Цитат
Рудо никого не си обидила а и някои вет си заслужават подобни изказвания за6тото има доста некомпетентни които гледат само да ти вземат пари4ките и не ги е грижа за животинките.
Благодаря за разбирането.Днес Рудито пак си беше вършал както той си знае.Но при свършен факт от НЕ файда няма!Почистих си ,измих си потискайки яда си ,тананиках си на ум и...това е!Много ме е яд ,че не дава да го гушкам.Посегна ли да го прегърна започва едно близане,едно смукане на косата ми, едно драскане с лапички...А аз искам просто кротко да се гушнем wink !Не помня дали ви казах,че преди съм имала друго приятелче,"плачеща" булонка ,момиченце.Казваше се Ирка.Беше невероятно търпеливо и любвеобвилно същество.Бяхме заедно 11 години.Та с нея сме се гушкали с цели часове и това ми липсва.Почина от пиометра на 3.10 2002.И понеже беше много търпелива,с нищо не показа че страд,а аз се усетих късно и още не мога да си простя,че не бях по-наблюдателна.Казаха,че е от това,че не е раждала.След като не съм искала да я заплождам е трябвало да я кастрирам,но аз не знаех.Проявих се като пълен профан.Седем дни ходехме с колата с баща ми на вет в Шумен като луди.Каза ми,че е късно за операция,но аз го молех да направи и невъзможното.Постара се човека,но...уви!Милата ми ,благодарна,добра и сладка душица!Знам ,че е в рая,защото беше истинско angelpik !Винаги ще ми липсва!Всички,които имате женски кучета решете дали ще ги заплождате или кастрирате,за да не си създавате тревоги.За това реших този път да бъде мъжко...ама то много мъжко,бе (love) !