Кокер спаньол
Публикувано: 08 March 2007 - 10:29 AM
Ама кога ще я видя аз Одри на живо, искам така да я нагушкам, че да й излезе прякор- ваденката w)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 08 March 2007 - 10:41 AM
Прикачени файлове
-
snimchoci_012.jpg (93.52K)
Брой сваляния: 40

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 08 March 2007 - 02:32 PM
w) И мн.е сладък Роки,страшна снимка. w)
И просто не се сдържах-един специален поздрав и от Роно w) .Вече както знаете не е толкова малък,но наскоро си прехвърлих тази снимка от телефона.
Прикачени файлове
-
7.JPG (40.1K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 08 March 2007 - 03:03 PM
За съжаление не успях да прочета всички постове от пускането на форума до момента, но това е решим проблем ;)
Имам си от вече почти месец и половина този сладур, който е с малко смесена кръв, но си е моя сладур :))
Интересува ме в това море от храни как да се ориентирам за нормална диета на малкия Робърт. До сега го храним с Роял Канин, но ми се струва че е редно да го разнообразявам. Той със сигурност няма нищо против, тъй като е като прахосмукачка :)))
Най-вероятно многократно са пускани пост-ове с подобни питания, но ще помоля за съвет...
Благодаря предварително
Прикачени файлове
-
koker.JPG (25.68K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 08 March 2007 - 03:26 PM
Добре дошли и на двамата w)
Ако храните с Роял Канин не виждам защо е нужно да сменяте храната, при положение, че тя е една от най-добрите. АКо искате да разнообразявате можете да давате допълнително плодове, зеленчуци, извара, понякога кисело мляко... но нещо като десерт. Аз лично храня Сара с гранули /е, не са РК, но пак са достатъчно хубави/ а отделно си похапва като десерт или награди различни неща. Гранулите са най-доброто решение, защото така можете да сте сигурни, че храните достатъчно балансирано. Всичко останало е допълнително и по принцип няма смисъл от него. Тук една съфорумка, която много уважавам и следвам нейните съвети беше казала, че кучето няма нужда от разнообразна храна, а от пълноценна. Това вие сте го изпълнили 1super

Публикувано: 08 March 2007 - 03:42 PM
Смесена кръв ли..ами повече на шега, защото е видимо по рошав от кокерите, но трябва да призная, че не съм виждал черен /освен на пост-натата по-горе снимка/
Между другото за 1-ви път си имам куче, но трябва да призная че не съжалявам за избора си на порода. Не знам за вас, но на мен и приятелката ми ни отне доста време да помислим внимателно какво точно искаме, и по-важното дали наистина го искаме. Невероятен е ! Не мога да сравня с нищо радостта му като се прибера, или сутрин като стана...мисля, че сме взели правилно решение :)
Публикувано: 08 March 2007 - 04:02 PM
Аз няколко месеца след като я намерихме пуснах темата тук с надеждата, че ще получа много помощ. Получих я, но по другите теми, а опитни хора отглеждали кокери нямаше, май.... И по едно време започнахме да ставаме повече, и повече и повече... и сега вече мога да съм горда, че от темата излезе нещо хубаво и както аз така и останалите потребители научихме много нови и полезни неща, които можем да споделяме.
А черните кокери по принцип знам, че са по-къдрави от кафявите... виждала съм няколко черни, ми те приличат на овчици l)

Публикувано: 08 March 2007 - 04:04 PM
lqllqlq, никога нито за момент няма да съжалите за избора си.Сигурна съм! Несравним е начинът по-който кокера показва радостта и любовта си.Много са мили,дори когато правят бели,но ти вече го знаеш това.
Добре дошли във форума!
А за снимките от последните страници - всички сте много,много красиви и дори не мога да си избера любимец
(love)
Мир4ето,ние храним с Vobra-Caracros.Храната е добро качество, холандска и е от висок клас.Цената й е малко по-ниска от тази на роял канин - 5 до 7 лв взависимост от подвида.Аз се спрях на нея защото моята глезла отказа почти всички други марки,а нея хареса.Мисля,че е по-добър вариянт от dog chow ,а е на подобна цена.Може да я няма навсякъде,защото навлезе на нашия пазар сравнително не отдавна.Ох,дано да не е прозвучало много рекламно - просто споделям собствен опит.
Ето линк към техния сайт:
http://www.vobra.nl/...ml/en/index.htm
А тук ти пускам един линк към онлайне магазин.Тук има почти всички марки храни и цените им.Може би така ще ти е по-лесно да се ориентираш:
http://www.drstefano...Path=167_170_33
Публикувано: 08 March 2007 - 04:06 PM
смятам да запо4на а давам от нея килограма и е 4,50 лв.не 4е неискам наи доброто за Ар4и но....
самотната извиняваи но сам забравила ти коя храна използва6е за сари4ка
о4аквам и ваите мнения по вапроса за dog chow
и о6те веднаж весело изкарване дове4ера на празника r) w)
Публикувано: 08 March 2007 - 10:40 PM
Я какво ново попълнение :) мнооого сте сладки w)
Кавалер, винаги ми е била мнооого симпатична тази порода w) просто информативно каква е цената на такова кученце b)
И накрая но не на последно място ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КУЧКИ :) И МАЦКИ ВЪВ ФОРУМА - ЖИВИ ЗДРАВИ ПРАВИ И КОРАВИ 1super
Наздраве на всички drink
Публикувано: 09 March 2007 - 07:00 AM
Кажи ми къде е този магазин от който купуваш,за да кажа на сина ми да купи преди да си дойде от Варна,моля те!Нашият Руди не е капризен и яде всичко.Не съм имала проблеми с повръщане или разстройство до сега.Много обича ябълки и моркови. Изяжда по един килограм от двете за пет-шест дни.Поздрави на всички!Какво става
със Сара,Самотната?Мина ли последната операция?Гушки за Саричка.Тя е герой 1super !
Публикувано: 09 March 2007 - 11:24 AM
Сара има операция началото на другата седмица, с което се надяваме всичко да приключи веднъж за винаги, че вече даже не помня какъв й е погледа когато отвори и двете очички.
Един поздрав от нас:

Публикувано: 09 March 2007 - 12:51 PM
На Carlie: На мен лично ми я подариха с/у символична цена, но я видях в зоомагазина на попа за 700 лв.

Публикувано: 09 March 2007 - 03:08 PM
Публикувано: 09 March 2007 - 03:32 PM
Хайде дано се оправите бързо!Стискаме лапки и палци! super best
Рудо,има един магазин посредата на улицата между сладкарница "Синчец"(която се намира зад Винса) и Спортна зала.Там продават марката за която питаш.Утре ще погледна за точния адрес на магазина като мина оттам и ще ти пиша,защото така само по ориентири незнам дали ще го намери сина ти.
Публикувано: 09 March 2007 - 05:30 PM