Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1841 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 08 March 2007 - 10:29 AM

Благодаря, Сара само си вдигна главата като й казах поздравите и пак се опъна да се въргаля след закуската....
Ама кога ще я видя аз Одри на живо, искам така да я нагушкам, че да й излезе прякор- ваденката w)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1842 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2007 - 10:41 AM

Честно казано още не съм я водила на по-далечни места. Дори на Витоша. На Арчето първото й по-дълго излизане беше по Боянската пътека още на 5-тия месец, а Одри вече направи 6 мес. Все не мога да се организирам. Сега, като се задържи топлото време трябва непременно да си направим среща. Одри много се радва на кучетата - улични или със стопани - веднага започва игра и гонитба. Много е смешна. Вчера за първи път си изяде цялата дажба, а днес - сутринта всичките неща ги направихме навън. Много я похвалихме - даже имаше бисквита-кокал. Така изглежда през погледа на дъщеря ми.

Прикачени файлове

User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1843 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 08 March 2007 - 10:44 AM

Дамм, като се стопли времето задължително трябв ада си направим среща, и не само ние и останалите кокерци от форума...
Браво, на 6 месеца а вече започва да се учи всичко навън, това си е направо успех
User's Signature

#1844 Потребителят е офлайн   Rono Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 02:32 PM

b) Честит 8-ми март на всички дами и от нас!Много здраве,щастие и обич.И весело изкарване на празника! bravoS
w) И мн.е сладък Роки,страшна снимка. w)
И просто не се сдържах-един специален поздрав и от Роно w) .Вече както знаете не е толкова малък,но наскоро си прехвърлих тази снимка от телефона.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  7.JPG (40.1K)
    Брой сваляния: 38

#1845 Потребителят е офлайн   lqllqlq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 03:03 PM

Честит празник на всички дами в този форум!!
За съжаление не успях да прочета всички постове от пускането на форума до момента, но това е решим проблем ;)
Имам си от вече почти месец и половина този сладур, който е с малко смесена кръв, но си е моя сладур :))
Интересува ме в това море от храни как да се ориентирам за нормална диета на малкия Робърт. До сега го храним с Роял Канин, но ми се струва че е редно да го разнообразявам. Той със сигурност няма нищо против, тъй като е като прахосмукачка :)))
Най-вероятно многократно са пускани пост-ове с подобни питания, но ще помоля за съвет...
Благодаря предварително

Прикачени файлове

• Прикачен файл  koker.JPG (25.68K)
    Брой сваляния: 38

#1846 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 08 March 2007 - 03:26 PM

Ох, още един хубав подарък за празника, страхотен е... и какво значи смесена кръв, тук май всички сме със смесена кръв....
Добре дошли и на двамата w)
Ако храните с Роял Канин не виждам защо е нужно да сменяте храната, при положение, че тя е една от най-добрите. АКо искате да разнообразявате можете да давате допълнително плодове, зеленчуци, извара, понякога кисело мляко... но нещо като десерт. Аз лично храня Сара с гранули /е, не са РК, но пак са достатъчно хубави/ а отделно си похапва като десерт или награди различни неща. Гранулите са най-доброто решение, защото така можете да сте сигурни, че храните достатъчно балансирано. Всичко останало е допълнително и по принцип няма смисъл от него. Тук една съфорумка, която много уважавам и следвам нейните съвети беше казала, че кучето няма нужда от разнообразна храна, а от пълноценна. Това вие сте го изпълнили 1super
User's Signature

#1847 Потребителят е офлайн   lqllqlq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 03:42 PM

Дамм, сега остава и аз да оправя и моята за да успея да му насмогвам на тичането :) а иначе малчугана се разнообразява и сам...дали с крак на масата, гумен кокал, кожен такъв или някоя случайно оцеляла дреха или обувка, но важно е разнообразието :))
Смесена кръв ли..ами повече на шега, защото е видимо по рошав от кокерите, но трябва да призная, че не съм виждал черен /освен на пост-натата по-горе снимка/
Между другото за 1-ви път си имам куче, но трябва да призная че не съжалявам за избора си на порода. Не знам за вас, но на мен и приятелката ми ни отне доста време да помислим внимателно какво точно искаме, и по-важното дали наистина го искаме. Невероятен е ! Не мога да сравня с нищо радостта му като се прибера, или сутрин като стана...мисля, че сме взели правилно решение :)

#1848 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 08 March 2007 - 04:02 PM

Изобщо не сте сбъркали с избора. Ние с приятеля ми като се нанесохме решихме, че искаме куче... после решихме, че искаме да е кокер... после не знаехме кафяв или черен... и Сара ни я подари съдбата... оказа се кафява... И на мен ми е първо куче, първото, което да живее у нас, иначе съм имала няколко. Но Сара за нищо на света не я заменям за някое друго куче, камо ли пък за друга порода...
Аз няколко месеца след като я намерихме пуснах темата тук с надеждата, че ще получа много помощ. Получих я, но по другите теми, а опитни хора отглеждали кокери нямаше, май.... И по едно време започнахме да ставаме повече, и повече и повече... и сега вече мога да съм горда, че от темата излезе нещо хубаво и както аз така и останалите потребители научихме много нови и полезни неща, които можем да споделяме.
А черните кокери по принцип знам, че са по-къдрави от кафявите... виждала съм няколко черни, ми те приличат на овчици l)
User's Signature

#1849 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 04:04 PM

Честит Празник,момичета! И на всички кокерки дами също! И за довечера -наздраве ! BEER drink

lqllqlq, никога нито за момент няма да съжалите за избора си.Сигурна съм! Несравним е начинът по-който кокера показва радостта и любовта си.Много са мили,дори когато правят бели,но ти вече го знаеш това.
Добре дошли във форума!

А за снимките от последните страници - всички сте много,много красиви и дори не мога да си избера любимец
(love)

Мир4ето,ние храним с Vobra-Caracros.Храната е добро качество, холандска и е от висок клас.Цената й е малко по-ниска от тази на роял канин - 5 до 7 лв взависимост от подвида.Аз се спрях на нея защото моята глезла отказа почти всички други марки,а нея хареса.Мисля,че е по-добър вариянт от dog chow ,а е на подобна цена.Може да я няма навсякъде,защото навлезе на нашия пазар сравнително не отдавна.Ох,дано да не е прозвучало много рекламно - просто споделям собствен опит.
Ето линк към техния сайт:
http://www.vobra.nl/...ml/en/index.htm
А тук ти пускам един линк към онлайне магазин.Тук има почти всички марки храни и цените им.Може би така ще ти е по-лесно да се ориентираш:
http://www.drstefano...Path=167_170_33
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1850 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 04:06 PM

относно храната и Ар4и е с роял канин но ми идва малко скапи4ка поне за момента имаики предвид вси4ки парвона4ални разходи за ваксини игра4ки и подобни не6та които правят ку4енцето ми 6тастливо затова сам ре6ила да премиа на някоя друга преди малко се консултирах с двама ветеринари които горе6то ми препора4аха dog chow а и мнението на моя ли4ен ветеринар савпада с тяхното казаха 4е това е храна която се внася специално за тяхната об6тност за разлика от педигри и дарлинг и фрискис и т.н които са комерсиални храни и ги има в всеки по голям супер маркет
смятам да запо4на а давам от нея килограма и е 4,50 лв.не 4е неискам наи доброто за Ар4и но....
самотната извиняваи но сам забравила ти коя храна използва6е за сари4ка
о4аквам и ваите мнения по вапроса за dog chow
и о6те веднаж весело изкарване дове4ера на празника r) w)

#1851 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 10:40 PM

Аз съм в грешка, про-план-а беше 7 лв килото, аз взех dog chow ли беше chow dog ли беше.... bl) радвам се че дъвче малката щото иначе направо гълта... напоследък във Варна хляба е гаден, поне този в магазина под нас - един път с бульона и ориза и дадох от него хляб.... ефекта беше ужасен - още преди да преглътне хляба се превърна в тесто което тя повръщаше и се опитваше пак да погълне.... но не се получаваше... накрая успях да я хвана за да изчистя онази гадост ouu а точно този хляб вместо да изсъхва или да мухлясва се вкисваше и ставаше лепкав.... ужас NNN

Я какво ново попълнение :) мнооого сте сладки w)

Кавалер, винаги ми е била мнооого симпатична тази порода w) просто информативно каква е цената на такова кученце b)

И накрая но не на последно място ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КУЧКИ :) И МАЦКИ ВЪВ ФОРУМА - ЖИВИ ЗДРАВИ ПРАВИ И КОРАВИ 1super

Наздраве на всички drink

#1852 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 09 March 2007 - 07:00 AM

Карли,от къде точно купуваш тази храна dog chow,защото и на мен ми идва много скъпа pro plan.Вярно е,че е по-качествена,но....много ми тежи на семейния бюджет.
Кажи ми къде е този магазин от който купуваш,за да кажа на сина ми да купи преди да си дойде от Варна,моля те!Нашият Руди не е капризен и яде всичко.Не съм имала проблеми с повръщане или разстройство до сега.Много обича ябълки и моркови. Изяжда по един килограм от двете за пет-шест дни.Поздрави на всички!Какво става
със Сара,Самотната?Мина ли последната операция?Гушки за Саричка.Тя е герой 1super !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1853 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 09 March 2007 - 11:24 AM

Аз давам на Сара Нутра Нугетс. Висок клас храна, на ниска цена... Подвида който тя яде за възрастни между 1 и 7 години струва 3.10 килото, по-ниска е цената от Педигри и Фрискис даже, а класа е висок. С тази храна оправих алергията на Сара от храните, оправихме козината, аналните жлези донякъде, гастрита- откакто яде тази храна все едно няма гастрит. Много съм доволна от нея. Даже понякога си купувам цял чувал и ми излиза по 2.80 килото.
Сара има операция началото на другата седмица, с което се надяваме всичко да приключи веднъж за винаги, че вече даже не помня какъв й е погледа когато отвори и двете очички.

Един поздрав от нас:

Качена снимка
User's Signature

#1854 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 11:48 AM

Мира и Ар4и стискат палци и лапи4ки вси4ко сас Сари4ка да е наред и да премине нормално успех super best w)

#1855 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 12:51 PM

Здравейте на всички за днес! И аз храня малката с Роял Канин, но бих опитала и с друга /за разнообразие/. Онзи ден я похвалих, че си изяде дозата, но вчера пак само половината. Може би й омръзва.
На Carlie: На мен лично ми я подариха с/у символична цена, но я видях в зоомагазина на попа за 700 лв.
User's Signature

#1856 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 02:10 PM

Храната я взимам от ветеринаркара r)

#1857 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 03:08 PM

аз сам малко притеснена ами Ар4и има малак проблем и тои е следния днес акитата му са доста рети4ки има не6то като рзстроиство дали се далжи на храната само да поясня храня го по един и са6т на4ин откак сам го взела не сам сменяла храната о6те сме с роял канин само дето спрях да слагам кисело мляко но него го спрях преди 3 дни аз утре 6те ходя до ветериаря да вземам храна и 6те питам но моля помагаите и вие смятам 4е сте се сбласквали с подобни не6та bl) r)

#1858 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 03:32 PM

Мирчето,така и така ще ходиш до ветеринаря утре по-добре питай него ако до тогава не е спряло разстройството.Щом не си сменяла храната няма да е от това, няма и да е от стрес защото вие много добре си се справяте по твоите думи.Да не е настинал ? И знаеш ли кога е обезпаразитяван вътрешно за последно или дали е обезпаразитяван въобще?Това ми идва наум като две възможни причини.Аз като взех Голди също имахме проблем с разстройство,оказа се че е от глисти въпреки ,че ми бяха казали ,че е обезпаразитена вътрешно.След като я обезпаразитих хубаво и разстройството мина.Ако разстройството продължава и утре е добре доктора да вземе проба от акито за изледване за вътрешни паразити.Глистите могат да са фатални за малкото бебе и е добре да си сигурна,че гадинките ги няма.Докато лекувахме това нашия доктор ни беше казал да се спазва диета- само сварен ориз без подправки,бяло пилешко месо(чисто без кожи) и препечени филийки- също като при хората.
Хайде дано се оправите бързо!Стискаме лапки и палци! super best

Рудо,има един магазин посредата на улицата между сладкарница "Синчец"(която се намира зад Винса) и Спортна зала.Там продават марката за която питаш.Утре ще погледна за точния адрес на магазина като мина оттам и ще ти пиша,защото така само по ориентири незнам дали ще го намери сина ти.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1859 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 04:20 PM

Ар4и е обезпаразитяван 2 пати и гадинки не е вадил утре те питам вет на какво се далжи това може и да е настинал bl) ето и малко стойки и 4алами от нас l) Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
как да не го схруска6 w)

#1860 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 05:30 PM

Боже, колко е сладък? Извинявай, но колко кг тежите. На снимките е голям пухан. Горкичкият - може да е настинал - тогава пак дрискат. Най-добре да каже ветеринарният лекар. Хайде оправяйте се скоро.
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни