .Дано да се родят живи и здрави и много да те радват.

#279 Потребителят е офлайн   krasi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 February 2005 - 11:47 AM

Привет на всички!
Чакам с нетърпение да разкажете за "подвизите" на вашите любими кокерчета. Като например:
"...слагам на вестници по пода, защото...",
"...да знаете какво се случи с обувките на ...." ,
"...тапетите...",
"...мойто ме слуша 'ама и с двете уши' (ония, хубавите, мекичките)...",
"...а вчера на разходката ..."
и други, за които и не подозирам.
За такива реални истории не мога да прочета по книгите.
Надявам се, че няма да се затрудните да изберете коя от всичките случки да разкажете!

#280 Потребителят е офлайн   krasi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 February 2005 - 11:59 AM

Здравей, Яна!
Тук всички са много приятни. Аз съм от 2 дни във форума и всички откликнаха на появата ми. И много интерсни и важни неща научавам. Аз нямам куче нямам и никакъв опит но съм тук за съвети от вас, които сте минали по този път вече. Защото че ще се взема кокерче - ще се взема това е ясно.

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни